72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #56875 Ez melyik visual novel? És angolul lelehet tölteni egy teljes demot? :D -
HxH 60-62: Nah el is kezdödött szépen a Greed Island. Elég érdekesnek tünik :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azon meg nagyot néztem mikor a kislányrol kiderült, h már 40éve tanulja a nen-t :DDD -
Ja oké, azt hittem más. :) Király. :D
Mindenesetre Sena > Sora. Jó lenne nem szekálni Senát. -
Utána linkeltem is, próbáld meg azzal... :D -
Nem látom :(( -
Ha agysorvaszto kell akkor Nichijou :D -
igazából tökmindegy, mert (úgy rémlik hogy) helyette vizsgáztak le :D -
EnxTheOne #56868 Oh, már megvan: társadalomtudomány :D De furcsa hogy csak 1 szak :D -
EnxTheOne #56867 Onizuka egyébként milyen szakos tanár? Japánban nem tudom hogy milyen az oktatási rendszer, de nálunk 2 szakos tanárok vannak. :S Az első rész alapján talán irodalom az egyik :S -
Bennem a GTO nem csak egy szimpla agysorvasztó sorozatként maradt meg.
-
Visual novel...tavaly adták ki.... -
EnxTheOne #56864 Egyébként milyen az a játék amiről beszéltek? Az #56851-es hszben nem látok semmit. Csak azokat a képeket látom amiket linkeltetek. :D -
EnxTheOne #56863 na jó kis sorozat volt a fate/zero, aki még nem látta must watch
De most egy agysorvasztó kellene levezetésnek, és igy egy rész alapján tökéletes a great teacher onizuka :D -
Zenét kerestem Youtube-on. Kereszthivatkozások után, találtam egy "egyszemélyes zenekart", aki a "b]Waterboys[/b]" témát ad elő a videón, döbbenetes.
S akkor a lényeg: 0:20-0:50 - mintha egy animét néztem volan :))))
-
Mármint ezt hogy érted? Amikor mentek ott az esöben ott is elég hamar átölelte a csajt :) -
Prof William #56860 Bár a főhős az ölelésre még mindig hisztérikusan reagál. :) -
Maoyuu Maou Yuusha 02: Hát ha jol értelmezem ezt az animét ez egy 12részes történelem ora...ami mondjuk nem baj, mert én imádtam azokat :D
És a rajzolás/zene továbbra is nagyon tetszik a szereplök meg nagyon szimpatikusak. Végre egy olyan anime ahol a nöi és a férfi föszereplö is erösen közelit a "normálishoz" viselkedés tekintetében ami +pont az anime javára :) -
jó játék lehet ez :D -
LOL, lol, LOOOOL! :DDD -
Kampeki! :D -
*játék -
Kodaka a kis huncut....legjobb befejezés, winning :D -
Mókás egy játék lehet... :D Ez a befejezés se rossz... :D -
beszarás _DDDDD -
-
van benne valami :D A rész végén Sena mondjuk elég beteg volt :DDD -
Szerintem nem utálat, inkább irigység és egy kis félelem keveréke. Ő magának akarja Kodakát, azon az alapon, hogy jó régen a barátja volt. Sera túl veszedelmes rivális. Ezért mindig a "buta szőke" képletre játszik, hogy kidomborítsa, Sera mennyire naív és hiszékeny sok dologban. De Kodaka is csak lapít, mint az a bizonyos a fűben, nem akar (mer?) közbeavatkozni. Viszont az évadkezdet vége alapján úgy tűnik, muszáj lesz neki. :D
-
de durva :DDD
-
Annyira utálják egymást, hogy az már már szerelem is lehetne... :D -
-
tökéletes :DDDDDD -
Redditröl...ide kapcsolodik :D
"To luv-ru episode summary:
Main Character:
oh no I fell down and now I'm cupping your breasts!
oh no I fell down and pulled down your skirt!
oh no I fell down and accidentally put my tongue in your mouth!
oh no I fell down and now I'm cupping your brests as well as another girls!
oh no I accidentally walked in on you bathing!"
-
na az érdekes :DDD -
A PSP-játékban van YozoraxSena ending... :D -
nem biztos hogy haganai nextet nézni fogom....nem bírom elviselni Yozora minden értelmet nélkülöző utálatát Sena felé.....úgy szétverném a fejét egy ütővel....:D -
A Darkness-plot az, a hárem-plot meg rossz irányba halad. -
...hanem hogy szar? :D -
Nem azzal van a baj, hogy nem halad... -
eltudom képzelni milyen gyors tempóban haladhat az a történetnek nevezett félmondat :D -
XDDDDDDDDDDD
Amúgy én mostanra nagyon kiábrándultam a Darkness-ből... Az alap manga sokkal jobban bejött. Szerencsére van még néhány poénos helyzet, de egyébként a hárem meg a Darkness plot is egy kalap ürülékkel egyenlő a szememben...