72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    A DGz-nél videókódolási hibákat írtak, azért nem azzal kezdtem.
  • Zomil
    Mármint melyik rész? Én a 13.-nál járok, az jo volt :)
  • Zomil
    Hát egy párszor változik az art :D
  • armageddon666
    Én DGz-t nézem, és nem találtam ilyen gondot vele. :)
    Egyébként az Art megváltozása csak engem zavart? Alucard feje kissé nőies lett, meg minden eléggé elnagyolt.
  • tigeroo
    magi odabaszott :)
  • Prof William
    Nem tudom hova íjam szóval ide...

Mardock Scramble angol nyelvű manga 1-6 kötetek eladók!

Ár: 9000Ft + Postaköltség.

Akit érdekel írjon PM-et.

• PetruZ
    szar - kaki :D
  • PetruZ
    Korábban anno láttam az első hármat, de két külön group-tól (és azok már nem is léteznek), úgyhogy megvártam, míg kijött az utolsó és reméltem, hogy lesz olyan csapat, akik végigviszik. Így a Final8-féle verziónak kezdtem neki, akik a BD-t csinálják (kár, hogy a sage nem kezdi el, mert biztosan őket választottam volna). A 10. rész még nem készült el, de mire kijön, simán végzek az első kilenccel (még kettő van hátra). :) A fordításukkal csak egy baj van: valami rejtélyes okból a 6. résztől kezdve Seras-t következetesen Ceres-nek írják. o.O (Annyira zavart, hogy inkább kijavítottam én magam.)
  • Zomil
    wat :D
  • Count Adyn
    Ez a név még mindig aljas:D
  • Lelouch
    Bocs, de nem állok le a karakterek pontos életkora után kutatgatni. Abban azért biztos vagyok, hogy a felsorolásomból van jópár, amiben idősebb a főszereplő mint 20-22 év. Azzal viszont ostobaság lenne vitatkoznom, hogy 30-hoz közeli főszereplőből kevés van. :)
  • Zomil
    De én épp ezért mondom, h 25felettieket nézd, mert mint irtam 20-22 sürübben van, de olyan kevés van ahol inkább a 30hoz vannak közel :)
  • LasDen #57143
    na most már kezdek kíváncsi lenni mi ez a nagy jelenet....holnap folytatom a 6. résszel :D
  • LasDen #57142
    a Bakuman is ide sorolható....bár ott fiatalon kezdik, de már bőven benne vannak a korban :DD
  • armageddon666
    Tizedik rész után újranéztem azt a jelenetet én is. :) Meg van egy másik elég jó... Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame. :D
  • Lelouch
    Mi vagyok én, valami adatbázis, hogy fejből vágjam a karakterek pontos életkorát? :D Azért is általánosítottam huszonévesekre. Azokból néhány példa hol fordulnak elő: Black Lagoon, Darker than Black, Gintama, Kaiji, One Outs, Death Note(L), Berserk, Break Blade, Dragon Ball Z, GTO, Sayonara Zetsubou Sensei, Needless, Black Cat, Baccano...
  • Malakai
    GITS-ben Motoko teste is huszonévesnek felel meg, habár valódi életkorát nem lehet tudni, az biztos, hogy több. Van egy teória miszerint...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...a Section 9-os kezdeti időszakban már negyven környékén van. Igen, ez alapján a kilencvenes években kapta a cyborg testet, de ne felejtsük el, hogy a GITS egy alternatív univerzum, ahol már korábban áttörések voltak a kibertechnológiában.

ui.: Hellsing Ultimate maratonnak én ma kezdek neki pont. :)
  • Zomil
    De amugy mondj már animét fejböl(ne csalj listárol) ahol a föszereplö 25évnél idösebb, nem hiszem, h 3-4nél többet fel tudnál sorolni, pedig nem kevés animét láttál.
    Ha mégis akkor meg noob vagyok :D
  • LasDen #57137
    én maratonnak nem nevezném...:D nem biztos hogy egymásutánba tudnám nézni a részeket :D
  • Zomil
    Ugy nézem Lasden és PetruZ :D

Én meg az utolso részre várok, mert most fejezte be US a forditást, ezért gondoltam akkor már megnézem magyarul.

