72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Pedig a Death Note se az a lájtosabb témájú anime. :) -
legvégső esetben előkapom a death note-ot :) -
Ezzel most jól feladtad a leckét. :D -
tudtok ajánlani valami lájtosabb témájú cuccost,amit érdemes nézni? Úgy értem,hogy amitől nem zuhanok mély letargiába,mert találkoztam már olyan animével,aminek egy 20 perces epizódja után fél napig önkívületben voltam,és kerestem az élet értelmét :DDDD na ilyen nem kell! :D egy death note féle jó sztorijú,kellően pörgős,de életszerű sorit néznék legszívesebben :) -
Na igen, szerintem is sokkal több figyelmet szentelnek a karaoke-ra, mint amennyit kellene... :D De ez nem csak rájuk jellemző. -
Amugy leginkább azért állnak, mert sok animéhez most jött uj op/ed és náluk fontos, h szép legyen a karaoke...aminek mondjuk én semmi értelmét nem látom, mert az op-kat 1-2szer megnézem utána meg áttekerem, de akkor sem azt figyelem, h milyen szép a karaoke. :S -
Egy értelmes hangnemben feltett kérdés után aligha. -
Mert ott instant repül a bann kb. egy ilyen kérdés után :D -
Miért nem ott kérdezed? :D -
Inquisitor #57547 AA-val mi van? Egész héten nem jött ki semmi "szokásos" csak nagy nyögve nyelve a Magi ami halál nem érdekel. ezen a héten dömping lesz vagy elutaztak, beteg valaki? -
-
az... :D -
Jó volt... :D -
De micsoda whiteboardos brainstorming volt róla:DD -
A vadász vizsga? :D -
HxH 66:
elsö 5perc megnézve: Miiiiiiiii :D -
ezt szinte minden sorozatnál elmondod :DD majd kiderül... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már Hakaze is be fog öltözni szuperhösnek, mint az exodus mágusa, legalábbis az elözetesböl itélve :D
Mondjuk nagyon kiváncsi leszek, h mi lesz a vége, remélem nem basszák el anime original befejezéssel és kapunk majd folytatást, mert a manga még megy. -
kezdett már kicsit unalmas lenni ez a semmittevés, de talán a köv részben neki látnak.... -
Zetsuen no tempest 17: Ééééééés igen, 17rész után kiderült :D -
tájékozódni meg ANN-ről, AniDB-ről vagy MyAnimeList-ről lehet...legalábbis a legismertebbek ezek...
am saccra szerintem ősszel lesz. vagy még a nyár is bejátszhat.... -
Airing Date: TBA. -
Anime megjelenési dátumot honnan szerezhetek, most néztem meg a kuroko no basket című animét, de ahogy nézegettem lesz folytatás és érdekelne mikorra várható, tudtok ilyen oldalt nekem linkelni? -
Huhh Shinsekai Yori egyre durvább lesz, nagyon bejövős:) -
Azt nem mondtam, hogy jó, vagy hogy ezt vártam. Érdekes, fura...
-
Szerintem szimplán marhaság a vége. -
Jormungand S2: Na, tavalyról ezt az elmaradásomat is pótoltam, végigtoltam az utóbbi napokban-hetekben. Jó volt, kicsit filozofikusabb és kevésbé pörgős, mint az S1, de jó volt ez is. Főleg a második fele lépett túl a szimpla "arms dealer"-szinten és a vége... hát igen, kiderült, miért is ez a sorozat címe. A vége tkp. le van zárva, de ha lesz S3, az mindenképpen "érdekes" új felállás lesz... 7/10
-
én örülök is neki. ennyi bőven elég a sorozatból nekem :D már kezd kifáradni a dolog...de szép volt, jó volt
#57527: Ja jóó :D Mondom, nem emlékszem sokra. Nemtom mér pont ez a csaj maradt meg :D -
Bakuman 18.: Nem lesz itt utolsó évad, sem OVA, ez már tisztán látszik, rohamtempóban közeleg a végkifejlet. :)
-
Akkor az szerintem Oriana Thomson, a szőke csaj a sportfesztiválos részekből... :D De annak sok köze nem volt a teleportáláshoz. :D -
ha már Doki elkezdte kiadogatni a BluRayt, akkor neki fogtam előről a Clannad After Storynak. Érdekes, hogy mennyi mindent elfelejtettem. Sunohara és Misae storyja csak a részek közben rémlett fel....viszont a Yukines vonalra úgy ahogy emlékszem...:D Érdekes, hogy Sunohara mennyire Shinpachis. Úgy látszik Sakaguchinak ez a stílus fekszik a legjobban :D -
valami számitogép nem? :D -
jó hát nem emlékszem rá :D Be volt csomagolva azt tudom...de hogy mi volt az, már nem tudom :D -
NSFW talán?
ez(ha nem megy nyomjunk egy entert rá)
ez a reddit comment elmond mindent a képröl "This has earned my "Oh god, why" for today." -
Ja, de az nem tábla volt... :D -
Tényleg valami rémlik :D
Szvsz továbbra is jobban járok, ha megnézem ujra :D -
az a csaj az az volt, aki ilyen táblát cipelt magával meg lenge cuccban mászkált? :D -
Előtte semmi... :D Utána viszont SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt szerintem még láttad...volt az a másik teleportálós csaj, akit Accelerator intézett el -
A helyzet az, h már rohattul nem emlékszem az elejére, annál az arc-nál tartok ahol legyözik a loli apácát. De hogy mi volt elötte...fogalmam sincs :D -
Elkezdeni? Nem inkább folytatni? Vagy rosszul emlékszem? :D