72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
? -
Népszerűségi szavazásokon megengedett az ilyen? :D Igaz itt most nem sokat számított az az 1500 szavazat, mert anélkül is ugyanúgy 4. lett volna a karakter. :D De azért azt nézve, hogy elvileg 1 szavazat 50 yen-be kerül, Y-san nagyon oda lehet a waifu-jáért. :D A következő szavazon, ismerve az erőviszonyokat, lehet még többet szavazatot fog beküldeni... :D -
jó étvágyat....:D
-
Ezt meg igazán megcsinálhatná már az ufo anime-ban.
Ps vita Heavens feel:
-
Need :DDD
Kár, hogy csak psp-re van amugy a játék, mert jo kis rpg :) -
Fate/Extra OP
ez amúgy a SHAFT csinálta...zomilnak talán ez lenne a tökéletes kombó, Saber kalandjai a shaft által :DDD -
Az engem is érdekelne. Már régóta tervezem, hogy megnézem, de nem jutottam el odáig. -
Ezek után, érdekelni fog engem, hogy a 2. részről mit gondolsz.
-
Gits 2.0 is megnézve. Nagyon szép volt a grafikája. A CGI is meglepöen gyönyörü volt, az más kérdés, h szerintem nagyon nem illett az animébe és eléggé elütött. Az anime továbbra is érdekes és egyben rövid :D -
Megnéztem Hellsing X-t. Jó volt. :) A többség megkapta amit akart. Integra badass. -
Bizonyos high-tech, transzhumán és cyberpunk regényekben, szerepjátékokban nem kell, hogy legyen, és mindegy, hogy van-e. :) (L. pl. Richard Morgan könyvek.)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos, hogy van szerves agyuk? Nekem az első évad végén úgy tűnt, hogy Kusanagit gyakorlatilag átmásolták egy új testbe, nem pedig átrakták.
Nézzem meg még egyszer? :D -
Júniusban jön a Kingdom 2. (Hátha nézi még valaki rajtam kívül. :) )
-
Vivid Red 02: omg...
Ez nagyon beteg...a lila haju csajrol ugy látszik mindik lesz egy láb közötti shot. :D
Meg a szörnyü titok is gyorsan kiderült. -
The List - 10 Tearjerkers That'll Empty the Tissue Box
Spoileres lehet...bár az utóbbi 2 évből csak 2 sorozat került fel, a többi régebbi (és a Clannad nincs a listán, mert megvan magyarázva miért :D).... -
Nem véletlenül ajánlottam a 2.0-t sem :) -
A Solid State Society a sorozathoz tartozik, ahogy a címében is benne van (szép rövid: Ghost In The Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society), a második évad után játszódik.
Az Arise pedig ugye úgy néz ki, hogy egy újabb alternatív verzió lesz, reboot divatosan.
GITS 2.0 töredék költségből készült, mivel csak egy kis újítgatás volt. :) -
Inquisitor #57098 És mi van az egy részes Solid State Sociaty-val?
Ezért hülyeség az AA oldalán a leírásokban utalgatni a mozik és a sorozatok között, meg időrendet állítani, mert halál semmi közük egymáshoz.
Kíváncsi leszek a GITS: ARISE-re, hogy honnan lesz az új test?
A GITS 2.0-nál meg miért voltak annyira gázosak a 3D részek, ha a sokkal régebbi Innocenc-ben olyan szépen megoldották? -
Mindenképp a filmeket nézem meg elöször(meg már ugyis láttam az elsö filmet :D )
Utána meg majd a sorozat jön, bár 2x26rész elég sok :) -
A sorozat lényegében alternatív univerzum (vagy a filmek azok inkább), az alapfelállás ott is adott, a főbb szereplők és azok külseje és jellemvonásai (nagyrészt) ugyanazok, de a film eseményei nem történtek meg.
Ettől függetlenül a filmekkel érdemes kezdeni, a készítők is azt javasolják. ;)
Hogy akkor a spoiler első pontjában lévő kérdésed miért releváns a filmekre? Mert a filmben úgysem érintik a témát és beilleszthető oda is, amit a sorozatban leadnak. :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kivétel talán annyiban érintik a full testcserét Motoko esetén, hogy utal rá, ha megtehetné nem választaná ezt a testet.
Ami Motoko öntudatát illeti, igen a második filmben kapsz rá választ (fogjuk rá). -
Van organikus agya és valaha ember volt. SAC 2nd GIG spoiler: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kisgyerek korában került teljesen kibernetikus testbe első alkalommal, egy repülőgép-szerencsétlenség áldozata volt. -
Inquisitor #57094 Az első kérdésed okán átnéztem egy halom GITS témájú oldalt és leírást, de lövésem sincs. Úgy értem én felületesen néztem a GITS1 mozit, bár sokszor és nem tudom, hogy az őrnagy volt valaha ember, mert abban a világban ugye még a mesterséges agy se jelenti azt, hogy valaki mindig gép volt ... -
Persze tisztában vagyok vele, de igy mégsem 2szer nézem meg ugyanazt :)
Spoilerre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen énis ilyesmit tippeltem, csak nem értettem Motoko hogy jött létre, de akkor majd a sorozatbol ki fog derülni, szoval ezt nem feszegetem :)
2. dologhoz: ez ki fog derülni a film 2. részéböl?
