72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
The World God Only Knows 214: OMG, gore in my TWGOK?
Ezt is megéltem.
Sora no Otoshimono 67: Úgy tűnik tényleg közeleg a végjáték itt is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tomoki már tervezi a támadást... :D + Sugata családja is terítékre került végre. -
Remélem a manga végén bejelentik, hogy a Bones új animét készít belőle :D -
megnéztem az első két részt is anno, de nem nyerte el tetszésem...aztán gondoltam a végébe is belenézek...:D -
Hát ugy valoban nincs értelme, ha a végébe nézel bele :D -

-
belenéztem uccsó részbe, de nekem valahogy ez egész nem jött be. végig se néztem...valahogy nem érdekel. istenítik Rikat, de mire fel :D -
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! befejezve. Jo volt tetszett, 8/10, kellemes anime volt. Bár a végén nem erre a befejezésre számitottam. Kicsit talán csalodott is vagyok, szép volt meg minden a befejezés, de nekem annyira nem jött be. -
azé..izgalmas lesz az tuti :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kishint elég lazán letudták :D -
Nagyon már nem lehetne tovább fokozni ezután. -
valaki olvassa Soul Eatert?? mer az felvilágosíthatna, hogy most ez már a befejezés felé halad - mert én rohadtul olyannak érzem - vagy csak egy harc a sok közül? :D -
Nah folytattam a Chuunibyou-t...6. rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hajlevágáson és utána a mana adásnál ahogy csillogott a feje...hát sirtam a nevetéstöl :D -
az elmult evekben jott ki valami olyan sorozat/ova vagy film ami must see? -
Top 10 Seiyuu Rising Stars of 2012
Hol van Uesaka Sumire? Dekomori után a listán lenne a helye! :D -
Téli szezon:
- Mangirl (AniDB): Totálisan megtévesztő cím, szó sincs valamiféle transziról, vagy ilyesmiről. :) Egy mondatban összefoglalva: aranyos középiskolás lányok egy klub keretén belül megpróbálnak egy havi megjelenésű manga magazint összehozni 15 futó sorozattal megtömve. Kb. mintha a Bakuman-t a túloldalról néznénk, csak A-Channel/Yuru Yuri stílusban. :) 5 perces epizódok, tehát elég szoros, de az első rész kb. nézhető volt (csak elég sűrű, szerintem elbírt volna egy rendes sorozatot, viccesebb is lenne). 5/10
-
az lesz...:D -
Ilyenkor kell gyorsan elővenni egy nyugtatót, vagy megnézni egy élőszereplős filmet, esetleg elmenni haverokkal, kedvessel sétálni, moziba stb.
-
Szerintem pár hétig ne olvasd. :D -
egyre kibaszotabbul unom Kuroko mangát...egy rakás fos ez a meccs, de 100000 fejezeten keresztül kell taglalni....4 kibaszott perc van a meccsből, de nem..még legaláb 24000 fejezet, mire a végére ér....isten bassza má meg :D -
A The Sun-on megtaláltam az eredeti cikket, de az sem adott meg forrást. De végül csak meglett és megtaláltam ezt (és további videókat, amiket már nem linkelek):
-
Címkék
lol, omg, wtf
xD
egyébként egész aranyos :D -
Huha látom Index naprakész, ezt olyan fél éve láttam :D -
Nekomimi FTW :D -
Úristen,,,, -
To-Tally
-
Nekomonogatari 1-2. - Eddig szerintem jó. A fanservice is briliáns... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oshino jelenléte is sokat hozzá tesz az egészhez. Ej de kár, hogy ki lett írva a Bake után... -
A light novel nagyon durva, hihetetlen mennyit bírnak beszélni a sztorira teljesen irreleváns dolgokról is. :D Mielőtt Araragi felhozta a szerelmet, mint témát, az LN-ben komoly értekezés zajlott közte és Tsukihi között a Golden Week-ről meg a bugyikról... :D De tényleg jó hosszasan. Elolvasni érdekes volt, de azért jobb, hogy a SHAFT kivágta ezeket. :D -
Kokoro Connect: Sztem kellemes sorozat volt az idei évben 8/10-et megérdemel, néha kicsit sok volt a dráma, de összességében azért annyira nem rugaszkodott el a valoságtol és jo volt nézni is. Nem tudom milyenek voltak az eladások, de folytatást szivesen néznék(anyag van hozzá)
Az utolso 4részhez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jo volt ez a 4 rész, de itt is az Iori körüli mizériát kicsit tulzásnak éreztem, persze besokkallt meg minden, de ujra vissszatértünk ahhoz ami az elején volt, h milyen szerepet is játszik...kicsit már sok volt, de ezen kivül nagyon jo volt ez a 4 rész. És megszületett Dereban :D
Szvsz az év egyik legjobb nöi szereplöje volt Inaba. Érdekes is volt, karakterfejlödés is volt -
megnéztem a nekomonot...nincs logika rá, hogy ezt miért és a nisemonot miért nem...megfejthetetlen :D Talán a neko miatt :D
amúgy arra jöttem rá, hogy az anime nem 100%-ig a megfelelő stílus a monogatari szériának. ezekkel a gyors vágásokkal és az egyedi megjelenéssel leplezni tudják, hogy 90%-ban nem történik semmi csak beszélgetnek. persze elismerés a shaftnak, hogy ilyen nehezen adaptálható anyagból ezt hozták ki.... -
amúgy én az angol csapatok közül a commiet nem bírom valamiér....a többivel nincs gondom....még a hadena-hatenat nem bírom...
