72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Akkor majdnem eltaláltam, azt tudtam, h egy idö után romlott :D -
Az első két évad jó. Utána jött a Manglobe... :D -
Jó lenne... :D De látva mit csináltak a Negimával is, valószínűleg abban se lenne túl sok köszönet, ha a SHAFT átvenné... :D -
Hét részt láttam belőle: túl sok a referálás más animékre benne.
Ajánlott azért előtte sok animét ismerni. Főképp a sztároltabbakat. -
Hát a topikbol összeszedett infoim alapján az elsö évad igen, a többi már annyira nem. -
EnxTheOne #56989 Hayate no gotoku az jó anime? -
szólni kell shaftnak hogy csinálják meg előről az egész mangat...:DD -
Mondjuk én már az előző Arc-ra is azt hittem, hogy az utolsó lesz, annyira csúcsra volt járatva a manga. Viszont most ez az elhullajtott címre való utalás már tényleg nagyon sugalló... Na de sebaj, szerencsére egy jódarabig még így is eltart majd a manga. :) Félretéve az elfogultságom, ha nem rontja el a mangaka, akkor a felvett irányvonal alapján a végére tényleg egy igazi mestermű lehet ebből.
Kár, hogy az anime tuti nem fog belevágni még a vintage arc-ba se... -
nemtudom mi engedett erre következtetni, shoa nem szóltam hozzá a hellsing tárgyaláshoz :D -
Jo csak én abban a tudatban voltam, h már az utolso részt is megnézted :) -
mér, mit gondoltál? :D
még 2010-ben elkezdtem, akkor 2 részt relatíve egymás után megnéztem, aztán ment talonba...végülis nem baj, így legalább nem kellett lesnem, hogy ugyan mikor jön már a köv rész :D -
Amugy badass Seras csak a 6. résztöl van, onnantol viszont ihaj-csuhaj :D -
Jah hogy te még csak itt tartasz? :) -
Hellsing Ultimate IV
hát ez valahogy kiábrándítóan unalmas volt...Serast várom, hogy végre valami badass legyen, ne ilyen hebehurgya :D -
ebből az egy képből tök olyan utolsó rész feelingem van :D -
Jah... :D A mostani (utolsó?) cselekményszál fényében kénytelen voltam... :D -
visszatértél Keimahoz? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 2. évadban majd fog folytatódni a páncélos-cselekményszál. -
BokuTomo NEXT 02: Ez a rész már sokkal jobban egyben volt, szórakoztatott is, így tovább. :) -
Na SAO után végeztem az Accel World-el is. A vége felé már nem zavart annyira a pufók főszereplő, csak az hogy ebbe a 24 részbe alig fért bele valami ami a fő történeti szál (királyok közötti harc) szempontjából érdemleges lett volna.
Azért volt pár karakter aki szerepelhetett volna többet is benne pl. Ash Roller-t nagyon bírtam a "mega-giga lucky" és hasonló beszólásaival. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy ez a balsors páncélja az végülis Silver Crow-nál maradt igaz? Végig azt vártam hogy mikor veszi át felette az uralmat de sajnos ez nem történt meg. :( -
Basszus From the new world 14. része nagyon jo volt. Szeretem az ilyen részeket amikor sok cselekvés nem történik, de rengeteget tudunk meg az ottani világrol, hogy mi miért történt. -
és a rajongói is ugyanolyan őrültek voltak :DDD -
Ó, a Kaiser és az ő spontán agybeteg dolgai. :D
-
Prof William #56971 Vividred Operation 2
Meglepően szórakoztató volt ez a rész is. A hadsereg meglepően meglepően jó teljesített és nem csak annyi volt a szerepük hogy "kilövünk mindent az UFO-ra az meg egy karcolás nélkül lemészárol minket, hogy hőseink megmenthessék a napot."
Besírtam katonák teljesen reális reakcióján (amit még szinté nem láttam ilyen sorozatban) hogy "Rakétákkal nem tudjuk kilőni és repülő kislányok majd igen?"
A harcejelenetek ismét nagyon jók lettek, és az ecchi még mindig alacsony szinten volt, bár úgy tűnik hogy a titokzatos hallgatag lánynak, mindig csakis a két combja között lehet kamerázni. :) -
Ezen teljesen kikészültem....
KIDDOOOOOOO :DDD
-
-
Felkeltetted az érdeklödésemet, meglesem majd én is :) -
Kotoura-san (2013, AniDB): Az első fele nagyon kemény, nem is emlékszem, hogy láttam-e valaha ilyen tragikus felvezetést egy egyébként könnyedebb hangvételű animéhez. A második fele már viccesebb, de ahogy kinéz, megint egy soha be nem fejezett sorozattal leszünk gazdagabbak... Mindegy, előzetesen megérdemel egy 7/10-et, nézős.
-
Berserk 02: Jó volt, jó volt látni, hogy az animéhez képest mennyivel kidolgozottabbak lettek a fontosabb részek és több idő jutott rájuk. Sőt, felbukkant az egyik olyan karakter is, aki csak a mangában volt és majd a következő film utáni részben lesz szereplő. 8/10
A "befejező" film majd februárban jön, gondolom, a nyár előtt nemigen lesz normális kiadás belőle (ez a második rész is júniusi eredetileg).
-
Remélhetőleg nem így lesz. :D -
gondolom a részek csak félig készülnek el aztán majd a blurayen szép lesz...:D -
Én most arra leszek kiváncsi, hogy kezel majd a SHAFT egy 24-26 részes sorozatot... :D A 2006-os Negima volt az utolsó tőlük. -
Omg...akkor egy darabig biztos nem, elöbb látom Eva végét :D -
Majd a Kizu után... :D -
Jajj, a Haruhis táncnál nagyon sírtam... :D -
Inkább adnák ki a Denpa Onna uj évadját :) -
Megnéztem ezt a Shaft-os Sasami-san hülyeséget...hát...nem vagoyk lenyügözve, eddig egy nagy hülyeség az egész...nah mind1...shaft, szoval legalább 3részt meg kell nézni belöle, h véleményt mondhasson rola az ember. -
Vividred Operation (2013, AniDB): Csak az itteni vélemények után néztem bele, nem volt rajta a bővebb listámon sem. Hát, nem is nagyon hiányzott róla, nem vagyok túlzottan techno-battle anime rajongó, ezen még a szoft-ecchi sem nagyon tudott segíteni. Pár részt megnézek még, aztán eldöntöm, mi legyen vele.
-
Az megtörténik. De semmi köze ahhoz, amit "belerettegtél". :) -
[...]képzelődik"
Nem képzelődtem, hanem egyenesen rettegtem attól, hogy ilyen lesz. Nem ugyanaz.
Főképp a cici és tudjuk-hová mászkáló békás kép után...