72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem kevés kurva jó rész van :DD nekem a legnagyobb kedvenceim, mikor Otsu-chan hivatalos fan clubot választ magának...
hey Taka-tin hey :DDD
-
xD Én mialatt néztem végig a kedvenc részeket külön másoltam, a 200 rész alatt 40 körüli összejött :D -
sugitanak nem kéne ezt erőltetni :DD
-
Sugita és Ono Daisuke... :D -
am, egyik kedvenc jelenetem :DDD Sorachi FTW :DDDD
I want to be a cheeseburger :DDDDDD
-
Ez meg neeeed :D -
azt én is :D de így is szeressem :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wow...hát ilyen gondolatot, se láttam még, h a magnoban lenne Rei lelke. Mert valoban igazad van, h a lelkét valoban megmentette, csak a testét nem tudta és valoban a magno épségben megmaradt, habár nem müködött nem tudni miért. Mekkora trollkodás lenne már, ha abban lenne Rei lelke omg :DD -
Kössz:D Nah végre 16:9 ben :) "Felnőtt" Kagurat meg tudtam volna szokni:D -
Prof William #56786 Rei
Ha jól rémlik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lelke ki lett mentve, és azt hiszem valamilyen tárgy (magnó?)tartalmazza is. Tuti nem a semmiért mentették ki. Klónrei kérdezgette is hogy "Ki vagyok én?" Sztem később egyesülni fog a lelkével. -
bazz :DDd
animével fogyni....:D -
És még be se raktam mindent... :D Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen jókat fogok derülni ezen a mangán, bár belegondolva az a bizonyos Himiko-s jelenet már előrevetített valamit... :D -
omg ezek a szövegek :D -
csak egyszer bazmeg...csak egyszer esne így rám egy random jó csaj az utcán....:D -
Btooom! 52. - Mi ez, To Love-Ru? :D
De ez és ez se volt kutya... :D -
Inquisitor #56780 Maoyuu Maou Yuusha - S01E01
Hát ez nagyon kész volt. :D
Ha e mögé a vér-komoly téma vs ökörködés kombó mögé és a meglepetések mögé történet is lesz rakva, én ezt végig fogom nézni. Nagyon súlyos volt, ahogy ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A démon király 2 perc alatt levezeti miért hasznos a háború és miért érdekelt benne a két ellenfél, meg még a "semleges" országok is. Amikor a végén kiderült miként gyakorolta a "hős" ölelését vagy amikor levette a szarvakat fetrengtem a röhögéstől ... -
Azért arra lehet számitani, h melyik szolgák maradnak a végén, ha láttad a F/SN-t :) -
A roahdt életbe, most elspoilereztem magamnak én is :DDD
Nem, hiába láttad volna FSN-t, erre nem számítottál volna szerintem :D -
EnxTheOne #56777 Nem láttam a stay night.
Ez a spoiler amibe belefutottam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a lándzsást elárulják, és hogy öngyilkos lesz.
Gondolom a mestere fogja elárulni hogy támadjon meg egy sebesült servantot (arturia) azzal a kényszerítő mágiával, csak ö ezt nem akarja és gondolom leszúrja magát az átkozott lándzsával -
Gintama -
ez melyik anime? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen, szépen megnött :) -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor már inkább Toji húgával jöjjön össze... :D Trollkodásnak az se lenne utolsó. -
Igen, mert sztem Armageddon meg én is annyira komolyan gondoltuk :)
Várj van jobb 5letem, Misatot klonozzák, és akkor Shinji-vel egy idös lehetne és akkor lehetne Shinji x Misato :DD -
Szerintem inkább ne... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Nerv-böl Misato és csapata válik ki és megszületik a Wille ami azért jött létre, h megakadályozza amit a Nerv tenni akar...hogy az konkrétan mi hát jo kérdés...a Seele is akar valamit(bár nekik már löttek), meg Gendo erölteti ugye azt, h mindenki eggyé váljon és végre együtt legyen a feleségével. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fogalmam sincs milyen formában marad meg Shinji, mert az nem derül ki, annyit látunk, h egy dobozba be van zárva a Unit 01-es és az ürben a föld körül kering(amiben ott van Shinji...nemtudom hogy), majd Misato csapata megszerzi és következö jelenetben már ott fekszik az ágyon... -
Na igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MisatoxShinji viszont komolytalan... Még a KaworuxShinji is esélyesebb lett volna! :D -
Ahogy átjött a spoilerekből egy kulcsmotívum van ami igazán spoileres.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!timeskip
A többi annyira nem hű de meglepő szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NERV kettéválása? Vagy NERV vs SEELE? Vagy valami hasonló. Szóval a HIP oldaliak meg a Shinji oldaliak. :)
Illetve vannak még olyanok amik benne voltak a sorozatban is, csak ha minden igaz nem ennyire konkrétan kimondva. -
Hát... EndOfEva? :) Liftes jelenet? :) Egyik legjobb rész. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos EVA3-t még nem láttam. Szóval lehetnél specifikusabb ezzel, hogy "kikaparják" :D Úgy mint a sorozatban, mikor feloldódott az LCLben? Vagy csak simán be volt zárva és kómában volt, a fizikai formája megmaradt? Ettől függetlenül Reit nem a Unit 01 nyelte el, hanem az angyal. Aki, mikor Shinji megérintette Rei lelkét, átváltozott egy házméretű Reibe. -
Hát most Misato nagyon badass kinézetet kapott, szoval simán jöhet a Shinji x Misato :DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát azért hatalmas különbség volt a sorozatbeli Rei és a filmes között, gondoljunk csak a liftes jelenetre.
Amugy meg Shinji-t is ugy kaparják ki a Unit 01-böl mikor ott keringett már egy jo ideje az ürben :) -
1-2 spoilerbe már belekattintottam, de még nem olvastam el egyiket se....nagy a kííísértés :D -
ShinjixRei meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rei az anyja klónja... mintha a húga lenne :DDD Én bírom Reit és Asuka sokszor lecsapja a biztosítékot, de csak az AsukaxShinji párosítás a jó... annyira mások, valahogy összeillenek.
Esetleg MisatoxShinji. hot milf action. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem teljesen értem a problémádat. Rei a sorozatban is fel lett vezetve, és pont mikor már érzelmeket mutatott: kamikaze lett és jött helyette egy érzelemmentes klón ismét...
És a 2.0 végén túlzás hogy megmentette Reit. Elérte a lelkét. Maximum.Rei már meg volt fizikailag emésztve. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abbol az elözetesböl konkrétan semmi nem volt a filmben :D
Ezért tippelnek sokan, h talán ez volt az átvezetés a 2-3 között.
-
Yama no Susume (2013, AniDB): Újabb minisorozat 3-4 perces epizódokkal, ezúttal 8is) tipppikus aranyos iskolás lányokkal, akik... hegymászni indulnak...
Na, ilyet se láttam még. :) 6/10
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen, olvastam én is, hogy a 2.0 végén lévő előzetesből nem sok minden(semmi se?) köszönt vissza a filmben... :D Mondjuk még mikor kijött a film, pletyka szintjén felmerült valami olyasmi, hogy a 4. rész után jönne majd egy sorozat a köztes 14 évről. Szerintem kamu volt, de végülis lenne benne ráció. -
Igen ez a kép mindent elmond...kiváncsi vagyok, h a 4.0 megválaszolja-e azt a rakás kérdést ami a neten mozog(merthogy ahogy elnéztem a spoilerembe leirt kérdések foglalkoztatnak másokat is, szoval nem csak én értetlenkedek) vagy csak még több kérdést kapunk :D