72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Rurouni Kenshin live action
  • LasDen #56434
    asszem mangát előről kéne kezdenem...de a fordítást is olyan körülményesnek találtam anno...nemtom...meglássam :D
  • Zomil
    Oh :)

Remélem nem kell sokat várni Hellsing feliratra :P
  • Lelouch
    Nem csoda, valószínűleg ez fogja felváltani a Hellsing-et. A most kijött utolsó részhez volt mellékelve ez a trailer.
  • armageddon666
    Ja. Hirano Kouta. :)
  • armageddon666
    Mi ez, japán Alucard?:D
  • Zomil
    Uhhh...ez valami gecijo...bár elöször azt hittem valami uj trailer a hellsing-hez :)
  • LasDen #56428
    ez jó lesz....a manga is jó (már mikor mondtam, hogy anime kell belőle :D) bár picit elvagyok veszve vele, mer már lövésem sincs mi miért van :DDD
  • Lelouch
  • Zomil
    Az jo...utálom az olyan animéket ahol a végén nem születik döntés.
  • Máté94
    Taichi választani fog.
  • Zomil
    Azt lehet tudni, h 4rész alatt mit akarnak kezdeni még a történettel? :)
  • Malakai
    AT-X leadja elméletileg 30-án, úgyhogy vártnál előbb jön a maradék. #56266
  • Zomil
    Kokoro Connect-et most fejeztem be, mert anno mikor futott a 7. résznél abbahagytam(nem azért, mert nem tetszett, csak lassan jött a felirat és utána meg nem volt kedvem folytatni), azátn most befejeztem. Jo volt egy 8/10-et adnék rá. Nem volt kiemelkedö, de jo volt nézni. Meg ha jol tudom még márciusban jo ki pár rész ugye?
  • Lelouch
    Nem csak a feje, hanem az egész karakter nagyon beteg, bár azt hiszem, a 11. rész már elég nagy utalás volt erre. :D

Amúgy még pont időben nézted meg ezt a pazar openinget, mert úgy látom már nico-ról is törölték... :D
  • Zomil
    Nagyon beteg feje van :D
  • Lelouch
    Good Loser Kumagawa OP

A GLK-ból is el tudnék viselni egy sorozatot, vagy legalább még néhány részt valamilyen formában. :D
  • LasDen #56418
    tényleg jópofa showt raktak össze...aranyos volt. az egész rész is....szépen alakulnak a dolgok...
  • Malakai
    Ja még az, hogy túl sokszor játszották el a...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ryouta felrobbant, jaj neeee. Ja mégis él, mert csak úgy vágtuk, heppííí
    ...szituációt.
  • LasDen #56416
    nekem tökátlagos volt. megnézed, de aztán elis felejted mi volt benne.....
  • Malakai
    #888">BTOOOM! | AniDB | MAL
    Első 1-2 részben még kicsit húztam a számat egy-két dolgon, de egy elég jó sorozat lett tényleg. Mondjuk pont az utolsó rész megint gyengébb szerintem.
    Oké, hogy ez csak így el lett vágva, ez nem "nagy leszámolás", de Taira-sant rakni a végére szerintem gyenge húzás volt kicsit. Na meg ki nem látta ezt előre? :) Ott meg a fejemet fogtam, amikor hatalmas taktikának állították be azt, hogy Himikora állítja a követőt. :D
    Reménykedek egy következő szezonban. De ha lesz is ugye nem valószínű, hogy egyhamar (hacsaknem anime original).
  • LeventeV
    Nagyon jók.

Btooom-ot most fejeztem be. Egész jó volt. 8/10
  • Malakai
    8 új banner Lelouchtól:

• RelakS
    ha ki is adják BD-en, szerintem ugyanolyan upscale lesz, mint pl a Full Metal Panic
  • LasDen #56411
    én azokat nem láttam, így nekem ilyen problémám szerencse nem volt :D de nekem is tetszett. a sztori maga nem volt új, de nagyon jól tálalták....
  • armageddon666
    Ez az Ano Natsu de Matteru nagyon jó. Sajnálom hogy sokan leragadtak annyinál, hogy "Pleace Teacher remake", még akkor is ha igen igen erőteljes a hasonlóság.
  • IMYke2.0.0.0
    A Coalgirls csak 1280*720-ban "adta ki" az Elfen Lied-et - s kiderült, hogy a kiadvány eleve upscale :(
  • Malakai
    #888">ONIAI | AniDB | MAL
    A sorozatban elszórtak erre-arra egészen jó poénokat is, főleg az első felében, közepe táján. Nagyobbrészt viszont egy átlagos ecchi ökörködés nulla sztorival és vég nélkül.

#888">MUV-LUV | AniDB | MAL
    Egy tingli-tangli hárem-mecha-románc bigyó, ami feldob 3-4 történetszálat és mindegyiket gyorsan le is csapja, nehogy már szóljon valamiről. Ráadásul a legeleje abszolút nem ezt vetíti elő, arról egy Blue Genderes keményebb dologra számíthat a néző, aki azt várja az felejtse is el, csak a flashback olyan az elején.

#888">SAO | AniDB | MAL
    Az ALO-s váltás óta nagyon csúnya mélységekbe zuhant a sorozat, a vége is pocsék, igazán a feléig ér valamit, odáig simán jobb pl az Accel Worldnél szerintem, de utána bezuhan a szintjére vagy még azalá. Ami szomorú, hogy igazából egy másmilyen sorozatba akár az utolsó arc története is elment volna, de ott is csak ötletek és nem maga a történetvezetés.
  • Lelouch
    Chuunibyou demo Koi ga Shitai! 12.(end) - Hát nem pont ilyen befejezést vártam...
  • Zomil
    Girls und Panzer 09: OMG mekkora csunya cliffhanger-t kaptunk a végén :D
  • PetruZ
    Sakurasou 12 (még messze nem END): A Nyaboron interaktív film állat volt. :)
  • Seth
  • PetruZ
    OniiAi 12 END:
    Luke apja Vader...

• Lelouch
    Egész érdekes volt a HunterxHunter movie-t felvezető két manga-fejezet.
    Végre lehetett nyerni egy kis betekintést Kurapica múltjába, és abba, hogy milyen volt a klánja. Az is kiderült, hogy ő hogy úszta meg a mészárlást. + nagyon úgy néz ki, hogy Kurapica felelősségre vonható abban, hogy a Pókok megtalálták a Kuruta-klán rejtekhelyét...
  • Lelouch
    Na végre be lett jelentve a Kuroko no Basket 2. évad.
  • Zomil
    SAO end: hát...nem volt vmi nagyszám elég csöpögös volt a vége... :D
    Az a táncikálás a végén nagyon gáz volt :D
    Meg Kirito huga tovább szenvedett ott...nah mind...sztem ritka gáz volt ez a befejezö rész, ilyen csöpögös izé...

Viszont ez a minden MMO kompatibilis dolog jo 5let, lehet ilyen irl is :D
  • Zomil
    Szép :)
  • LasDen #56398
    panzernak és demonak bejött az élet :D

BluRay
    *3, 13,550 13,550 Girls und Panzer vol.1
    *4, 12,573 12,573 Chuunibyou demo Koi ga Shitai! vol.1
  • LasDen #56397
    minimális eladásokat produkált, így nem sok esély van rá. de a manga is véget ért, bár ez nem befolyásolja, hogy lesz-e folytatás vagy sem....
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg semmi esély? :(
    Pedig a sorozat végi kiírásuk biztató volt... ezek szerint, még túlbizakodó is...