72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #56795
    nem kevés kurva jó rész van :DD nekem a legnagyobb kedvenceim, mikor Otsu-chan hivatalos fan clubot választ magának...
    hey Taka-tin hey :DDD
  • Count Adyn
    xD Én mialatt néztem végig a kedvenc részeket külön másoltam, a 200 rész alatt 40 körüli összejött :D
  • LasDen #56793
    sugitanak nem kéne ezt erőltetni :DD
  • Lelouch

Sugita és Ono Daisuke... :D
  • LasDen #56791
    am, egyik kedvenc jelenetem :DDD Sorachi FTW :DDDD
    I want to be a cheeseburger :DDDDDD

• Zomil
    Ez meg neeeed :D
  • LasDen #56789
    azt én is :D de így is szeressem :D
  • Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wow...hát ilyen gondolatot, se láttam még, h a magnoban lenne Rei lelke. Mert valoban igazad van, h a lelkét valoban megmentette, csak a testét nem tudta és valoban a magno épségben megmaradt, habár nem müködött nem tudni miért. Mekkora trollkodás lenne már, ha abban lenne Rei lelke omg :DD
  • Count Adyn
    Kössz:D Nah végre 16:9 ben :) "Felnőtt" Kagurat meg tudtam volna szokni:D
  • Prof William
    Rei

Ha jól rémlik...

A lelke ki lett mentve, és azt hiszem valamilyen tárgy (magnó?)tartalmazza is. Tuti nem a semmiért mentették ki. Klónrei kérdezgette is hogy "Ki vagyok én?" Sztem később egyesülni fog a lelkével.
  • LasDen #56785
    bazz :DDd
    animével fogyni....:D
  • Lelouch
    És még be se raktam mindent... :D Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen jókat fogok derülni ezen a mangán, bár belegondolva az a bizonyos Himiko-s jelenet már előrevetített valamit... :D
  • Zomil
    omg ezek a szövegek :D
  • LasDen #56782
    csak egyszer bazmeg...csak egyszer esne így rám egy random jó csaj az utcán....:D
  • Lelouch
    Btooom! 52. - Mi ez, To Love-Ru? :D
    De ez és ez se volt kutya... :D
  • Inquisitor
    Maoyuu Maou Yuusha - S01E01
    Hát ez nagyon kész volt. :D
    Ha e mögé a vér-komoly téma vs ökörködés kombó mögé és a meglepetések mögé történet is lesz rakva, én ezt végig fogom nézni. Nagyon súlyos volt, ahogy ...
    A démon király 2 perc alatt levezeti miért hasznos a háború és miért érdekelt benne a két ellenfél, meg még a "semleges" országok is. Amikor a végén kiderült miként gyakorolta a "hős" ölelését vagy amikor levette a szarvakat fetrengtem a röhögéstől ...
  • Zomil
    Azért arra lehet számitani, h melyik szolgák maradnak a végén, ha láttad a F/SN-t :)
  • armageddon666
    A roahdt életbe, most elspoilereztem magamnak én is :DDD

Nem, hiába láttad volna FSN-t, erre nem számítottál volna szerintem :D
  • EnxTheOne
    Nem láttam a stay night.

Ez a spoiler amibe belefutottam:

Hogy a lándzsást elárulják, és hogy öngyilkos lesz.

Gondolom a mestere fogja elárulni hogy támadjon meg egy sebesült servantot (arturia) azzal a kényszerítő mágiával, csak ö ezt nem akarja és gondolom leszúrja magát az átkozott lándzsával
  • LasDen #56776
    Gintama
  • tigeroo
    ez melyik anime?
  • Zomil
    Na igen, szépen megnött :)
  • Lelouch

Akkor már inkább Toji húgával jöjjön össze... :D Trollkodásnak az se lenne utolsó.
  • Zomil
    Igen, mert sztem Armageddon meg én is annyira komolyan gondoltuk :)

