72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Most utánaolvastam én is...
Vajon ami a wikipédia cikkben van az potenciálisan Gintama spoiler? :DD -
egyszer utána olvasgattam wikipedian is a valós történelmi személyeknek és hát az anime karakter design csak egy "kicsit" tér el a valóságtól :D mondjuk így jobban bejön a csajoknak gondolom :D -
:)))
-
-
bazmeg ilyen se volt még...:DDDD Megakarom nézni a Legend of the Galactic Heroes: Overture to the new war című filmet, de nem merem, mer félek, hogy nem tetszik :DDDDDD -
Kár, hogy a SnH manga fordítása így elhalt... Pedig szívesen folytatnám a sztorit. A manga egyébként már vagy 2 éve befejeződött, de furcsa módon még most sincs semmi spoiler a befejezést illetően... -
Jajj, ezek a jelenetek nagyon betegek voltak :D -
-
tényléeg....:D -
Zsebükben a kezük: pl. "L" ?
-
én nem mondanám, hogy divatban volt....de a Jump főkaratereinek többsége sem felel meg ennek a leírásnak...se gyenge, se laza....nincs kigyúrva de attól még erős....kivéve Toriko...ő kivan :D
de én nem mondanám, hogy a gyengékből lesznek, hanem egyszerűen a hétköznapiakból...
am imy....kik ezek a laza csávók?? mer nekem most egy ilyen se jut eszembe...:D -
Meg a "laza csávók" - akik félkézzel, a másik a zsebükben vagy a vállukra vetett táskát tartja, oldják meg a világuk gondjait... -
Amúgy érdekes hogy azóta kimentek a divatból a kigyúrt főhősök, most a "gyenge középiskolásból lesz a nagy harcos" típusú verekedős animék vannak mindenütt szinte. :) -
-
újra végignéztem Nichibrost....ááh...fantasztikus...:DD -
Fist of the North Star játék
Ezután a trailer után kedvet kaptam valahogy a Hokuto no Kenhez, de sajnos az eredetiben mások a szinkronhangok. :( -
Jah hogy Hokuto no Ken Fist of the North star, most esett le...hát igen erre van egy rakás anime-ben utalás :D -
mint például :D
-
Pont mostanság mutattam egy ismerősömnek :) És anno nagy űrt éreztem mikor véget ért :( OVAban van egy zene. Hageshii Uta. Hatalmas. :D
Hokuto no Kenre nagyon sok utalás van nagyon sok animében. -
egészségedre :D -
Vártam hogy hátha kisül még belőle valami jó... Én már csak ilyen reménytelen vagyok. :) -
nemtudom minek szenvedni egy olyasmivel, amit nem élvezel....de a te dolgod :D -
Ezt csak azért hoztam fel mert nem szeretek félbehagyni egy animét, utoljára a Wolf's Rain-el jártam úgy hogy kb. a felétől már csak szenvedés volt de akkor is befejeztem. :) -
egyszer majd én is belenézek, de nemtom mikor :D igazából az előítéletem az hogy teljesen alap verekedős shonen....főleg hogy Jumpban ment a manga....
amúgy ha érdekel, akkor nézd meg a filmet, ami alternatív verziója a sorozatnak
ez a hosszú kifogás érdekes...ha nem tetszik, akkor nem nézem, ha tetszik, akkor meg gyorsan elrepül az 100 rész :D -
Na majd kiderül. Egyébként most pont a Hanayome miatt keltette fel a kíváncsiságomat egy régi (klasszikus?) anime, a Hokuto no Ken. Ugye voltak rá utalások az animében amikor ilyen harci aura vette körül a szereplőket. :) Csak az a bajom vele hogy elég hosszú, egyelőre még nem vágok bele szerintem. -
az első fele jó volt, de aztán a végére kicsit leült a dolog... -
Köszi az utóbbi érdekesnek tűnik! :) -
így elsőre nekem most a Yakitate! Japan és a Nagisarete Airantou jutott eszembe... -
A Seto no Hanayome-hez hasonló animét tud valaki mondani? Igaz még hátra van a két ova, de azokkal hamar végzek úgyis. :) A cápa Fujishiro
és a "Masa-san!!!" jeleneteknél röhögtem legtöbbet. xD Mondjuk a terminatoros rész is mindent vitt.
-
az mekkora volt Haganaiban :DD de azért érdekes, hogy egy nővér ilyen rövid cuccban mászkál :DDD -
Haganai NEXT 02: Felbukkan egy új karakter (is), Onee-sabitch... Amit leművel Maria-san és ő, az a legjobb volt eddig. :D
GJ_bu (2013, AniDB): Kicsit Haganai, nem kicsit Seitokai no Ichizon. Nézhető, de túl epizodikus, emiatt elég darabos (elvégre egy "4-koma" (4 képből álló gag-)mangából készült). Viszont vannak könnyes röhögős részei (pl. a 2. epizódban a teázós :) ). Eddig 6/10, korrektnek tűnik, de semmi extra.
Dropped: Mangirl, Puchimas, Maoyuu Maou Yuusha
-
Azért valljuk be, nem mindenhol, Mo-n is csak az utobbi pár évben kezdett nem ciki lenni...informatikusnak is meg géppel foglalkozni is ciki volt, aztán rájöttek az emberek, h basszus 2x annyit keres egy IT-s, mint más :) -
azért annyira nem ciki....JúúEsz en dö fákin Éjbe egymást érik a conok....
itthon is ezrek járnak egyik másik conra
régen sokkal jobban lenézték azt aki valami vagy stb-t csinált...van ahol menő "nördnek" lenni.... -
mindenhol ciki :( -
Hát mert Mo.-n ciki képregényeket olvasni/rajzfilmet nézni/gépezni merthát az milyen gyerekes. Mondjuk nem a gyerekek inkább a szülök hibája ez. -
Tökéletes. -
Pont, mint egy Tarantino film... :DDD -
Nekem se ez volt a célom... :D Egy általános iskola negyedikesnek is kb. egyre mennek ezek. Csak azért hoztam fel, mert akkor nekem nagyon furcsa volt, hogy pont egy gyerek oktat ki rajzfilmnézés miatt... :D -
Prof William #57037 Hát igen a Hellsing Ultima igazi szülőknek való alapanyag.
Alucard röhögve mészárol mindenkit miközben hektószámra folyik a vér és a bél. Ezt követően náci vámpírok támadják meg londont és mészárolják halomra lakosságot miközben az elvakult, őrült egyház is halomra mészárolja az embereket hangos ÁÁÁÁÁMMMEEENNN! -ek kíséretében.
Tényleg tökéletes alapanyag. :) Elképzelem egy normál szülő reakcióját erre. -
HxH 63:
Mostantantol akkor nem Keksz hanem Piszke(tudom tudom Bisuke-t mondott) :D
Amugy nagyon jo volt ez a rész, sok érdekes nem történt, de sokat fejlödtek a szereplök.