72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Nincs.
  • Zomil
    Valoban az a karakter a mangán kivül az összes illusztrácioban gázul néz ki :D
  • Lelouch
    De abban csak egyetértesz, hogy a Dragon Princess jobban néz ki a 2. oszlop mangájában. :D Az animében meg még az LN-illusztrációt is alulmúlták nála, mert a szarvai úgy néznek ki, mintha csak haj lenne. A gáz sminkről már nem is beszélve... Szóval én megértem a felháborodott hangokat. Nála el lehetett volna térni az eredetitől.
  • Zomil
    Nekem mondjuk jobban tetszenek az LN illusztácioi, már ha jol értem, h a balszélsö az LN-böl valo, valahogy olyan hitelesebbek a karakterek.
  • Lelouch
    A Light Novel illusztrációit vették alapul.
  • EnxTheOne
    Soul eaterhez van complete felirat az animeaddictoson kívül?
    Annak az időzítése teljesen rossz ahhoz amit letöltöttem. (folyamatosan csúszik, hiába időzítem át, pár másodperc múlva megint késni fog)
  • IMYke2.0.0.0
    "Deadman Wonderland" - a felénél járok.
    Nem olyan rossz ez, mint amennyire hittem, a korábban, általatok írtak alapján.
    Tény, hogy a főszereplő 14 éves srác kicsit 'pofán-baszlak-te-köcsög' érzést kelt az emberben, meg a szokásos, 1,5 liternyi vérveszteség, halálkóma után is talpra áll 'fasság' is megvan, de érdekel, hogy mi lesz a vége.
  • armageddon666
    WTF HAPPENED?! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább ezek a szemek :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bal oldalit választanám - a történet, manga, anime ismerete nélkül is.
  • Lelouch
    Ahogy elnézem, azért jobb lett volna, ha inkább a manga artját veszik alapul. Most ezen a karakteren vannak nagyon sokan felháborodva. :D
  • armageddon666
    Ő. :D
    @Zomil: én is kellemesnek találtam a grafikát. Ezért gondoltam hogy majd nézni kéne. :) Nem, nem a tőgyek miatt!! :D
  • RelakS

Biztos, hogy a szemei fogták meg!

• LasDen #56621
    nbem érdekel....2 rész...40 perc alatt mutasson fel már valamit, amiért érdemes néznem. nem sikerült neki, ennyi. Mért nézzem végig ha csak küszködés az egész?
  • Zomil
    Megnéztem a képeket és attol eltekintve, h folyamatosan az arcodba dobálják a melleit egész kellemes grafikája van az animének. Sztem adok neki egy esélyt :)

Most nézem AA+Ricz forditja? :)
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Ő volna az? [Biztos, hogy a szemei fogtak meg? :]

• armageddon666
    Maoyuu Maou Yuusha

Nézi valaki? Sankakun most raktak ki róla hírt. A démonlány szemei megfogtak. :D
  • armageddon666
    Ember, két rész :D Az még a felvezetése. Tetszett az első évad, aztán úgy csinálsz mintha nem is láttad volna. Ott is úgy épültek fel a fejezetek, hogy az első rész tök nyugis, már-már unalmas, a másodikban megjelenik már valami sötét elem, a harmadikban elkezdenek meghalni, a negyedikben mindenki hulla, repeat. :) Annyi sara van az évadnak tényleg, hogy lassabb az elsőnél, mint Zomil mondta kissé cukormázas helyenként. Nekem nagyon tetszett, hogy mikor beindul a végjáték, több fejezeten keresztül egyre közelebb érnek a túléléshez, de mindig közbeszól valami. ÉS ott van folyton a "na talán most" érzés.

A kettő egyben alkot egy egészet. Mint a Code Geass, vagy a Gundam 00 (ironikusan mindkettőnek elég szar a második évadja. Code Geass mondjuk nekem tetszett, de így visszatekintve látom a hibáit, hogy miért haragszanak rá sokan)
  • eeeoi
    ...jön valaki erre rajtam kívűl? :)
    https://www.facebook.com/events/518893614809651/
  • Zomil
    Hát azért egy évadot 2 rész alapján megitélni... :)
    De te tudod, nem szolok bele :)
  • LasDen #56613
    mindenkinek más....nekem egy taliga fos :D
  • Zomil
    Nincs semmi hát, lehet, h a 2. évad kicsit cukormázas, de szerintem mindenképp jo az elsö évaddal együtt.
  • LasDen #56611
    semmi kedvem megnézni a 2. évadot...az a 2 rész is gyötrelmes szar volt...nem kérek belőle :D az 1. évad még tetszett is, jó volt. tök vidáman vágtam bele a 2.-ba, bűbű de jó lesz, erre halálra untam magam....:D
  • armageddon666
    mert ott tudod meg hogy mégis mi a fene történt az első évadban? :D
    első évad teszi fel a kérdéseket,
    második megadja a válaszokat.
  • LasDen #56609
    háát......:D
  • Zomil
    Mert azzal válik teljessé a történet?
  • LasDen #56607
    én nem láttam nemtom..de műfajilag horror :D

higurashi 2. évad aztán mér éri meg??? 1. részt láttam azóta se folytattam.....unalmas :D
  • Zomil
    Blood-c-t SEMMI ESETRE SE!

Esetleg a Higurashi sorozat, bár annak inkább az elsö évadja, viszont ha elkezded utána már érdemes megnézni a 2. évadot is.
  • LasDen #56605
    Monstert szokták emlegetni, mint klasszikus
    mostanából meg Another, Blood-C vagy Hellsing, mint horror...
  • dave9004
    Hello. Corpse Demon v shiki után megnéznék még horror animét. tudtok ajánlani 1-2-t? előre is köszi :)
  • Lelouch
    Szerintem 2014-ben látjuk már a Kizu-t meg az utolsó 3 kötetet is meganimálva.
  • Zomil
    Majd egyszer...
  • armageddon666
    A Kizumonogatari movie lesz?
  • Máté94
    Megnéztem, hogy még mennyi novel van, amit fel lehet/kell dolgozni... hát ezt még nézni fogjuk pár évig.
  • Lelouch
    Nekomonogatari Black: Hát igen, ezt is sokkal értelmesebb lett volna a Kizu után megcsinálni. Így elég furcsa volt, hogy nem tudni pontosan milyen alapokon áll Araragi és Hanekawa kapcsolata.
    Egyébként sokan azt mondják, hogy a Nise a leggyengébb Monogatari, de nekem az jobban bejött, mint ez. A Neko-nál is szerintem a hugicás és a Shinobu-s jelenetek voltak a legjobbak, de hát most nem ezeken volt a hangsúly.
  • Lelouch
    Láttam, és már néztem is, csak még nem fejeztem be.
  • Zomil
    Amugy nemtudom láttad-e, de tegnap UTW felrakta a teljes nekomonogatari-t. Bár azt mondjuk nem értem, h az 1-2 felrakása után, miért nem csináltak egy 3-4-et is...igy szedhettem le ujbol.
  • Lelouch
    Na igen, a vége... Mostmár tényleg csak akkor fogok nézni KyoAni animét, ha az Haruhi vagy FMP... :D Bár a Haruhival se mernek még szerintem próbálkozni Hirano Aya miatt. Legalábbis én erre következtetek abból, hogy most is a Lucky Star-ból nem második évadot, hanem inkább valami spinoff sorozatot csinálnak, amiben nem szerepel Konata...

Az se lenne baj, ha előbb. :D Mint a Fullmetal Alchemist-nél.
  • Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem a C terv a legjobb... :DDDD