Várj van jobb 5letem, Misatot klonozzák, és akkor Shinji-vel egy idös lehetne és akkor lehetne Shinji x Misato :DD
  • Lelouch
    Szerintem inkább ne...
  • Zomil
    A Nerv-böl Misato és csapata válik ki és megszületik a Wille ami azért jött létre, h megakadályozza amit a Nerv tenni akar...hogy az konkrétan mi hát jo kérdés...a Seele is akar valamit(bár nekik már löttek), meg Gendo erölteti ugye azt, h mindenki eggyé váljon és végre együtt legyen a feleségével.
  • Zomil
    Fogalmam sincs milyen formában marad meg Shinji, mert az nem derül ki, annyit látunk, h egy dobozba be van zárva a Unit 01-es és az ürben a föld körül kering(amiben ott van Shinji...nemtudom hogy), majd Misato csapata megszerzi és következö jelenetben már ott fekszik az ágyon...
  • Lelouch
    Na igen.
    MisatoxShinji viszont komolytalan... Még a KaworuxShinji is esélyesebb lett volna! :D
  • armageddon666
    Ahogy átjött a spoilerekből egy kulcsmotívum van ami igazán spoileres.

A többi annyira nem hű de meglepő szerintem.
    NERV kettéválása? Vagy NERV vs SEELE? Vagy valami hasonló. Szóval a HIP oldaliak meg a Shinji oldaliak. :)

Illetve vannak még olyanok amik benne voltak a sorozatban is, csak ha minden igaz nem ennyire konkrétan kimondva.
  • armageddon666
    Hát... EndOfEva? :) Liftes jelenet? :) Egyik legjobb rész.
  • armageddon666
    Sajnos EVA3-t még nem láttam. Szóval lehetnél specifikusabb ezzel, hogy "kikaparják" :D Úgy mint a sorozatban, mikor feloldódott az LCLben? Vagy csak simán be volt zárva és kómában volt, a fizikai formája megmaradt? Ettől függetlenül Reit nem a Unit 01 nyelte el, hanem az angyal. Aki, mikor Shinji megérintette Rei lelkét, átváltozott egy házméretű Reibe.
  • Zomil
    Hát most Misato nagyon badass kinézetet kapott, szoval simán jöhet a Shinji x Misato :DDD
  • Zomil
    Hát azért hatalmas különbség volt a sorozatbeli Rei és a filmes között, gondoljunk csak a liftes jelenetre.

Amugy meg Shinji-t is ugy kaparják ki a Unit 01-böl mikor ott keringett már egy jo ideje az ürben :)
  • LasDen #56762
    1-2 spoilerbe már belekattintottam, de még nem olvastam el egyiket se....nagy a kííísértés :D
  • armageddon666
    ShinjixRei meg:
    Rei az anyja klónja... mintha a húga lenne :DDD Én bírom Reit és Asuka sokszor lecsapja a biztosítékot, de csak az AsukaxShinji párosítás a jó... annyira mások, valahogy összeillenek.

Esetleg MisatoxShinji. hot milf action. :D
  • armageddon666
    Nem teljesen értem a problémádat. Rei a sorozatban is fel lett vezetve, és pont mikor már érzelmeket mutatott: kamikaze lett és jött helyette egy érzelemmentes klón ismét...

És a 2.0 végén túlzás hogy megmentette Reit. Elérte a lelkét. Maximum.Rei már meg volt fizikailag emésztve.
  • Zomil
    Abbol az elözetesböl konkrétan semmi nem volt a filmben :D

Ezért tippelnek sokan, h talán ez volt az átvezetés a 2-3 között.
  • PetruZ
    Yama no Susume (2013, AniDB): Újabb minisorozat 3-4 perces epizódokkal, ezúttal 8is) tipppikus aranyos iskolás lányokkal, akik... hegymászni indulnak... Na, ilyet se láttam még. :) 6/10
  • Lelouch
    Na igen, olvastam én is, hogy a 2.0 végén lévő előzetesből nem sok minden(semmi se?) köszönt vissza a filmben... :D Mondjuk még mikor kijött a film, pletyka szintjén felmerült valami olyasmi, hogy a 4. rész után jönne majd egy sorozat a köztes 14 évről. Szerintem kamu volt, de végülis lenne benne ráció.
  • Zomil
    Igen ez a kép mindent elmond...kiváncsi vagyok, h a 4.0 megválaszolja-e azt a rakás kérdést ami a neten mozog(merthogy ahogy elnéztem a spoilerembe leirt kérdések foglalkoztatnak másokat is, szoval nem csak én értetlenkedek) vagy csak még több kérdést kapunk :D