72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #57316
    hmm...termékeny hónap volt ez a január...:D
    26 sorozat 65 epizódját néztem meg és 4 manga 9 fejezetét olvastam el (ez mondjuk nem sok) :D
  • armageddon666
    Ismerős... majd ha egyszer ráérek, akkor újraértékelem az animéket, de az nem most lesz. :)
  • LasDen #57314
    nem kell megmutatni...megnézem én magamtól :D
    jó kis achievemented van:
    I love Chinese cartoons
    Mean score higher than 8.5. How about using the whole scale and re-rating stuff? That could make you look less like a fanboy…

:DDD
  • Zomil
    Én nem mutatom meg az enyémet :D
    Bá mostanában jopár gyenge animet megneztem ugyhogy lenne mivel lehuzni a pontozásom, csak ahhoz frissiteni kéne a listám
  • armageddon666
    Normális eloszlás. :)
  • LasDen #57311
    igen??? aszittem mindent a Mad csinálta :D
  • Lelouch
    Ja, a három lány a főszereplő a mangában, meg az előző sorozatban.
  • Lelouch
    Ez nem így van...
  • Malakai
    Mármint Satelight, Madhouse és Graphinica+Kelmadick. Sorrendben 1-4, 5-7 és 8-10-es epizódok. :)
  • LasDen #57307
    ha már értékelés unalmamba gyorsan összedobtam...:D

Sorozatok eloszlása értékelésük alapján (az oszlopok végén a sorozatok/filmek/egyéb száma szerepel)
  • LasDen #57306
    Hellsing Ultimate
    Hmm...ez igen....ezt nevezem :D
    Már írtam, de nem lehet elégszer elmondani. Ez maga volt az őrület. Azt hiszem, ha még tovább tart teljesen begolyózom. Négy részt néztem meg alig 2 nap alatt. Szinte átjár az őrület... Hogy milyen volt? Fuh, szavakat alig találok. Ahogy pörgött az utolsó credits az volt a vég következtetésem, hogy ez egy klasszikus. Olyan sorozatot sikerült alkotnia a Madhousenak, ami időt álló és nagyszerű. Úgy vélem ezt mindenkinek látnia kell. Persze csak ha nincs problémája a 2-3 hordó vér és belsőségek látványával 8 órán keresztül.
    Bár klasszikus a maga nemében, de nálam végül nem érte el a bűvös 10/10-es számot. Az 5. rész környékén volt egy pillanat, mikor felötlött bennem, de átgondolva már nem jár. Mert bár alig van gyengéje, de ami van az erős. Nálam ez a sztori. Itt a vége felé már kiszámíthatóbb volt minden. Ezentúl a hosszú magyarázatok, a túlnyújtott rövid pillanatok voltak azok, amik kizökkentettek kicsit.
    Viszont ezen felül mindenért jár a pont.
    Nagyszerűt alkottak a Madhousenál, illik a nevükhöz a végeredmény. Le a kalappal előttük.
    10/9

És a végére még egy Seras pantsu is befigyelt :D
  • LasDen #57305
  • Zomil
    :DDDD
  • LasDen #57303
    szárcsi endö dísztroj...:DD olyan szépen mondja integra....nem lehet rajta nem nevetni :D
  • Zomil
    Zettai Karen Children THE UNLIMITED 04: Ebben az eredeti sorozatbeli szereplök voltak most láthatok?

Amugy az ED nagyon jo volt.
  • LasDen #57301
    szerintem nem sok mindent lehet vele csinálni....nem hiszem hogy lesz másik változat - vagy sokára csak...szóval vagy olvasod vagy vársz....
  • dregnarr1 #57300
    Fél-OFF:
    Vannak ezek a Spice & Wolf novellák: KATT

