72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Az általam eddig látott animék nagyon-nagy részében hallottam a hangját :)
  • LasDen #56232
    Csak 12 adásban lévő sorozatban adja hangját :D nem olyan sok :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Épp Haruhi [Yuki és a hópelyhek] banner alatt írom:

Sugita Tomokazu rendkívül népszerű szinkronhang basszus...
  • IMYke2.0.0.0
    Én kollégista voltam középsuliban és egyetemen is - és vihogok rendesen az etűdök alatt :)
    Nyilván, itt erősen 'japános' poénok is vannak, de azért a saját élményeimmel való hasonlóságok nem a véletlen művei :)
  • PetruZ
    A Nichibros az egyik legjobb dolog, ami idén történt. Aki volt kollégista, vagy albérletes többekkel együtt, az tudja igazán értékelni, mekkora marhaságok történtek abban az időben. :)
  • LasDen #56228
    Ha már évvége...:D

TOP 5 Anime 2012

1. Kyoukai Senjou no Horizon II
    2. Ano Natsu de Matteru
    3. Danshi Koukousei no Nichijou

4. Fate/Zero 2nd Season
    5. Nazo no Kanojo X

Különdíjas: Gintama' Enchousen

Pillantnyilag 11 rész után a Sakurasou no Pet no Kanojo is akár felférne a listára, de még nincs vége, úgyhogy lemarad :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Danshi Koukousei no Nichijou"
    01x01 - Fenomenális volt, ahogy az epizód utolsó etűdjében elhangzott dialógusokat megénekelte az ending. Frenetikus :))))
  • PetruZ
    Nézem, de le vagyok még maradva a 2. szezonnal, csak az elején tartok.
  • Zomil
    Jormungandot nézi vki? Ez a 22. rész nem volt semmi föleg a vége volt wtf :)
  • LasDen #56224
    nem tetszik a játék...ellenben szeretem nézni :DD
  • Zomil
    Jol hangzik :D
  • PetruZ
    OniiAi 11.: Jézusom, a végén az a kis "színes"... Szegény Akito. :D
  • PetruZ
    Hát, akkor külön ízt adhat, hogy az egyik új tank "legénysége" full hardcore WoT-játékosokból áll, bár sok jelenetük (még?) nincs. :)
    Egyébként jövő héten megint egy special jön, a 10.5. rész.

Space Brothers 37.: Majdnem "Endless 8" lett itt is abból, hogy a JAXA űrhajós válogató 3. fordulójának eredményeit részenként közölték a kiválasztottakkal, végül csak nem húzták 4 résznél tovább, de azért persze, hogy Muttát hagyták utoljára. :) Amúgy továbbra is k* jó, nálam az év top3-ban benne van (ha minden igaz, 52 részes, vagyis menni fog még egy darabig).

Sakurasou 11.: Ahh, a Nyanboron-ra még mindig várnunk kell egy részt. :D
  • Zomil
    Már várom nagyon, mert most eléggé beszippantott a World of Tanks(többek között az anime miatt) :D
  • PetruZ
    Girls und Panzer 10: Na, elhangzott az első World of Tanks-utalás és természetesen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a döntő előtti estén
    a csapat egy része Kelly hőseit néz és sír a szegény, a sikátorban fenékbe lőtt Tigris láttán. :D (És mellesleg kerítettek még két tankot, vagyis inkább kivénhedt roncsot.)
  • Zomil
    Fene se emlékszik már az elözetesre :D
  • Lelouch
    Hír? :) Azt hittem, az előzetesből már le lehetett szűrni. :D Amúgy elírtam, mert a következő részre nem is kell jövőhétig várni...
  • Zomil
    Ez jo hir :)
    mármint, h már be is lépnek nincs semmilyen idöhuzás :)
  • Lelouch
    HunterxHunter 59. - Biscuit kinézetre nagyon moe lett a régi sorozathoz képest. :)
    Jövőhéten már lesz ő is, meg már be is lépnek a játékba...

