72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Érthetőbben: nem a főszereplő lányka volt romantikázós, hanem a másik két fiatal közül a fiú lángolt a másik lányért...
  • IMYke2.0.0.0
    12 Kingdoms-ban az eleje jó volt - aztán ott is átmentek daráldába [még be kell fejeznem a sorozatot].
  • armageddon666
    Teljesen igaz. :)
    Egyébként hirtelen nem jut eszembe anime, amiben normálisabb romantika meg akció van. Mármint a legtöbb hárem lefedi ezt a két kategóriát, csak a romantika részt elég gázul kezelik. :)
  • Zomil
    Jo én az elsöre reagáltam, a jo is kategoria meg elég tág, mert mindenkinek más a jo :)
  • armageddon666
    Romantika és akció. [check]
    És jó is. [ ] :D

A 90% :)
  • Zomil
    Hát az animék 90%-a ilyen sztem :D
  • Zomil
    Hát az animében közelebb áll egy chibi-hez :D
  • armageddon666
    Ha reálisabb a magassága, akkor sokkal kövérebbnek hat (még akkor is, ha a vastagságát megtartja, és vékonyabbnak kéne látsszon arányaiban).

Mármint így most nagyon torz az egész, ilyen chibi feeling, aztán megszokható. De egy valósabb kövér karakter az visszataszító lehetne.
  • cataflam02
    Valaki tud olyan animét amiben romantika és akció keveredik ? :D És jó is.
  • Lelouch
    Most nézem az Accel World LN illusztrációkat, és Haruyuki magasságát "kicsit" elméretezte a Sunrise... :D Összehasonlításképpen:
    anime
    Light Novel-illusztráció 1
    Light Novel illusztráció 2
  • armageddon666
    Szerintem utoljára tsundere Riét ToraDorában láttam, ott viszont másnak találtam mint a korábban említettekben. :) Így nem zavart.
  • Lelouch
    Nem értem miért van ez... :D Szerintem elég lenne belőle megnézni 2-3 részt, hogy beszippantson... :D

Mostanában nem nagyon hallani tsundere Rie-karaktert, szóval ezzel nem volt probléma, viszont Shanát magát én nagyon megutáltam... :D Meg úgy az egész Flame Haze banda nagyon unszimpatikus volt. Arról nem is beszélve, hogy ilyen értelmetlen konfliktust utoljára az 11eyes-ban láttam.
  • armageddon666
    Kaijira osztálytársaim is próbáltak rábeszélni, de valamiért nem tudom rászánni magam. :D

Shanánál meg a második évadik sem jutottam el. Már az első végére úgy voltam vele, hogy köszönöm, elég volt. (Az sem segített hogy akkoriban néztem asszem Zero no Tsukaimát is, meg talán még másik Rie animét is, és kicsit sok lett belőle)
  • cataflam02
    Black Lagoon S1

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Atom Cool !!! A Jormungand elbújhat mellette. 10/10
  • Lelouch
    Én inkább úgy mondanám, elment egynek.
    Azt viszont elismerem, a light novel jó olvasmány volt egy darabig, de az se az egész első felében.
  • Frosty01
    a saonak az első fele jó is. ami utána következik az a katasztrófa.
  • Lelouch
    Le mertem volna fogadni. :D Én anno hamar megszoktam, mostanra meg már be is jön ez a Fukumoto-stílus. Tetszik az egyedisége.
  • Zomil
    Hát majd lehet vetek rá egy pillantást bár mondjuk tudom nem olyan lényeges, de nekem a rajzolása se nagyon tetszik :S
  • Lelouch
    Hát ok, te tudod, pedig ritka ötletes és fordulatos. Manapság nem sok ilyet találni...