Viszont amikor LAsden multkor kérdezte, h mikortol nem lesz haszontalan Seras gyorsan meg is néztem a PetruZ által spoilerben irt jelenetet, mert az a legjobb :D
  • armageddon666
    Hányan toljátok most a Hellsing Ultimate maratont? :D
  • Zomil
    Jo még a Hellsing is beletartozik, de Alucard böven tullépte a normál határt kor szempontjábol :D
  • Zomil
    26évessel? Hát nem sürün, most nem az ilyen 20-22-re gondolok, mert ilyen egyetemista sürübben elöfordul, de nem ennyire felnött. :D

Most igy hirtelen a TTGL ugrik be egyedül meg F/Z.
  • armageddon666
    Ritkaság. Nem mondom hogy fehér holló, mert nem az, de a 16 évesből meg 18 évesből több van.
  • Lelouch
    Nem láttál még animét huszonéves főszereplővel?
  • Zomil
    From the new world 16: Erösen 10/10 felé közelit az anime, nagyon durva a társadalom rajza, meg az egész történet iszonyat érdekes.

Az egész szörnypatkány dolog nagyon durva, h mennyire elkezdtek hasonlitani az emberekre. És tényleg lehet, h ök akarják átvenni az emberek helyét a földön. Ráadásul a 17. részben lesz megint egy timeskip

Amugy 26éves föszereplö az én animémben? Hát ilyet se láttam még :D
  • LasDen #57129
    Kate-Keito....krumpli-burgonya...:D
  • PetruZ
    Mindig előttem van a jelenet még az első évadból, amikor Maria és Kobato először találkozik és
    veszekednek, majd Maria kiabálja, hogy "poopy vampire! poopy vampire!", Kobato meg megharapja és mondja neki, hogy "haha, most már te is egy leszel a sötétséggel", vagy ilyesmi. Maria teljesen megrémül, Yozora meg rögtön javasolja, hogy mivel a vámpírok nem szeretik a napfényt, ha meztelenül a napra megy, nem fog átváltozni, a kis dili erre rögtön dobál le magáról minden ruhát és pucáran kezd rohangálni a templomkertben a nővérek legnagyobb megrökönyödésére. :D Mariának azóta is ez a szavajárása és azóta is a "poopy vampire!" jut eszembe erről a szóról. :)

Amúgy néztem, az új karakter neve hivatalosan nem is Kate, hanem Keito. :)
  • LasDen #57127
    Yapiko Animation, a new studio based on collaboration between French and Japanese animators, launched in October...It also brings together Japanese talents such as character designer and animation director Masami Suda (Fist of the North Star, Musashi), and animators Hiroshi Shimizu (Fullmetal Alchemist, FLCL), Yûichi Takahashi (Naruto Shippūden: The Will of Fire, Blue Exorcist), and Eriko Kubokawa (Fullmetal Alchemist, The Girl Who Leapt Through Time). The studio is based in both France and Japan, and its stated goals are to create animation productions for television and multimedia aimed at both Western and Eastern markets.

azért japán oldalról elég komoly nevek vannak benne. Nem szarral dobálóztak :D

#57126: A kaki szerintem még rosszabb. Olyan rondán hangzik, mindig is hátborzongtam tőle :DD
  • PetruZ
    Ő finoman beszél, nem káromkodik. Káromkodni nem szabad, értem? :) Nem mondja azt, hogy "szar", azt mondja "kaki" (poop) :D

Hellsing 7: 'ztak*rva! Amikor Seras
    végigtolja a varázslóvámpírcsaj fejét a folyosó falán, az valami elementálisan epic! :O És hogy megváltozott a kis cuki lány!...

• LasDen #57125
    csak mostanra tűnt fel...Marianak mi ez a fixációja a szarral?? szinte minden 2-3. mondatába belefúzi. és a káromkodásai is csak erre korlátozódnak :DD
  • armageddon666
    Ok. :D
    Akkor nem nice.
  • PetruZ
    Nem volt *semmi* spoiler.
  • armageddon666
    3 szóban elspoilerezni egy részt? nice :D
  • Lelouch
    Medaka Box Abnormal befejezve. Jobb volt, mint az első évad, 8/10.

A Good Loser Kumagawa viszont elég WTF volt... Hát még mennyire az lehetett az anime only nézők számára. Jobb lett volna inkább ennek az előzményét meganimálni.
  • PetruZ
    Haganai Next 03: Maria vs Kobato, King's Game, first kiss. :D
  • PetruZ
    Én is most tartok ott. A londoni mészárlás is kegyetlen volt. :)
  • Count Adyn
    Kemény rész volt:D Kagura vs ágyú :DD
  • LasDen #57117
    Hellsing V

na, ezt már nevezem. a 4. után nagyon jó volt...:D Wakamoto nagyon élt a szerepben.
    a rész elején meg teljes halál :DDD
    Seras, Alucard kimaradtak úgyhogy a köviben biztos nagy a pusztítás :DDD
  • armageddon666
    Ja oké, megvan.