72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Minek neki folytatás?
  • Zomil
    Én sem...aztán elolvastam egy chapter és csak nyomogattam a következö oldal gombot, aztán hamar vége is lett :D
    Imádtam a Dokuro-chan-t, szoval ezt nagyon kellemes volt olvasni :D

szerk: Az meg milyen volt már, h a Kelly höseit nézték a csajok és elsirták magukat mikor a Tigrist kilötték :D
  • Zomil
    Girls und Pnazer 10: OMG...pedig végre elkezdödött a döntö...erre várni kell márciusig...nehéz lesz kibirni megint nagyon jo rész volt, és sikerült megint ugy lezárni, h nagy szarban vannak a csajok :D
    De legalább végre van 2 uj tankjuk, a mérnök klubb Tigrise(amugy sokat nem ér az ágyuján kivül), meg a WoT rajongo csapat Chi-Nu-ja.

Nagyon várom a márciusi részeket, hamar a kedvencemmé vált.
  • Lelouch
    Hát azt várhatod. :D
  • cataflam02
    SAO End

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsit gáznak éreztem a végét.. Kirito mintha le se szarná Asunát.. pedig végig érte küzdött. Mindenesetre azért összességében tetszett jöhet a folytatás 8/10
  • cataflam02
    Szerintem elfogadható lett a befejezés.
    Kb 90% hogy lesz folytatása :D
  • LasDen #56466
    nem gondoltam volna hogy elolvasod :D
  • EnxTheOne
    hi,
    azt szeretném megkérdezni hogy one piecehez van olyan felirat ami 2 részben van? Sajnos 1 epizod 2 részben van, és mindig átkell idöziteni a feliratot. :(
  • Zomil
    Persze, h nem kerek, nem kapott anime original lezárást, a történet meg simán folytatodik tovább a következö arc-al :)
  • Máté94
    Várjuk a harmadik évadot, mert ez így nem kerek. :D
  • LasDen #56462
    jah annyi van csak még belőle...én bírom :D
  • Zomil
    Arrol nem tudni vmit, h ehhez készülni fog-e magyar felirat?
  • Zomil
    Elolvastam 11 fejezetet ebböl a Jigokuren love in the hell-böl(ennyit találtam meg) amit Lasden berakott ide...elég beteg :D
  • Lelouch
    Sok értelme nem is volt. A Rei azért még nem volt rossz egy kis extrának, de ez a Kira, ez kész katasztrófa. Már a 2. rész után dobni akartam, de a 3. rész előzetese háremesdit ígért. Gondoltam azt még megnézem, hátha jó lesz, de nem jöttek be a számításaim. :D
  • armageddon666
    Új Higurashi sorozat? Én asszem a rei előtt leragadtam. A két évad alatt mindent tök jól lezártak, hova bonyolítják még?
  • armageddon666
    Ano Natsu de Matteru 11
    Aranyos ahogy Kanna előadja hogy Ichikának milyen gyengék voltak az érzései ha most feladja. Végül is tényleg nem egy interplanetáris konfliktus lehetőségét veti fel az űrlény maradása. :)
  • Zomil
    Pszt :D

Ez meg érdekes lesz :)
  • Lelouch
    Higurashi Kira 3. - Kiderült ki jön össze Keiichi-vel.
    Mion nagyanyja...

És ez nem vicc. Dropped.
  • IMYke2.0.0.0
    Jiro Dreams of Sushi-nak mindenképp adjatok esélyt! Dokumentum film, de kiválónak ígérkezik.
  • LasDen #56453
    Hyakka Ryouran 2. évad....várom már :D
  • LasDen #56452
    kellemes kis olvasmány....nem egy világraszóló klasszikus, de én szívesen elolvasgatom :D
  • LasDen #56451
    a démonjától kapott egyet hogy eltakaraj magát...
  • Lelouch

Karácsonyi epizód júniusban? :D Az derék. :D
  • armageddon666
    Olvasd mellé a manga kapcsolódó fejezeteit :D
  • Lelouch
    *hogy hol van...
  • Lelouch
    Persona 4-nél nem tetted fel a kérdést, hogy hogy van az első 3? :D
  • Zomil
    És hol az 1? :D
    Amugy kicsit olyan Guilty Crown érzésem van...
  • Lelouch
  • Lelouch
    Mindenesetre ami Kumagawát illeti, szerintem igenis egy nagyon jó karakter, még ha nincs is kifejezetten a kedvenceim között. De én megértem, miért ilyen népszerű.
    Ezt viszont már én se értem...: Third Popularity Poll
    Akune hogy a fenébe lett második? Pláne úgy, hogy a második szavazás óta, ahol 6. lett, szinte semmit se szerepelt... Rá lehetne fogni, hogy ez az anime hatása, de akkor inkább Medakának kellene ott lennie, szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon gyengének tűnik így, leírás alapján.
  • Lelouch
    Hát ez a spoiler tag nem túl jól sikerült... Amúgy meg ha ennyi kérdésed van, olvasd inkább a mangát. :D
  • Zomil
    Medaka S2 12: Hát elég érdekes egy rész volt :D
    Összességén az évad 9/10.

szerk:
    [spoieler] Amugy látom, h késöbb csatlakozik a diáktanácshoz. De ö nem egy velejéig romlott karakter? Akkor átáll a "jo" oldalra? Meg miért látja Ajimu-t a "halálakor"? Az arc-os történeteket nem olvastam el, csak a Personality és képesség leirását wiki-n.
    Meg mondjuk a Book Maker képességét se nagyon értem.

Egyébként nem nagyon értelm a hype-ot körülötte, nekem nem tünik annyira érdekes karakternek, mint néhány eddig bemutatott.[/spoiler]
  • Zomil
    Megnéztem 2ch-t...omg...de...de...miért van a tökére kötve egy ipod? :D
  • LasDen #56439
    jah olyasmi :D csak több ecchi :D
    sztori: a pokol olyan mint a föld. a bűnösöknek pénzt kell keresni a megélhetéshez, amíg ott vannak. pénzt pedig a bűnhődéssel lehet keresni. Minél durvább és komolyabb amit kapsz, annál többet lehet keresni, viszont másnapra teljesen jól leszel :D Emellé társul, hogy a női démonok, akik az ember mellé vannak beosztva olyan ruhát hordanak, ami éppen takar :D
  • Zomil
    Dokuro-chan reloaded? :D
  • LasDen #56437
    ebből is lehetne anime valamikor :D
  • Lelouch
    Hát mivel még RAW sincs hozzá, egy darabig még biztos várni kell. :D
  • Zomil
    Rurouni Kenshin live action
  • LasDen #56434
    asszem mangát előről kéne kezdenem...de a fordítást is olyan körülményesnek találtam anno...nemtom...meglássam :D
  • Zomil
    Oh :)

Remélem nem kell sokat várni Hellsing feliratra :P