72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Rurouni Kenshin live action -
asszem mangát előről kéne kezdenem...de a fordítást is olyan körülményesnek találtam anno...nemtom...meglássam :D -
Oh :)
Remélem nem kell sokat várni Hellsing feliratra :P -
Nem csoda, valószínűleg ez fogja felváltani a Hellsing-et. A most kijött utolsó részhez volt mellékelve ez a trailer. -
Ja. Hirano Kouta. :) -
Mi ez, japán Alucard?:D -
Uhhh...ez valami gecijo...bár elöször azt hittem valami uj trailer a hellsing-hez :) -
ez jó lesz....a manga is jó (már mikor mondtam, hogy anime kell belőle :D) bár picit elvagyok veszve vele, mer már lövésem sincs mi miért van :DDD -
-
Az jo...utálom az olyan animéket ahol a végén nem születik döntés. -
Taichi választani fog. -
Azt lehet tudni, h 4rész alatt mit akarnak kezdeni még a történettel? :) -
AT-X leadja elméletileg 30-án, úgyhogy vártnál előbb jön a maradék. #56266 -
Kokoro Connect-et most fejeztem be, mert anno mikor futott a 7. résznél abbahagytam(nem azért, mert nem tetszett, csak lassan jött a felirat és utána meg nem volt kedvem folytatni), azátn most befejeztem. Jo volt egy 8/10-et adnék rá. Nem volt kiemelkedö, de jo volt nézni. Meg ha jol tudom még márciusban jo ki pár rész ugye? -
Nem csak a feje, hanem az egész karakter nagyon beteg, bár azt hiszem, a 11. rész már elég nagy utalás volt erre. :D
Amúgy még pont időben nézted meg ezt a pazar openinget, mert úgy látom már nico-ról is törölték... :D -
Nagyon beteg feje van :D -
Good Loser Kumagawa OP
A GLK-ból is el tudnék viselni egy sorozatot, vagy legalább még néhány részt valamilyen formában. :D -
tényleg jópofa showt raktak össze...aranyos volt. az egész rész is....szépen alakulnak a dolgok... -
Ja még az, hogy túl sokszor játszották el a... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...szituációt.Ryouta felrobbant, jaj neeee. Ja mégis él, mert csak úgy vágtuk, heppííí -
nekem tökátlagos volt. megnézed, de aztán elis felejted mi volt benne..... -
#888">BTOOOM! | AniDB | MAL
Első 1-2 részben még kicsit húztam a számat egy-két dolgon, de egy elég jó sorozat lett tényleg. Mondjuk pont az utolsó rész megint gyengébb szerintem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Reménykedek egy következő szezonban. De ha lesz is ugye nem valószínű, hogy egyhamar (hacsaknem anime original).Oké, hogy ez csak így el lett vágva, ez nem "nagy leszámolás", de Taira-sant rakni a végére szerintem gyenge húzás volt kicsit. Na meg ki nem látta ezt előre? :) Ott meg a fejemet fogtam, amikor hatalmas taktikának állították be azt, hogy Himikora állítja a követőt. :D -
Nagyon jók.
Btooom-ot most fejeztem be. Egész jó volt. 8/10 -
8 új banner Lelouchtól:
-
ha ki is adják BD-en, szerintem ugyanolyan upscale lesz, mint pl a Full Metal Panic -
én azokat nem láttam, így nekem ilyen problémám szerencse nem volt :D de nekem is tetszett. a sztori maga nem volt új, de nagyon jól tálalták.... -
Ez az Ano Natsu de Matteru nagyon jó. Sajnálom hogy sokan leragadtak annyinál, hogy "Pleace Teacher remake", még akkor is ha igen igen erőteljes a hasonlóság. -
A Coalgirls csak 1280*720-ban "adta ki" az Elfen Lied-et - s kiderült, hogy a kiadvány eleve upscale :( -
#888">ONIAI | AniDB | MAL
A sorozatban elszórtak erre-arra egészen jó poénokat is, főleg az első felében, közepe táján. Nagyobbrészt viszont egy átlagos ecchi ökörködés nulla sztorival és vég nélkül.
#888">MUV-LUV | AniDB | MAL
Egy tingli-tangli hárem-mecha-románc bigyó, ami feldob 3-4 történetszálat és mindegyiket gyorsan le is csapja, nehogy már szóljon valamiről. Ráadásul a legeleje abszolút nem ezt vetíti elő, arról egy Blue Genderes keményebb dologra számíthat a néző, aki azt várja az felejtse is el, csak a flashback olyan az elején.
#888">SAO | AniDB | MAL
Az ALO-s váltás óta nagyon csúnya mélységekbe zuhant a sorozat, a vége is pocsék, igazán a feléig ér valamit, odáig simán jobb pl az Accel Worldnél szerintem, de utána bezuhan a szintjére vagy még azalá. Ami szomorú, hogy igazából egy másmilyen sorozatba akár az utolsó arc története is elment volna, de ott is csak ötletek és nem maga a történetvezetés. -
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! 12.(end) - Hát nem pont ilyen befejezést vártam... -
Girls und Panzer 09: OMG mekkora csunya cliffhanger-t kaptunk a végén :D -
Sakurasou 12 (még messze nem END): A Nyaboron interaktív film állat volt. :) -
-
OniiAi 12 END: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Luke apja Vader...
-
Egész érdekes volt a HunterxHunter movie-t felvezető két manga-fejezet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre lehetett nyerni egy kis betekintést Kurapica múltjába, és abba, hogy milyen volt a klánja. Az is kiderült, hogy ő hogy úszta meg a mészárlást. + nagyon úgy néz ki, hogy Kurapica felelősségre vonható abban, hogy a Pókok megtalálták a Kuruta-klán rejtekhelyét... -
Na végre be lett jelentve a Kuroko no Basket 2. évad.
-
SAO end: hát...nem volt vmi nagyszám elég csöpögös volt a vége... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a táncikálás a végén nagyon gáz volt :D
Meg Kirito huga tovább szenvedett ott...nah mind...sztem ritka gáz volt ez a befejezö rész, ilyen csöpögös izé...
Viszont ez a minden MMO kompatibilis dolog jo 5let, lehet ilyen irl is :D -
Szép :) -
panzernak és demonak bejött az élet :D
BluRay
*3, 13,550 13,550 Girls und Panzer vol.1
*4, 12,573 12,573 Chuunibyou demo Koi ga Shitai! vol.1 -
minimális eladásokat produkált, így nem sok esély van rá. de a manga is véget ért, bár ez nem befolyásolja, hogy lesz-e folytatás vagy sem.... -
Tényleg semmi esély? :(
Pedig a sorozat végi kiírásuk biztató volt... ezek szerint, még túlbizakodó is...