72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Miért kéne lenézni a meséket nézöket? :)
Sztem teljesen normális, h egy felnött ember esetleg egy Ghibli müvet vagy disney animáciot élvez :)
A trollkodás tárgya továbbra is a bleach a lényeget, meg mindenki értette, semmi gond nincs a mese nézéssel, hiszen külsö szemmel mi is meséket nézünk nap, mint nap :) -
Azt meg már meg se kérdem, melyik részeket láttad, pedig az se mindegy. :) -
Nem bántott meg. Csak felvezettem egy gondolatot, és ilyen szar trollkodással elterelitek a lényegről a figyelmet... -
Nem a kérdésre válaszoltál. :) -
De látom nagyon megviselt ez a kis trollkodás Mátéval. Sajnálom, h igy szivedre vetted, nem akartalak megbántani :) -
Mind a kettöböl láttam legalább 10részt animaxon, annyi elég is volt, Blue Gender meg messze van a zs-kat-tol szerintem :) -
Nos?
-
Tiszta Starship Troopers. Sztem eléggé rendben van. ZS kategóriától mindenesetre igen messze. -
Nemtudom engem nagyon megfogott, hiába zs-kat :) -
He?
Az egy zs kategóriás sci-fi :D Szerintem legalábbis. -
EnxTheOne #57024 Én dragon ballal meg pokemonal kezdtem amikor még mentek az rtl klubbon, volt egy csomó tazom vagy mi :D Bár akkor még azt hittem hogy ezek amerikai sorozatok :D:D -
Már ami a trollkodásodat illeti... -
0/10 -
Még jó, hogy egy részt se láttál belőlük. Az elején még mindkettő nagyon is jó volt.
De ok, mondjuk hogy mesék. Akkor szerinted azokat le kell nézni, akik meséket néznek? Inkább nem is kommentálom az ilyen hozzáállást. -
De nem más volt...
-
Hát mert Bleach...azt nem vesszük animének Narutoval együtt :D -
Miért is?
-
Látom sikerült megragadni a lényeget... :D Lehetett volna más is, nem a cím a lényeg. -
Szerintem igaza volt 
Én meg nem a szüleim elött nézek animéket, szoval igy magyarázkodnom sem kell :D -
Bleach = mese, tehát...
-
Nálam már olyan is fordult elő, hogy egyszer nálunk aludt pár éve az akkor általános iskola negyedikes unokatestvérem, és mikor látta, hogy Bleach-et nézek az Animaxon, megkaptam tőle, hogy "még mindig meséket nézel?"... :D
Szerencsére a szüleim nem így állnak hozzá ehhez. :D -
Hát igen - Elfen Lied kezdő képsorai (és szinte 1:1-ben arra hajazó Ergo Proxy) után egy emberben eléggé erős sztereotípiák tudnak kialakulni, ha nem kap azonnal más anime adagot is az agyába. -
Jo ezis igaz, de magambol indultam ki, h Blue Gender megnézése után egyböl bele a lecsoba modra Elfen Lied-et néztem, utána meg Eva-t :D
Amugy Blue Gender is egész kellemes szerintem kezdésnek. -
'höhö...látod anyu? foolyik a vééér!!'
-
Pedig szerintem pont egy ilyennel lehet eltüntetni a sztereotípiát, miszerint egy csak rajzfilm gyerekeknek. :D
Más kérdés, hogy utána meg undorító, véres, beteg valamit fognak róla gondolni.. :) -
Azért én egy szülővel nem pont egy gore animét nézetnék meg elsőre. :D -
A "Jin-Roh: The Wolf Brigade" sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. -
ehhez még csak sorozat sem kell szerintem
A szentjánosbogarak sírja pl elég nyomasztó hangulatot tud hagyni maga után. -
Van jopár komolyabb mü amivel le lehet szoktatni az embert az anime sztereotipiákrol. :)
Death Note, S;G, Gits, Macross, Hellsing Ultimate, Elfen Lied -
Szerintem is megfelel. -
Prof William #57004 Mert érdekelt hogy S;G -ről mit gondoltok. Megfelel-e ennek a célnak.
Szerintem igen de érdekelt más animések véleménye. -
Akkor mi a fenének tetted fel a kérdést?
-
Prof William #57002 Ez nem baj. Éppen hogy ezt akarja látni, mármint hogy a humor és a dráma/komolyság hogyan fog keveredni. Sztem jó lesz a Steins Gate.
- Humoros de nem idiótán.
- Nincsenek benne tőgylufi mellek, ecchi meg a jajLOLXD elestem és lehúztam a bugyidat jellegű kifinomult poénok. :)
- Nem túl elszált és napjainkban játszódik.
- A történet izgalmas. -
Detective Conan? Talán az egyetlen anime, amit szülőkkel néztem, míg adta az Animax. :D -
No ecchi, no gore - ellenben: ilyen-olyan izgalom, komolyság, gondolkodás, kis romantika, agyalás, és megható, gondolkodtató:
* Aoi Bungaku Series
* Asatte no Houkou
* Clannad + After Story
* Dennou Coil
* Interlude
* Jin-Roh: The Wolf Brigade
* Kimi ga Nozomu Eien
* The Sky Crawlers
stb. -
Vagy, Eden of the East, a Kenshin OVA-k, Sword of the Stranger movie ami beugrik iylen komolyabb hirtelen -
Vagy Ergo Proxy ha darkosabb kell, bár a Stein's is elég drámai lesz egy ponton:) -
Régi nem jó? -
Prof William #56996 Szülő (anya) feljön egy hétre -hogy miért az nem fontos- és mondja hogy valami kellemes, izgalmas, agyalós animét szeretne megnézni.
Én a Steins Gate-re gondoltam. Mit gondoltok? Az sztem kezdőknek akik nem lolecchi animét akarnak látni pont megfelelő... -
ez a GJ-bu nem is rossz...hasonló, mint a Haganai, bár itt a klubnak nincs igazi célja és sokkal egyszerűbb. De élvezhető humora van és ez elég. Kirara pedig egyből kedvelt karakterré lépett elő :D