72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #56914
    azaz...8-12 éveseknek akirat meg laint :D a 8-12 éves korosztálynak tökéletesen megfelel a yugioh....azt mond hogy te mit akarsz látni...:D
    a Ghibli filmekkel viszont kár hogy leálltak.....
  • Inquisitor
    "bayblade, yugioh"
    Kapásból két játékgyártó reklámja, mint a Pokémon/Digimon. :D
    Az ilyenektől mentsen a jó Isten.
    Hol van egy Akira, Lain, Haibane Renmei, vagy bármilyen jobb Ghibli film szintjéhez?
  • LasDen #56912
    adnak....van bayblade, yugioh, akkor az a dinós izé bizé, inazuma...jó most nem csak a tv2ről beszélek :D
  • Inquisitor
    Abban a percben kezdődött amikor beírtam :D Csak meglepett.
    Adhatnának legalább havi szinten egy értelme egész estés animét, vagy fél évente értelmes sorozatot a 8-12 éveseknek készült végtelen hosszú reklám bizbaszok helyett.
  • LasDen #56910
    ha jól tudom volt valamikor 1-2 óra körül is...vagy lesz..nemtom :D
  • Inquisitor
    Meh. Most megy a Steam Boy a TV2-n. Nem ám nappal vagy ilyesmi. Nem egy világmegváltó alkotás, de olyan kevés a normális anime a TV-ben ...
  • Zomil
    Meg kéne már néznem az utolso Hellsing ovát, azt hittem US hamarabb kidobja...de lassan megunom a várakozást.
  • Zomil
    DAFUQ!!!? :D
    Ezzel ölni lehetne :D
  • LasDen #56906
    mik vannak :D
  • Zomil
    Egyik kedvenc AMV-m, talán nálad láttam, h like-oltad youtube-on még régebben:)
  • LasDen #56904
    ha már volt hellsing akkor....:D
  • Zomil
    Vivid Red 01: Ahhoz képest, h azt gondoltam egy tucat ecchi izé lesz...egészen tetszett az elsö rész :)
  • Lelouch

Ez fantasztikus... :D
  • LasDen #56901
    Hellsing Ultimate 3 pipa.....ááh, beteg...mikor az a rész bete, na az beteg. meg volt egy rész mikor azt gondoltam hogy beteg. de egy másik jelentnél is átfutott az agyamon, hogy beteg....beteg...:DD
    király :D Seras meg majdnem teljsen őrült :DDD amellett hogy majdnem teljesen haszontalan :D
  • Zomil
    :DDD
  • LasDen #56899

ezen most jóóóót nevettem...:DDDDD
  • Lelouch
    [IMG][/IMG]
  • Zomil
    A végén Excalibur ^^
  • LasDen #56896
    meglátjuk...még naaaagyon messze van :D
  • Lelouch
    Ha eljutsz odáig, én nem ajánlom a második évadot... :D Számomra az kb. nem is létezik... A Shikkoku no Hana manga sokkal jobban bejött, mint alternatív folytatás.
  • LasDen #56894
    volt 1-2 amit nem ismertem fel, de a többség megvan :DD
  • LasDen #56893
    Elkezdtem a Darker than Blacket....nem estem hanyatt tőle, de feldobott pár dolgot, ami érdekel, úgyhogy nézzük :D
  • Lelouch
    Ami meg a movie-t illeti, a leírások alapján sajnos eléggé Bleach-movie szintűnek hangzik... :D
  • LasDen #56891
    az még nem feltétlenül baj hogy otome game...bár ugye attól tartok, hogy a csaj szerepe az 'ott van!'-ban kimerül....már az első részben is a "mi?" és "bocsánat" szavak végtelen permutációját alkalmazta....szóval első blikkre a sztori az hogy minden részben bajban lesz és majd jól megmentik a sármos férfiak :D
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shalnark-nak helyén van az esze, szerintem beillene akár főnöknek is Kuroro helyett, míg el nem távolíttatják Kurapica nenjét. Apropó pókok, Hisoka helye már be is van töltve... Majd hamarosan feltűnik a játékban az új négyes számú.
  • Zomil
    Egy nöknek készült randi szimulátorbol készült játékot én szerintem kihagyok :D
  • LasDen #56888
    ez az amnesia még lehet jó is....oké, hogy a csaj nem tud semmit, de ha végig ilyen haszontalan lesz az nagyon fájni fog :D
  • Zomil
    Jah értem.
    Mondjuk azon elcsodálkoztam, h már most kiderült, h ez nem egy virtuális valoság :)
  • Lelouch
    Nálam az ilyenek már alapból a "dobva mielőtt elkezdtem volna" kategóriába esnek.
  • Lelouch
    Minek kellene kiderülnie? :D
    Gondolom felkeltették az érdeklődését azzal, hogy nem léptek be a kártyamonopolizáló bandába, így követte őket. Utána meg kedve lett elszórakozni velük, csak Killua nem tette lehetővé, és így már csak dacból se szállt le róluk... :D
  • LasDen #56884
    csöcs show...mi más? :D
  • Zomil
    Senran Kagura? Hát arrol se olvastam még jot :D
    Mondjuk mégis milyen anime készülhet egy idézem: "side scrolling action video game series"-böl? :D
  • LasDen #56882
    most már tudom mi hiányzott az életemből....
    nem más mint a nagy, csöcsös ninják....hogy is nem jöttem rá erre előbb? :DD
  • Zomil
    Az kiderül, h miért szállt rá ennyire a srácokra? Azon kivül, h miután 1napig követte öket rájött, h milyen fasza csiszolalatlan gyémántok(amit egyébként már Hisoka is hangoztatott párszor)?
  • Zomil
    Mi...most esik le...keksznek hivják? :D
    A spoilerrer meg: LOL :)
  • Lelouch
    Egy biztos, az anime az LN-t követi, annak meg még nincs vége.
  • Lelouch
    Kár hogy ennyire rohannak, így elég sok dolog kimarad. :S
    Ami Biscuit-et illeti, ő volt Wing mestere is... :D
  • Zomil
    Kiváncsi vagyok, h az animében meglépnek-e egy lezárást. :)
  • Lelouch
    A Haganai-hoz adták ki, PSP-re... Angol kiadás meg nincs belőle.
  • EnxTheOne
    Ez melyik visual novel? És angolul lelehet tölteni egy teljes demot? :D