72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ja, valószínűleg azzal keverte Máté. :D Én személy szerint remélem, hogy az nem igaz. -
Ja, de olyan elmélet nekem is rémlik, hogy Kuroyukihime Kirito és Asuna lánya, nem mintha bármivel is meg lenne alapozva. -
Szerintem akkor se hiányzik egy remake. :D -
LOL, az elég érdekes lett volna, lévén az Accel World kb. 20 évvel a SAO után játszódik. :D -
Ez az elmélet honnan jött amúgy? Mert már a 15-dik részben is megjelent Asuna apja -
Hát nem Asuna a lányuk akkor... :/ -
Minek remake? Mert az anime adaptácio az összeollozása a 3 route-nak :D -
passz....én nem láttam és így is sokat röhögtem rajta...:D -
Az még egy igen érdekes anime... Kara no Kyoukaijjal gyütt. Mystic Eyes of Death Perception. -
Az egyik befejezés a most kijött Accel World játékból... :D
-
Na a Tsukihiméből viszont tényleg jó lenne egy anime remake. -
Minek remake? Inkább Heaven's Feel feldolgozást csináljanak. Bár állítólag a FSN jogok még mindig a Deen-nél vannak. -
Az a baj ahhoz meg kéne néznem a Tsukihime-t, h minden poént értsek :D -
nem tudom... Most nézem csak. Idézőjelben írtam hogy bugos, és... bugos lett a hsz? -
addig meg lehet nézni Carnival Phantasm-t....most jött ki új :D Szegény Lancert azért csak megölik benne egyszer :D -
Amugy mi ez a 2. hsz? :D -
Akkor várj a Fate/Apocrypha-ra, szvsz nagyon epic lesz :) -
Az a bajom hogy a FSN cselekményéből nem sok maradt meg. Lehet, hogy újra kéne néznem. De olvasgatom a typemoon wikit, és valahogy nem vonzz igazán. Mármint az 5. szent grál háború már tiszta \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ -
Az a bajom hogy a FSN cselekményéből nem sok maradt meg. Lehet, hogy újra kéne néznem. De olvasgatom a typemoon wikit, és valahogy nem vonzz igazán. Mármint az 5. szent grál háború már tiszta "bugos" volt. :D Medúza, meg medúza idéz Assassint, meg eleve túl gyorsan is jött... (Majd Fate/Zero végén megtudom miért)
Fate/Extra vagy valami folytatás anime érdekelne. Úgy tudom Rin megidézi Lancert benne. És ugyanazt mint a FSN-ban. A Lancer karakterek meg jó arcok. :) Legalábbis most a Zeros is király, meg a Stay Nightos is az volt. (Bár inkább az Unlimited Blade Worksnél jött át) -
Azért ufo-tol megnéznék egy F/SN remake-et :) -
:( -
mert az senkit se nem érdekel :D -
Nem semmi mennyire ráragadt Shirou-ra ez a töketlen/siros kép...és mindezt csak a kaki anime adaptácio miatt, a VN-ben nagyon szépen fel van épitve a karaktere, a Heavens Feel-ben már nagyon messze van az anime féle Shirou-tol :) -
Ez akkora változás a töketlen Shirouhoz képest :D Annyival jobb ez a cast. Tokiumit meg sajnálom hogy unalmasnak lett megbélyegezve Gilgamesh által.
De az is mekkora rész volt, mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A három király találkozik. :D King of Knights, King of Conquerors, King of Heroes/King of Kings? :D -
és csak jobb lesz :D -
Kész, beleszerettem ebbe a sorozatba... :DDD Fate/Stay Night elbújhat... Mi volt már ez 6. részben?? (jelenet után vagyok)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Óóó, én vagyok Archibald, hiperszuper mágiavédelem, minden jóság! *bummmmm* épület összedől :DDD Mage Killer Emiya hatalmas :D -
Meglepően gyorsan haladok amúgy F/Z-val, szóval nagyon örülnék ha UTW kiadná végre a Bluray rlst... 2 rész van hátra a fenébe is. Legalább ami kész van az legyen kinn. -
Steins;Gate film április 20-tol lesz a mozikba :)
Kiváncsi vagyok milyen lesz vagy egyáltalán miröl fog szolni. -
az jó volt :DD
én Yukimurat már régebben olvastam, de meglepett, hogy nem tudta. azt hittem szándékosan csinálja :D -
Haganai NEXT 4: A hullámvasutas jelenet priceless! :D Ó, és Yukimura... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ő már kezdetektől fogva gyanús volt, szóval nem meglepő. :)
-
ja télleg...csak világított a szeme, nem madarat lövelt :D
-
Akito-nak nincs geass-a... Hatással van rá egy, de nem tudni róla semmi pontosat... -
Jól sikerült :D -
Vagy csak pisilniük kell :D -
Azért járták körbe hogy befolyásolják. Elvonják a figyelmét. Megzavarják. Befolyásolhatóvá tegyék. -
-
Végignéztem az Azumangát(kb. 2hetente néztem 1részt). Nem volt rossz, de inkább ez egy nagyon aranyos sorozat, mint egy nagyon vicces, és ezért kicsit csalodtam is a Nichioju után benne. Összességében nem volt rossz amugy, voltak benne nagyon jo részek, meg az utolso is nagyon jo volt :)
Egy 8/10-et szerintem megérdemel. -
Elkezdtem Fate/Zerot.
Meglepett a majd' 50 perces első rész. De nagyon jó volt. A Stay Night elbújhat mellette. A karakterek messze jobbak. És a végén az idézés... Nagyon jól meg volt csinálva. Mikor Saber megjelent már vártam a kultikus sort. :) Te vagy a mesterem? -
222.es rész :D -
Kotoura-san....asszem eddig tartott a nagy drámázás, innentől már inkább a könnyed komédiáé lesz a terep....
Jónak tűnik. Akitonak milyen Geassa is van??? vagy ezt még nem tudjuk? :D