MAL-on a SAO is 8.49-en áll... :) Amúgy a Shana első két évadja még nem is volt olyan rossz, de ilyen befejező évad mellett szerintem jobb messze elkerülni az egészet. Ha belegondolok, mennyi időt megspórolhattam volna...
  • Malakai
    Jaja, nem egyszeri alkalom, hogy utólag módosítok vakamin. :)
  • Zomil
    Sajnos nem nagyon tud lázba hozni :D

De legalább egy 3évados animét nem kell végignéznem(amugy nem is láttam még Shana-rol pozitiv kritikát itt szerintem, ahhoz képest, h 8-as pontozása van mindegyik évadnak Mal-on)
  • Lelouch
    Látom most te is levontál még belőle 1 pontot. :)
  • Lelouch
    Szerintem helyes döntést hoztál.
    Helyette nem tervezed be a Kaiji-t? :D Már mióta reklámozom itt, és még mindig csak Leventét sikerült rávennem a megtekintésére. :D
  • Malakai
    Nagyon rossz, konkrétan el kellett gondolkoznom most, hogy végignéztem-e, listám szerint igen. :)
  • Zomil
    Lol, pedig be volt tervezve a Shana 3évadja, de akkor inkább kihagyom :D
  • Lelouch
    Shakugan no Shana Final: Nem szokásom túlzottan lepontozni az animéket, eddig 5 pontnál még nem is adtam kevesebbet semmire, de ez tényleg valami katasztrófa volt...
    3/10
  • Zomil
  • RelakS
    törölve
  • Frosty01
    spoiler? -.-
  • LasDen #56325
    Shinkai Makoto (5cm/s, children who chases lost voices stb) új filmmel jön jövőre, ami Kotonoha no Niwa címre hallgat. Valami szerelmes sztori lesz...meglássuk :D
  • Lelouch
    Én nem vagyok túl bizakodó. Most Kumagawa elsöprő népszerűségét próbálja meglovagolni a Gainax, ezért kap egy külön, neki dedikált részt, amit külön írt meg Nisio. + mint kiderült, bónuszként még Ajimu-t is belepakolták... Szerintem mielőtt bármit is bejelentenének, most kivárják, a végén sikerül-e növelni az eladásokon, és ha igen, akkor mennyivel. De mire eljutunk oda, hogy az utolsó 2 részt kiadják, hát az nem mostanában lesz. :)
    Egyébként sokan azt várták, hogy a mai Jump Festa-n lesz valami bejelentés, de végül nem volt semmi... Szóval ha az Abnormal utolsó része végén nem okoznak meglepetést, akkor valószínűleg az lesz, amit írtam.
  • Zomil
    Inkább egy 3. évadot jelentenének be :D
  • Lelouch
    Akkor ok. :)
    Amúgy bejelentették, ki lesz Ajimu hangja(Nana Mizuki), szóval várható a feltűnése a Good Loser Kumagawában.
  • Lelouch
    Egy ilyen Karen-es pólót elfogadnék... :D
  • Zomil
    Jaja igy már beugrik a jelenet :)
  • Lelouch
    Akkor a teljesség kedvéért... :D

• Zomil
    Jah értem, én azt hittem, h az a fejmosás eredménye(mármint, h uj személyiséget kapott), lehet nem figyeltem rendesen akkor, ezek szerint akkor ez a belsö sötét énje tört elö.
  • Lelouch
    Már megnyílvánult, Medaka II nem ennek a felszínre kerülése volt? A sötétség meg az abnormalitásából fakad. Ha Zenkichi nem adott volna neki életcélt, akkor most meg lehetne nézni, milyen lenne.
  • Zomil
    Azt láttam, csak nem tudom hogy jön Medaka-hoz, h benne mitöl van, mert látszolag ez semmiben nem nyilvánul meg. Lehet, h késöbb lesz jelentösége, de ezt igy kicsit randomnak érzem, h ilyen "belsö sötétség van benne, mert csak"
  • cataflam02
    Medaka Box 11

Nagyon epic volt a rész :D Medaka eszméletlen erős. Kumagawa megjelenése a végén elégé meglepett.. az meg főleg, hogy fent mindenki meghalt :O Hát ezt nem gondoltam volna.. Elég beteg az a srác.