Amugy a sorozat idöben hol helyezkedik el? A filmek után? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 2.0 lényegében csak egy felújítás, az első film második verziója, de nem egy új film, új tartalmat se várj tőle.1. Nem növesztenek agyakat, az eredeti, még emberi. Különböző mértékben pakolnak kibernetikát emberekbe, de ami a legalapabb az a cyberbrain, ami lényegében rácsatlakozik az idegrendszerre és az agy és a digitális eszközök közti kommunikációt segíti elő, ez még Togusának is van (alapfeltétel a Section 9-nál bizonyos eszközök használatához és a kommunikációhoz). A többség csak bizonyos egyéb kibernetikus eszközöket, végtagokat, testpáncélozást, stb pakol magában, de vannak akik viszont a teljes testüket lecserélik gépire, "jobbra". Motokonak is csak az agya ami eredeti, hogy ő hogyan lett ilyen az a filmekből nem derül ki, a sorozatból viszont igen. Az egyik alaptéma meg ugye, hogy még mennyire irányít az igazi agya és mennyire a cyberbrain (ami nála elég fejlett, egy teljes testcserénél kell is), a Puppetmaster bemutatta, hogy a mesterséges agy is öntudatra ébredt, ennyi erővel ugye ő is lehet már csak "AI". Az alap filmből egyértelmű választ erre se kapsz, max tippelni lehet.
2. Igen, a Puppetmaster célja is ez volt, két külön entitásból egy újat létrehozni, ala a természet, két génálományból egy harmadik mixet. Hogy mennyi az új és mennyi maradt meg Motokoból, na ott elvágja a film. -
Inquisitor #57091 Vass Gáborral semmi baj nem volt, hanem az egy óra alatt éjjel összedobott szinkronnal volt. -
Ami nekem van az japán szinkronos, más nem is kell :)
Holnap nekiugrok a 2.0-nak(mondjuk ezt sem értem miért 2.0 amikor az elsö rész felujitása), hátha akkor majd jobban értem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy 2 nagy problémám van, ezeken kivül nagyjábol mindent értek.
1. Az örnagy most akkor micsoda? Mert ugye többször mondják, h kiborg, de akkor nem egy AI van benne, hanem egy emberi agy? És az kinek az agya? Vagy ezt igy külön növeztették és beültették neki?
2. A végén most végülis mi a fene történt? A 2 tudatbol lett egy 3.? -
gyűjtsünk pénzt és szinkronizáltassuk le újra...Kusanagi hangja Csifó Dorina lenne, míg Batou Hamvas Dániel....lekjopp lenne.... -
Inquisitor #57088 Nem, többször meg kell nézni a részletek miatt. Nekem olyan verzió van meg amiben van japán, angol és magyar szinkron, plusz 3 féle magyar és 4 féle angol felirat.
Sajnos a szinkron elég lesújtó lett, amiért Batu magyar hangja egy másik fórum anime részlegében bocsánatot(!) kért és leírta a körülményeket ... -
Megnéztem a Gits-et(elsö 1995-ös movie): Az gáz, ha nem nagyon értettem? :D
Ez az 1:22 elég kevés volt a történet kifejtéséhez. -
közben körbenéztem nem csak AA-n és a magon találtam hd verziot 8gigás...valami rip-nek jobban örülnék de ez van, és elvileg van felirat is hozzá.
És köszi a segitséget :) -
Inquisitor #57085 "Ghost_in_the_Shell_Innocence.DVD(xvid.ac3-5.1)[KAA]"
Enenk az AVI és MKV verziójához van, pont mint a másik felirat is. A "nem mondjuk ki" oldalon fellelhető.
Persze egy olyan animéhez aminél van értelme HD-nak miért csinálna bárki a HD verzióhoz feliratot? :D -
Vki nem tudja, h az AA-n lévö Gits 2(nem a 2.0) FFNF féle forditás milyen verziohoz jo? -
-
A York Shin arc során teljesen okés volt a cenzúra, erre most ennyit nem mertek bevállalni? ([URL=http://i1088.photobucket.com/albums/i336/MKM03/HxH%20GI/HorribleSubsHunterXHunter-63480pmkv_snapshot_0747_20130120_223840.jpg]A "kedvenc" megoldásomat alkalmazták[/URL]...) Nem túl bíztató a későbbieket illetően. -
öhm... :D -
-
Én sem tudom megjegyezni az anime szereplők neveit. Némelyiké kifejezetten felesleges is lenne. -
Nem csak te vagy igy, csak a szar névmemoriám miatt, nem birom megjegyezni, h kivel mi történt :D -
esélytelen....:D
látszik, hogy én történelem buzi vagyok, mert már mikor utánanézegettem ezeknek....:DDD -
A Gintama spoiler kifejezés az paradoxon kb:D