kifejezett kedvencem nincs, de a Dokit, CoalGuyst és az FFF-t bírom :D -
A rori feliratban HeartSeed miért Balloon Vine-nak van irva? :O -
Csak az első 2 rész. Már el is kezdtem, csak közben nézem+olvasom amiket kivágtak az LN-ből, mert ehhez pont van fordítás. Már az elején kihagytak egy jókora részt, aminek az elolvasása most eléggé lefárasztott, úgyhogy ma már nem is folytatom. :D -
Kint van, egybe videóval. -
K 13 END: Jól indult, rettentő jó volt a miliő és a dinamikus animáció, aztán ahogy haladt előre a történet, úgy lett kicsit fakóbb, szegényesebb és a végén hiába volt négy király is kvázi egymás ellen egy mega-összecsapásban, valahogy csak egy kis puki lett az egész. Eléggé befejezetlen maradt, de idén valamikor jön a 2. évad, az talán betömi a lyukakat. Addig is 5/10.
Új sorozatok (egyelőre csak apróságok):
- Puchimas!: Aki látta az Idolm@ster-t, belenézhet ebbe is. Ilyen 2 perces kis szösszenetek a 765Pro stúdiójában lakozó aprócska, emberszerű lényekről, akikben nagyon sok a hasonlóság a "nagy" testvérekkel. Nagyon debil, emiatt 4/10, de mivel rövidek, nézhető. :)
- Inferno Cop: Ez is egy 2-3 perces mini, de ez egy f*s (1/10). Bár a sztori elég elborult (a Ghostrider-re hajazó zsaru lángoló rendőrautójával járja Jack Knife Edge Town utcáit bűnözőkre vadászva és pl. az első részben egy terhes nő magzatvize (!) elönti a várost (!) és majdnem eloltja (!) őt, majd a folytatásban a nő mutálódott gyerekével harcol a víz alatt...), nem is anime, hanem valami... papírmasé figurák mozognak egy háttér előtt. Ultragáz. Kár érte. :(
-
Jaja rorit már szedem is, aztán várok UTW-re én is :) -
Én a Nekomonogatarinál az UTW-re várok.
Kokoro Connect utolsó 4 részénél meg egyelőre csak a rori jöhet szóba, de az elvileg jó is. -
Kokoro: Commie, rori, vagy Doki/Chihiro (de ők le vannak maradva). Sztem rori, ők elég jók.
-
Persze, néha előfordul, hogy kihívásból/érdeklődésből megcsinálnak ilyet, de a napi 2-3-4 release-t így nem tudnák tartani. :)
-
oh basszus ezt jo hogy beraktad :)
Akkor kivel érdemes nézi öket? (külföldi csapatokban nagyon nem vagyok otthon) -
HS: "We do not translate our own shows because we rip from Crunchyroll, FUNimation, The Anime Network, Hulu, and Niconico."
Mivel a Crunchyroll a Nisemonogatarival ellentétben a Nekomonogatarit nem csinálja, tőlük hiába vársz feliratra. Szerintem a Kokoro Connect utolsó 4 részével is hasonló a helyzet. -
Én Horrible-re várok Neko-bol és Kokoro-bol is(mindekettöt tölük néztem), de nem sietik el a dolgot :D