72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
yamchas here...:D
-
:D
-
-
-
Hát igen:) Remélem lesz Joi-s 4-es a múltból arc is:)
-
3rész már le van töltve már csak neki kéne kezdenem :) -
Nem gondoltam volna, hogy ez a Kotoura-san ennyire bevállalós lesz a témát (egy "nem normális" illető kirekesztése, mentális és fizikai erőszak alkalmazása) illetően. Az első rész első fele önmagában is elég súlyos volt, de az utána következőkből átlagosabb high-school romkom-nak tűnt. De nem az. Illetve nem csak az, mélyebb és több annál. Recommended.
-
Jah igaz :D -
-
holnap :O -
Ez a Gintama képes überelni magát minden egyes arckal. :D Mikor jön ki a következő rész? -
OreShura 3: "My true power is that of a ZZZ-rank, dwarfing even the elite S-rank demons, but I'm not giving it my all yet, so I'm still at D!" :D
-
Key ending, nem? :) Szóval *mi* örülünk, hogy vége. :D
-
És ebben mi a happy? :D -
HxH 64: Lol a pokok nem semmik :D -
Remélem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazi Key-es befejezés lenne.Riki jól bealszik, aztán kiderül, hogy álmodta az egész eddigit (mert annyira irreális az egész) és kórházban van és pittyeg mellette a monitor, aztán egyszercsak sípolás és happy end...
Na jó, csak vicceltem, de sok jót nem várok. :)
-
Vannak benne vicces részek, lehet rajta nevetni, csk néha átcsap full drámába és akkor meg a vödröt a monitor alá kell rakni :D
Bár nem mondom 1-2 drámai helyzet még akár reális is lehet, szoval azok között is akad jo.
És hát a végén meg majd jol arcon csap a sorozat ahogy azt a Key müvektöl megszokhattuk :D -
Azért a Little "Blushers" elég fárasztóan nyál tud lenni néhol, nem is tudom, miért nézem még... Talán csak a Muscles fickó miatt, az egyetlen normális (=zéró IQ) arc az egész sorozatban. :D
-
"It...It...It......It's rhe shogun! ( ゚ Д゚)"
:DDD -
Little Busters 16:
Jahjj...annyira birom az animékben, h a föszereplök néha nem jönnek rá maguktol 2karakter rokonságára...föleg ha ikrek...és akkor mindenki meg van döbbenve, pedig a 2 karakter még rajzolva is teljesen ugyanugy van -.-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a 2 rozsaszin haju csaj rokonsága már a legeleje ota egyértelmü... -
Nekem nem a "különleges" szó jutott eszembe :) -
így is lehet mondani :D -
Kamui vigyora különleges:D
-
Valahogy igy :D -
Szerintem TVTropeson össze vannak gyűjtve. :) Durva egy oldal amúgy. Elkezd olvasni egy szócikket, aztán 2 óra múlva már valahol tök máshol jár. :D -
nem baj...nem kell...én nem vagyok rá kíváncsi :D -
Á, dehogy szerintem, 2 darab A4-est szimpla sorközzel bármikor megtöltenénk, ha nekiállnánk agyalni :) -
Szerintem még lehetne folytatni a sort... :D -
minden klisé felsorolásra került? :D -
Én ezt így nem jelenteném ki. -

-
...és ezek nélkül minden anime dögunalom lenne. :)
-
Inquisitor #57203 Nem is tudom, talán a Niea 7-ben voltak 30-as, 40-es meg 60 feletti szereplők is. legalább is a szerelmes piromán fűtő olyan 40 körül lehetett. -
Basszus tényleg x.x NOOOOooooooo!!!!
Nem tudom miért rémlett úgy hogy többek... :\ -
Egyetértek.
A vigyorral amúgy nincs bajom - sokszor még humorosak is, de az arcszerkezettel vannak gondok. -
Misaka 14 éves, mint ahogy például Index is. Fiatalabbak meg így fejből most pl. Kuroko, Uiharu, Saten, meg a római katólikusoknál is volt az a loli apáca. Meg nem tudom Last Order számít-e. :D -
Azt kihagytad, h a fögonosznak "örült" fejet kell vágnia :D
Egyszerüen az animékben nem tudják jol lerajzolni az örülteket mindig ilyen idiota fejeket rajzolnak nekik :D -
Annyi közhelyet ismerünk már, hogy - szerintem - 15 perc alatt összedobhatnánk mi is egy "fantasztikus" anime/manga történetet, amiben:
* vannak tini bombanők
* vannak tini menőcsávók
* vannak, koruk ellenére fejlett szociális érzékenységgel, szuper képességgel megáldott karakterek
* vannak, tökéletes testük ellenére kisebbségi komplexussal küzdő lányok / fiúk
* varázslatok
* repkedő-érző-beszélő lények, amik többnyire a legcukibb szereplő vállán, vagy fején tanyáznak
* mindegyik szereplő giccses cuccban lófrál [mintha valami színházi szertárból öltözködnének]
* a gonosznak mindig tökéletes fogsora, és gyenge kacaja van
* a kezdetben hétköznapi, gyenge főhős (fiú/lány) megmenti a világot - vagy egy másik, alternatív univerzumot, aminek hatása van a saját világára
* a hősök kilométereket képesek futni, ugrani, és órákig kardozni, varázsolni a levegőben
* minden fő- és mellékszereplő lány legalább egyszer mellel és/vagy popóval esik a főszereplő fiú/lány arcára, de legalábbis az említett testrészeivel hozzáér
* a főszereplőt érő, amúgy más szereplőkre halálos kard/pisztoly/varázslat sebzések nem úgy, vagy egyáltalán nem hatnak, és ha mégis megsebesül, akkor "vááááá" kiáltással képes tovább harcolni, mintha semmi sem történt volna
* a szex(uális cselekedetek) nem képezik szerves részét a pubertás korú fiataloknak - a valóssággal ellentétben
* a főszereplő apja/anyja egykorúnak tűnik a főszereplővel
* a csúnya-gonosz alak magas, széles vállú [mégha a nő is], izmos-csöcsös, és mindig csak a főszereplőnk elpusztításával foglalkozik, ahelyett, hogy a világuralomra törésre szőtt tervével foglalkozna tovább
stb. stb. stb. -
A tüzes mágus 14, Misaka, meg a többiek meg 16 asszem. -
Ööööööö...ilyen tipikus Medaka WTF jelenet :D
Arra meg már nem mondok semmit, h az osztálytársa :D