Tetszik, hogy nem húzzák az időt.
  • armageddon666
    animatedPNG-t próbáltad? és mondjuk nem ebből, hanem videóból kinyerve. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ebből készült:

• IMYke2.0.0.0
    Furcsák azért, mert ez az optimalizált verzió - 128 szín, dithering stb.
    A név direkt ilyen.
  • LasDen #56211
    furcsák a színek...és a név is alig látszik...
  • IMYke2.0.0.0
    Ő lett volna az:
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy csak átírom a mostanit az évszámot és kész :)
  • LasDen #56208
    előfordul az ilyen....akkor marad ez, vagy csinálsz másikat? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Felkiáltójel elmaradt, bocs...
  • IMYke2.0.0.0
    Készítettem egy remek Lucy Nyu-s animált logót 2013 tiszteletére... erre nem 20+ kb a mérete és semmiképp sem tudom levinni 8-ra...
    [VIP meg nem leszek emiatt.]
  • LasDen #56205
    ha a kép aljára viszed az egeret, akkor kiisírja :D
  • RelakS
    Egy ideig agyaltam rajta, hogy mi ez.
    Aztán rájöttem, hogy desz nót :D
  • Zomil
    Fate/Apocrypha (ha nem jön be ? a végére, meg a többi szokásos probálkozás, most nincs kedvem feltölteni máshova)

Balrol jobbra:
    ordes: an Alchemist who claims to have surpassed even the Einzbern. Cranky and stiff-jawed (metaphorically), but a good magus. Can block Magic Passes as an Anti-rule magic interference attack.
    Selenik: a sadistic female magus who runs a business killing others with curses. the only Ygdramillenia scion to place her own benefit above that of the clan.
    Danik: Not only leads the Ygdramillenia, but "gathered" them as well.
    Fiore: Possesses an ability called "Yurifisu" or Spirit medium and specializes in human engineering. Her abilities are unique even among her clan. However, the very magic circuits that make her a genius overloaded her body and she is now crippled and wheelchair-bound.
    Cowles: Eighteen years old despite looking childish. His speciality is summon magic. As opposed to his genius sister, he is only and average magus. He had to accept many special conditions to be allowed to become a Master.
    Rosie and Rika: already had everything in their blurb translated
    Mordred's Master: He works as a repo man and has seen many battles throughout his line of work. He reeks of gunpowder and blood.
    Mordred: Kanji is unclear, but it seems to say she resents her female sex. She's also overconfident about her skills. She is a tiny knight wrapped in heavy iron armor. Her helmet serves as a Noble Phantasm that obscurse her face and stats.

Morder, Arturia lánya(bár kicsit vicces, h az FSN saber dizájntol nem igazán tudtak elszakadni)
  • PetruZ
    "The Blu-Ray and DVD release of the Rurouni Kenshin movie is going to be released in Japan on December 26, 2012..."
    Várós. Jó lenne már egy anime reboot is, a régi képileg elég gyatra minőségű, sose tudtam megnézni.
  • Zomil
    Off:

Állitolag nagyon jo lett.
  • LasDen #56200
    nem animés csak picit :D
  • LasDen #56199
    talán a köv részben már vége lesz a nanamines részeknek bakumanba....szerencsére elég gyorsan át vergődtek rajta. az elején még jó volt, de már annyira nem izgalmas.
  • LasDen #56198
    akkor fasza....de gyanús is volt a 24 rész, mert az epizódokból sem éreztem, hogy most jönne bármiféle tetőpont
    kezdem megkedvelni a sorozatot....szépen építkezik
  • Malakai
    ANN nem szokta írni csak azokat az epizódokat, amiknek már tudni a vetítési időpontját, lehet a köv szezonra átcsúszó részt nem írták így még be.
    BD megjelenések alapján lehet tudni, hogy 24 rész lesz.

Az alapján ahol tartanak pedig még jó is. :)
  • LasDen #56196
    am 12 v 24 részes lesz? ann 12, malon 24 van....
  • PetruZ
    Jön majd még egy angol csaj, meg az eddig csak chat-en kommunikáló nerd is előmászik, ők ketten nagyon fogják aprítani egymást. :)
  • LasDen #56194
    folytattam is...egészen a 7. részig, de a maradékot is mingyá pótolom. a 6. rész végén yuuko belépése jó volt, vicces :DD Bár én Aoyamat kivenném a képletből, nem sok szükség van rá. Mondjuk, nem olyan vészes :D