72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ezé nem bírom olvasni én ezt....mert tetszik, hogy ennyire ecchi, de egyszerűen ez a rengeteg "véletlen"....idegesít :D Olyan mintha nem lenne semmi ötletük
'Mit csináljunk? Nemtom...Akkor essen bele a fasza véletlenül' :D -
Inkább ne. Hentai mangaként egyébként se menne ilyen jól a szekere... -
Az esés végén az ujjai már ott voltak... :D [URL=http://s9.postimage.org/6nlro8vvh/tlr.jpg]Ilyen "legendás" esések szoktak előfordulni benne... :D[/URL] -
óóó istenem :DDD vinnék át tiszta hentaiba az egészet :D az még érdekelne is :DD -
Akkor amúgy rajta volt egy ruhán átlátó szemüveg is... :D De azt már nem mutatták, mit látott annál a jelenetnél. :D -
Akkor #56827 :D -
Csak annyi történt, hogy a főszereplő megint ráesett egy csajra, és így végződött... :D -
amúgy ez is mi, véletlenül megnézi a pináját?? :DDD -
Persze tisztában vagyok vele :)
De most megnézni akárki random ember...mert értem én, h a hentai és ecchi határán kell mozogni, de szvsz azért az utolso elötti képkocka már durva :D -
csak annyira borderline, hogy nagyon :DDD -
Hányszor kell még beírnom, hogy nem az? 
-
Megláttam US-en ezt a képet a To love ru darkness ova 2-röl...ez nem hentai véletlen? Mert föleg az utolso elötti kép erösen arra hajaz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DAFUQ!...de...de...erre nem találok szavakat :D -
nem kevés cucca van...de elég beteg tag :DDD
-
Problem? :P
-
jó, de mondták neki hogy jöjjön elő...elő is jött, erre 2 másodperccel később már támadnak is...azért ez nem kóser....:D -
Ahogy a cím is mondja: "problémás gyerekek". :) Valaki rejtőzködik, les rájuk, idegen helyen vannak, megvan a képességük, hogy elbánjanak bárkivel (a saját világukon), naná, hogy nekiugranak. Utána egy vízisten már meg se kottyan, "just for fun". Szerintem. :)
-
nekem egészen bejött...nekomimik és egyéb állatok mászkálnak, az már jó :D
mondjuk eléggé illogikus volt, hogy az elején egyből betámadták szegény csajt :D -
Maoyuu Maou Yuusha (2013, AniDB): No, csak megnéztem én is az első részt, annyira nem jött be nekem sem. Nincs igazán kihegyezve semmire, ami érdekes (vagy legalább "látványos") lenne, erősen középszerű. Pár részt még megnézek talán, de sokat nem remélek. 4/10
-
Jó akkor mondjuk logikusnak:) Aztán tudjuk milesz mikor szembesül az elveivel:) -
megpróbáltam sasami-sant...de nem....amiket shaft az utóbbi években csinál az nem nekem való... -
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? (2013, AniDB): OMG! :D Ez meglepően nem akkora baromság, mint elsőre tűnt. Nagyon... gonzo, hogy úgy mondjam. :) 6/10
-
Hát az, h racionális az azért picit tulzás :D -
Speciel Kiritsugu teljesen racionális, de a végére majd rájösz úgyis mi mozgatja:) -
Eddig még nem találkoztál antihősökkel? -
EnxTheOne #56809 fate/zero 17. rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Kiritsugu vagy ki meg a zöld hajú csaj nagy rohadékok. Öngyilkosságra kényszerítenek egy lelket, meg megölnek két védtelen embert. (az igaz hogy a mágus is szemét volt) Remélem valaki majd felnyársalja őket :D:D:D -
Egyszerü a magyarázat, de ha valaki még nem látta, annak spoileres :)
Szoval nem miattad raktam spoilerbe. -
EnxTheOne #56807 Úgy gondoltam hogy valami egyszerű magyarázata lesz, nem pedig spoileres :D -
Akkor minek kérdezted? :D -
EnxTheOne #56805 Nem merem elolvasni :D
Stay nnightot nem láttam, és a zeroban most tartok s02e02-nél :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezért hagyják meg a végén a mesterek az utolso command seal-t, h rávegyék a szolgákat a saját maguk megölésére, mert az összesz szolga ereje kell, h a grál teljes legyen...szoval a szolgák leginkább csak be vannak etetve, h van lehetöségük kivánni... -
EnxTheOne #56803 fate/zeroban ez hogy van?
Ugye a grál teljesíti a kívánságot, de CSAK egyet. De nem csak a mágusok, hanem a servantok is akarnak kívánni valamit.
Szóval akkor a grál 2 kívánságot teljesít, vagy a végén lesz egy élet halál harc mester és szolga közt? -
Na mikor angolul beszélnek azon sírok mindig. :D
Emlékezetes részek voltak (az összefüggőeken kívül):
-Kagura nem tud elaludni
-szemöldök zombik
-az alternatív Yorozuya a négerekkel
-közös vacsora
Most így ennyi ugrik be. :) Arcokból mind tetszett, meg igazából az is két részre bontható: komolyabb, meg ... szokásos. :D -
Én úgy szedtem ketté, hogy epizodikus részek, meg összefüggő részek. :D De aztán volt egy szünet valamikor, meg utána ugye abba is hagyták az eredeti sorozatot, szóval a pókemberes arcig van meg így. :) -
Csak nem Shinji walkmanjén? :D -
Ne, őt nem adom, te gonosz dimenziódémon! :)
-
ehehehehe :DD
-
Code;Breaker vége...FOGALMAM sincs minek néztem meg...4/10 kár erre a valamire egy szot is vesztegetni...a föszereplö csajnak szinkronjának meg a világ legkönyebb dolga volt. "Ogami...","Ogami?", "Ogami!" és ennek változatai különbözö hanglejtéssel...jesszusom szeretném minél hamrabb elfelejteni, kérem vissza azt a 13x25percet az életemböl... -
Lol :D -
nem kevés kurva jó rész van :DD nekem a legnagyobb kedvenceim, mikor Otsu-chan hivatalos fan clubot választ magának...
hey Taka-tin hey :DDD