Fele review azt mondja, hogy elég rossz az angol fordítás, a másik fele meg mondja, hogy jap novellák szintjén közel kiemelkedő... most akkor mi van? Esetleg közületek olvasta őket valaki?
  • PetruZ
    Hajjaj, epic lesz, kérlek, epic. :)
  • armageddon666
    Tartogat még meglepetések az utolsó két rész! :)
  • LasDen #57297
    Hellsing VIII
    okkéj desz.....ez....ez...emmá igen...lenék haverja annak, aki ilyeneket csinál mint Alucard. simán...:D kíváncsi vagyok mi lesz mán ebbű...:D
  • armageddon666
    Utána néztem már egy-két ilyen nagyon szaftos jelenetnek a Darknessből, de ezeket mind álmodják. :D
  • Zomil
    Áh értem... :D
  • Lelouch
    Ebben az esetben ez lényegtelen, mert ezt most csak az egyik szereplő képzeli el... :D
  • Zomil
    Legalább utána ráesett? :D
  • Lelouch
    Az legalább leesett, hogy mi az a bekarikázott rész? :D Ha igen, akkor neked ezek szerint semmi... :D
  • LasDen #57291
    először nem értettem...:D de oké....okos :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, mi ebben olyan megdöbbentő?
  • Zomil
    omg :D
  • Lelouch
    This month in To Love-Ru Darkness(NSFW)

Erre már tényleg nem lehet mit mondani. :D
  • LasDen #57287
    én is láttam...:D ő még érthető...bár ő is csinál hülyeségeket. azt akarja hogy hagyják békén, de azér baszogat mindenkit az első részben...:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    manabe valsz tud karatézni lévén régóta ismeri moritnit. vagy a másik lehetőség hogy rossz fiú volt de megváltozott :D

gyenge lábakon áll a sorozat....
  • PetruZ
    Utánaolvastam, úgy tűnik, spanyol/portugál nyelvterületről terjedt el Seras néven, de kiejtés szerint Ceres, vagy Celes lenne, talán utalással az isten római nevére. (Mert a görögöknél ugyanő volt Demeter, ez a név meg az a hajóé, ami Drakula koporsóját vitte Londonba.)
    Itt, a "Name" rész alatt van pár érdekes infó.
  • PetruZ
    Kotoura-san:
    Gyerekkora óta úgy nőtt fel, hogy mindenért ő a hibás, még a saját anyja is azzal hagyta ott, hogy miért született meg. Rendkívül befordult személyisége van, a képessége miatt is hiperérzékeny, szerintem nem hülyeség, hogy az apróságokból is nagy ügyet csinál és mindent magára vesz. Pláne, hogy össze van zavarodva Manabe miatt.

Amúgy nekem Manabe is gyanús már, szerintem ilyesmi volt valamikor ő is, csak a bezárkózás helyett más irányt választott. :) Az is érdekelne, hogy a fenébe
    látta el annak a négy drabális állatnak a baját
    , mivel eddig nem tudtuk meg, hogy (m)ilyen előélete volt. :)
  • Count Adyn
    Azaz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Dinka...Elements (EDX's 5un5hine Remix)
  • Malakai
    Biztos szándékos volt, sok helyen láttam már, hogy Ceresnek írják.
  • LasDen #57281
  • IMYke2.0.0.0
    Majdnem annak a zenének a ritmusára csinálják, amit hallgatok :))))
  • LasDen #57279
    Kotoura-san....háát...nemtudom....vegyesek az érzéseim 3 rész után. értem és valahol átérzem a helyzetet és a drámával nincs baj, de a kifejezésük túlzó. Egy szőnyegre kiömlött narancslét is hatalmas traumaként mutatnák...:D Manabe miatt nézhető, ha nem lenne, akkor nagyon idegesítő lenne. De emellett nagyon végletekben gondolkozik sorozat. vagy nagyon drámai vagy nagyon komikus. és hogy 1 részben milyen élesek ezek a váltások....

meg nem értem a 3. részt. tipikus magát hibáztatja és lelép. de ilyen gyorsan....olyan furcsa az egész......remélem nem ilyen ismétlődő lesz más-más kimenetellel a végén....
    túlzásba viszik a drámát úgy hiszem
  • Count Adyn
    :3
  • PetruZ
    Akkor ezek szerint ugyanazt a sub-ot használták, mint a Final8, merthogy náluk is a 6-7. részben Ceres lett Seras-ból. És baromira zavart, én is kijavítottam. :)
    (De nem is értem, hogy lehetett így kiadni, már a TLC, de legkésőbb az editálás alatt ki kellett volna buknia. Csak arra tudok gondolni, hogy szándékos volt.)