72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    lol :D
    Bár akkor inkább már egy rendes figurát, borotvám már van :D
  • Lelouch
    Egy ilyet nem lenne rossz venni... :D
  • Zomil
    Nem is azért irtam be, h mennyire jo és érdekes anime lehet :D
    Minden napra jut egy hugica :DDD

Jah és van folytatása, ahol lesz 366. hugicája is, igy már szököévben is minden napra jut hugica :DD
  • Lelouch
    Jó nagy badarság lehet.
  • Zomil
    Redditen valaki feltett egy egyszerü kérdést, mégpedig, h melyik animében van a legnagyobb hárem...és meg is jött a nyertes(mondjuk VN, de nem számit)
    Imouto Senbatsu☆Sousenkyo
    April 1st is the day when the world is full of lies, however to Kouta, it is his precious imouto’s birthday. His father returned that day after a long time away and told him: “Actually Kouta… you have 364 other imoutos”. He was still confused when his father brought him to Tachibana Gakuen. He was the only guy at the school. The other 365 students were… all his imoutos.

WTF :D
  • Zomil
  • Zomil
    az nincs olyan messze :)
  • LasDen #57588
    GICCS infók...:D

Június 22-én mutatják be a tetralógia első, 50 perces részét. Sakamoto Maaya lesz Motoko hangja, aki anno az első filmben is volt...
    a többiek
    Batou: Matsuda Kenichiro
    Togusa: Shingaki Tarusuke
    Ishikawa: Dan Tomoyuki
    Saito: Nakakuni Takuro
    Pazu: Ueda Yoji
    Borma: Nakai Kazuya
    Aramaki: Juku Ikkyu
  • cataflam02
    Köszi!
  • LasDen #57586
    plinnen :O
  • cataflam02
    Előre is bocs a kérdésért, de eljutottam oda, hogy ezt is megnézzem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Clannad első évadját honnan szerezzem be amire nincs égetve semmilyen külföldi felírat ? és passzol hozzá a magyar ? Indavideót próbáltam, de eszméletlen gáz a minőség.

• Prof William
    Juhé!

"És eme undorlatos kozmikus nekropoliszon túlról, az időn kívül létező, felfoghatatlan, világtalan barlangokban dobok őrjítő üteme, istenkáromló fuvolák halvány, monoton szűkölése hallik; s e förtelmes kalapálás és sípolás kíséretére táncolnak lassan, ormótlanul és értelmetlenül a gigantikus és megismerhetetlen végső istenek, a vak, hangtalan és esztelen szörnyek, kiknek lelke: Nyarlathotep."
  • Zomil
    Én is azt néztem. Szerintem elözmény lesz.

Lasden: Ja az évszámot nem is néztem :D
  • LasDen #57582
    meg hogy 2025 van azaz 4 évvel az első film előtt járunk...:D
  • Seth
    Az öreg csodaszép sötét hajából következtetve ez vmi előzmény lesz :D ?
  • LasDen #57580
    húúú az a fej a zuhanyzóban....elég ijesztő volt :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, de nagyon látni akarom már!
  • Zomil
    Hmmmmm

• PetruZ
    Jep. :)
  • Zomil
    Nah Nyaruko áprilisban visszakuszik a képrenyökre :)
  • LeventeV
    Tegnap este elkezdtem a FMA-t. Eddig nagyon tetszik, bár nem néztem meg sok részt.
  • PetruZ
    Akkor én rövidítek: +1 :)
  • armageddon666
    Zomil-t tudnám idézni: "Lelouch-ot tudnám idézni: "Remek döntés. :)""
  • PetruZ
    Szerintem megkerülik a befejezést, elütik valami semmiséggel, vagy Yozora megint kikel magából, hogy mik járnak állandóan Kodaka fejében. :) Rika most tényleg több szerepet kapott, de Sena is visszaadhatta az S1-ben a játékokért kapott b*sztatást. Milyen gonoszakat röhögött már, meg verte az asztalt. :D
  • LasDen #57571
    haganai érdekes befejezése volt az epizódnak....gondolom nem lesz nagy para belőle, de érdekes :D Rika nagyon élt ebben a részben...god damn...:DDD
  • Zomil
    :D
  • Lelouch
    useless meat
  • videobaby
    magához a történethez kell ez a "vérvonal". egyáltalán nem könnyű kis esti mese, ahogy azt a japán hozzáállástól el is lehet várni. :)
  • Count Adyn
    Hjah, bár kicsit darkosabb, de ez adja az ízét:)
  • videobaby
    nekem jobban bejött, mivel ez a manga alapján lett, és így sokkal jobb.
  • Zomil
    Lelouch-ot tudnám idézni: "Remek döntés. :)"
  • Lelouch
    Remek döntés. :)
  • LeventeV
    Adtál egy jó tippet... FMA Brotherhood-ot lehet megnézem. Már elég rég szemezgetek vele.
  • Lelouch
    Miku-petíció

lol...
  • videobaby
    jó, mondjuk nem egy méz és lóhere egyik sem, de azért na...
  • videobaby
    ezeket is lesheted eredetiben is, ha úgy jobb:) death note is az, amit végig néztem, a kérés viszont az volt, hogy legyen könnyedebb témájú. ezek mind azok.
  • Lelouch
    A Death Note-ról nekem valahogy nem ezek jutnának eszembe először... :D Avagy a magyar szinkronos animéken túl is van élet. :D Én inkább a Code Geass, Kaiji irányvonal felé tekintenék.
  • IMYke2.0.0.0
    Blood+ - fincsi anyag
    Hellsing - sem rossz
    Narutóból elég volt egy fél epizód, hogy kínozni lehessen vele - ha titkos ügynök lennék, a Rosszak fogságában, egy Naruto epizód kitámasztott szemhéjjal való megtekintését követően eladnám még az országot is.
  • videobaby
    blood+, Slayers - A kis boszorkány, Full Metal Panic!, Fullmetal Alchemist, Hellsing, naruto, afro samurai.
    hirtelen ezek. némelyiket ki nem állhattam.
  • Lelouch
    Pedig a Death Note se az a lájtosabb témájú anime. :)