72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem még nem volt kedvem elkezdeni :D -
olyan régen nem volt, hogy láttam, de már egy büdös betűre nem emlékszem belőle...:D -
Index S2 befejezve... Annyira még pont bejött, hogy vevő legyek a folytatásra, de egyébként... :D -
Mesterek hangjai jók.
Szolgáké nem. :( -
hmm...érdekes....egész jók a hangok :D
-
érdekesnek tűnik....bár még mindig kicsit kesze-kusza, de majd kiderül :D -
Egy kis összefoglaló. -
mi akar ez lenni??? elolvastam szinopszist de nem értem mivan :D -
Beleolvasgattam az Aku no Hana mangába és lehet az is megér majd egy próbát a részemről... Mondjuk szerintem elég sokan nem lesznek majd oda érte... :D -
-
olyan görbék, mint az enyém :D Bár nekem az egész tud hátra hajolni, mint egy hintaló talpa, nem csak egy része :) -
"Arisu Takagi, Toriko producer, teased various possibilities for the upcoming special. This includes a battle between Zoro, Zebra, and Vegeta[...]"
Hát ez nem lenne túl hosszú harc... :D -
leginkább engem is csak az érdekel....:D
itt van hogy kik lesznek benne
Dragon Ball Z: Goku, Gohan, Goten, Trunks, Kame Sennin, Android No. 18, Vegeta, Piccolo, Krilin, Announcer, Mr. Satan -
Meg fogom nézni, de csak a DB miatt... :D -
-
The official website for Shueisha's Weekly Shonen Jump magazine revealed on Tuesday that an hour-long crossover television anime special between Toriko, One Piece, and Dragon Ball Z will air on Sunday, April 7 at 9:00 a.m. The "Dream 9 Toriko & One Piece & Dragon Ball Z Chō Collaboration Special!!"
Bár Torikot nem ismerem, nem nézem...de ez így is elég durva lesz :DD -
omg micsoda történet :D -
Ichigeki Sacchuu!! Hoihoi-san (2004, AniDB): 2000-valamennyiben a rovarok már ellenállóvá válnak mindenféle rovarírtóval szemben, ezért egy japán cég kifejleszt egy arasznyi méretű aprócska humanoid robotot, amely mini-sorozatlövőivel vadássza le a csótányokat és más kártevőket. Hoihoi-san népszerűvé válik játékként is (öltöztetés, ilyesmi :) ), de az éjszakai lövöldözéseket nem mindenki szereti, ezért egy másik cég kifejleszti az ellenpárját, Combat-san-t, akinek egy célja van: minden Hoihoi-san levadászása... :D
Egyrészes OVA, amelyből idén jön majd egy hasonló folytatás, úgyhogy gyorsan megnéztem az elődöt is. Kár, hogy nem kapott többet, hosszabbat, manapság simán elmenne humoros-robotos sorozatként is szerintem. :) 6/10 (a rövidsége miatt)
U.i.: Fent van YT-on is, ha valaki nem akarja keresgetni. Meg ahogy láttam, van belőle PS2 játék is.
-
Sztem nem. Sok felhozott baromság meg van magyarázva. :) Miért kölykök a pilóták pl.
Arról nem beszélve hogy "Nuke it" ? N2 bomba tudtommal Non-Nuclear.... -
Én azota röhögök mindig Gendo-n miota valahol láttam beszélgetést, h a fény mindig ugy esik a szemüvegére, h tükrözödik :D -
ezek után akkora fasságnak tűnik az Eva....:D -
It's Delta team, ballerina dance is ineffective. -
Ó, első része is van ennek. :D -
Én belenézek megint sok mindenbe. (Nem túl meglepő módon.
) Amit várok, az az OreImo S2, a Girls und Panzer befejezés (grrr, rohadékok...), a Kyonin, meg a szokásos high school egytucat romkom-ok. :) És a Hanasaku Iroha, a Saint Oniisan, meg a Geass film.
-
Nah igen, remek példa rá a sorozat, hogy maradhat meg a minöség 12részen keresztül, pedig akcio volt böven végig :) -
akkor már be lenne jelentve :D legközelebb szerintem télen lehetne...
de azt olvastam, hogy iszonyatosan kemény munka volt a többi sorozathoz képest. csak a II 12. része 4 hónap munkát igényelt....ha igaz
én úgy gondolom, hogy ha év vége felé bejelentik a folytatást, akkor már jó :D -
Jövöre? Jöjjön inkább már nyáron :D -
nem túl gyakran van ennyi 10k fölötti eladás...
*2, 24,507 24,507 Code Geass: Boukoku no Akito 1 - Yokuryuu wa Maiorita vol.1 Limited Edition
*3, 19,305 19,305 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.5 Limited Edition
*4, 15,449 15,449 Biohazard: Damnation Limited Edition
*5, 14,860 14,860 JoJo's Bizarre Adventure vol.1 Limited Edition
*6, 10,174 10,174 Tiger & Bunny Special Edition Side Tiger Limited Edition
asszem a Geass franchise Akitoval nem fog véget érni...:D
Horizon III meg jöhetne jövőre :D -
Szomoru :( -
Úgy néz ki úgy fogyott... Vagyis sehogy. Még a Kumagawás utolsó kiadásban lehet esetleg bízni... -
De Te is tudod így tartani az ujjaidat. Semmi rendellenes nincs bennük. -
de ez pont álló kép volt. legalábbis az a kezek és ujjak nem mozogtak semmit.... -
Prof William #57484 Én még esetleg a Dansai Burni-t próbálom be. A mangája érdekes volt. De persze a titános az 100% nézős...
-
De, de az ilyesmi szokás animációban, nem állóképre van tervezve, álltalában azért hajlanak végtagok furán, hogy a mozgást kevesebb kulcskockából átadja. -
olyan furán állnak az ujjak....vagy nem?
-
Csak engem érdekel pl az Oreimo második szezonja? :)
Shingeki no Kyojin egyértelmű, egyébként meg én is terv szerint belenézek majd mindenfélébe, aztán marad ami marad.
Bár most is PtW-re raktam fél téli szezont, aztán még semmibe se kezdtem bele. -
am a Samurai Brideot várom leginkább...olyan lesz, mint az első, de nem elég belőlük :D
meg én most el se olvastam ezeket a rövid pár sorosokat. mikor jönnek, akkor már úgyse emlékszem rá, majd akkor megnézem mimicsoda :D -
Én majd a topicbol összeszedem a maradékot ami jonak tünik :D -
a többségbe én is belefogok nézni - első részekbe - aztán marad ami marad :D -
Borító, egy jól csengő cím, és máris nézem. :D