72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Úgy döntöttem belekezdek a Chaos;Head-be. Nagyon megosztó, kiváncsi vagyok én melyik táborba fogok tartozni... :D
  • Zomil
    :D
  • LasDen #56672
  • Zomil
    Na igen, én is szomoru vagyok, h Kizu sehol nincs, viszont örülök, mert már juliusban kapunk egy ujabb bake sorozatot :)
  • Lelouch
    Monogatari 2nd Season to Run for 1/2 Year Starting in July

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem örülök, hogy a Kizu előtt jön ki, másrészt viszont ennél hamarabb nem is kaphattunk volna Monogatari animét, lévén a Neko Black két BD-je tavaszra van bejegyezve.
  • LasDen #56669
    na ez az oreshura is tipikus 1000 évente 1 ilyen mestermű készül fajta.....vagy nem.....
  • LasDen #56668
    megnéztem én is ezt a Maout...hát...engem az első rész nem húzott be....semmi különlegest nem találtam benne
  • armageddon666
    :D Jó, biztos nézni fogom :D
  • Zomil
    :DDDD
  • Count Adyn
    öhöm :D
  • Zomil
    omg :DDD
  • armageddon666
    Mert van egy komoly hátterük, régóta fut az oldaluk, Magyarország legnagyobb animés oldala, letettek a kezdetekben néhány minőségi munkát az asztalra, mikor még eléggé gyerekcipőben járt itthon a dolog.
    Az egyetlen magyar sub amit látok AniDBn. Apróság, nem egy releváns dolog, de mégis ez számomra egy szimpatikus plusz pont.
  • Lelouch

OMG. :D
  • Lelouch
    Lehet ezzel csalódást fogok okozni, de semennyi. :D Ezt most csak gugliztam. De végülis megvan még gépen a Bake, Nise, Neko hármas, szóval könnyen változhat a helyzet. :D
  • LasDen #56660
    de az AA a zisten.....mindenki más levan szarva :D
  • armageddon666
    Miért lenne esélytelen? Max. nem nézi senki. :) Kivéve ha előrukkolsz valami jobb minőséggel. Esetleg egy másik stílussal. Kicsit honosítod is a dolgot a fordítás mellett. Sok angol subot bántanak mondjuk emiatt (Mértékegység átváltás, "honorifics" lehagyása, nevek felcserélése), de csinálják, szóval lehet hogy van rá igény. Lehet itthon is lenne.

Illetve ott a lehetőség hogy megtanulsz japánul, és nem angolról fordítod, hanem japánról. :)
  • LasDen #56658
    néha bassza meg az AA....mindenre ráteszik a kezüket, és akkor már esélytelen fordítani.....kapják be :D
  • armageddon666
    Még mennyi jelenet van kéznél reakció-képnek? :D
  • Máté94
    Mingyá' gondoltam. :D
  • Lelouch
    Látom a MAL-listádon... :D
  • Máté94
    És még mennyi alapmű van, amit nem láttam, ha te tudnád... :D
  • Máté94
    Sokkal durvább dolgokat is odatudtam képzelni.
  • Lelouch
    A To Love-Ru Darkness-t meg megnézted cenzúrázottan? :D Úgy még annyi értelme sincs, mint alapból... :D
  • Lelouch

Még nem láttad a Code Geass-t? :D Pedig az tényleg alapműnek számít.
  • Máté94
    Úgy se láttam, magamtól úgy se szenvednék felirattal, pont kapóra jön. :D
  • Lelouch
    LOL, az AA is kiadja a Code Geass-t? :D Az első évadot már láttam BD-változattal, de az R2 így esélyes nálam egy újranézésre.

Ja és erről jut eszembe, Japánban ma kezdték el újra leadni TV-ben a TTGL-t, és ennek kapcsán volt egy hír, hogy az újravetítés alatt/után várható valami nagy bejelentés. Még az újravetítés kezdete előtt, tegnap be lett jelentve, hogy kiadnak egy BD-boxot, de remélem nem ez lesz a bejelentés, hanem valami új sorozat... :D Bár végülis a BD se olyan rossz hír önmagában... :D
  • armageddon666
    Jjjjaaaaa, a főhős erősen rinyagép. De azért valamilyen szinten érthető szerintem.
  • Lelouch
    A manga szerintem is jobb.
  • Lelouch
    ????????????
  • PetruZ
    Totál ellentétes az ízlésünk, úgyhogy ez nem meglepő. :)
  • RelakS
    olvasd el a mangáját, szerintem jobbféle :)
    Viszont az súlyos, hogy 13 részbe is sikerült fillert rakni :D
  • Lelouch
    Nekem nagyon tetszett anno. A Bleach után ez volt a második anime, ami rávett a manga változat olvasására... Régi szép idők. :)
  • PetruZ
    Úgy rémlik, valamelyik TV show ment már, amiben ő is szerepelt, és előkerültek már a "lázadók" is. Nem emlékszem már pontosan (keveredik, mert a mangába is beleolvastam), csak arra, hogy valami embertelen rinyálás volt a "főhős" részéről, amikor feladtam. Ha látnám, biztos emlékeznék rá - de nem akarok. :)
  • PetruZ
    Eg ideje rajta volt már a "to watch" listámon, de csak most vettem észre, hogy már csak egyedül árválkodik rajta a Midori no Hibi (AniDB) c. 2004-es anime. Hát, kár lett volna kihagyni. :D
    Hősünk igazi fenegyerek, az iskola réme, a rettegett "démoni jobb ököl" birtokosa, amellyel minden kihívóját (más iskolák bandái) laposra veri, de a lányokkal pont a hírneve miatt egyáltalán nincs szerencséje és azon kesereg, hogy hátralévő életében már csak a jobb keze lesz az egyetlen társa. A 20. sikertelen randira hívás után elkeseredésében azt kívánja, bárcsak akármilyen barátnője lenne. Másnap reggel arra ébred, hogy a jobb kézfeje egy Midori nevű lánnyá változott, aki régóta szerelmes belé (de csak távolról) és ő sem tudja, mi történt. Kénytelenek megszokni egymás társaságát és hősünknek a kezét is rejtegetnie kell, míg kitalálják, hogyan szabadulhatnának a helyzetből... ami csak bonyolódik, amikor háromszöggé, majd négyszöggé válik. :)
    (Nem) tipikus, békebeli főiskolás romkom, rendkívül jó humorral (néhol könnyesre röhögtem magam). Semmi ecchi, kis boobz van itt-ott, de csak ami ilyenkor szokásos, és a 13 rész kerek egész, van rendes lezárás is. 7/10
  • armageddon666
    Így számok alapján nem tudom hova tenni. Mi történt ott ahol dobtad, és miért?
  • PetruZ
    Jópáran - én is - kb. a fele után dobták (én a 8. rész után). :)

• armageddon666
    Ez esetben: ahogy elnézem a legnépszerűbb manga lóg ki a sorból. :)
  • Lelouch
    Az első az LN, az utolsó oszlop az anime, a többi meg elvileg különböző mangafeldolgozások. A 2. oszlopban lévő a legnépszerűbb és a legkedveltebb.
  • armageddon666
    Ó, pedig az eleje teljesen korrekt, a végén érkeznek a gondok. :) Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed róla, illetve hogy esetleg belekezdesz-e a mangába.
  • armageddon666
    Nem tudom melyik oszlop micsoda, de ahogy elnézem a manga lóg ki a sorból :D