72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Úgy emlékszem, többen is várták itt az F/Z BD-ket, az UTW kijött a folytatással.
  • cataflam02
    Clannad és After Story kivégezve!
    Ennél az animénél megérdemelt a hype. Nem úgy mint pl Gintamanál vagy Death Notenál.
    Valami eszméletlen hangulata van végig.
    Clannad 10/10
    Clannad After Story 9/10 (csak mert a vége, még nem teljesen tiszta)
  • PetruZ
    Kirarának gyakorlatilag már rég meg kellett volna halnia annyi hústól. :)
  • PetruZ
    Hát, a játékok tkp. a harcok. Vagy fordítva. Vagy izé... kicsit zavaros az egész még, mikor mi minősül játéknak. De tökmindegy, mert mindhárom "érkező" op, mint atom. :) (Egyébként az 5. részre már egész szépen leült emiatt...)
  • LasDen #57632
    Moe Moe Kyun :D
  • Lelouch
    Belekezdtem a Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?-ba, első rész alapján szórakoztatónak ígérkezik... :D De remélem tényleg lesznek játékok is, nem csak harcok.
  • Zomil
    Psycho pass 14: lol...az a bonyos jelenet picit sokkolo volt az utcán... :O

De ugy az egész 14-15-16 brutális volt! Nem semmi, beindultak a dolgok.

16. rész vége...a harc iszonyat jo volt...a legvége meg akurvaéletbe... :D
  • LasDen #57629
  • LasDen #57628
    a mai rész során jöttem rá, hogy Kirara - és nem bántásból, mert imádom, ahogy minden nekomimit - értelmi fogyatékos :D
    de attól még kellemes szórakozás...
  • PetruZ
    Kotoura-san 5.: "Mori!" :D

GJ-bu 6.: Már éppen megbarátkozhatnánk a szokásos egy srác - 4 csaj (+1 maid néha) felállással, erre jön még három mellékszereplő csaj (nem tudni még, kiből lesz fontosabb), meg a következő részben minimum még egy... Ettől még vicces cucc. :)
  • Zomil
    yay, addig már fél lábon is :D
  • LasDen #57625
    Zomil: GuP
    Episode 11: March 18th (Tokyo MX)
    Episode 12: March 25th (Tokyo MX)
  • LasDen #57624
    Hentai Kamen...egy manga volt amiben egy kempos srác, miko egy bugyit húz a fejére maszkként átalakul és teljes ereje felszabadul. És így lesz belőle hőős :D
  • Seth
    Mijazapámfaszaez?
  • Zomil
    :D
  • Lelouch

• Zomil
    Igen...AA-n láttam hirezve :D
  • LasDen #57619
    ez meg szimplán beteg lesz...:DD
  • LasDen #57618
  • Zomil
    ÖSzintén szolva ennyire nem gondoltam bele, de majd akkor lehet teszek vele egy probát.
  • IMYke2.0.0.0
    Helyes - ne hallgass a fanyalgókra. 9-10/10-es a 2 sorozat és a film is.
  • PetruZ
    Miért kellene az időzítéssel vacakolni? Az angol felirat alapján történő fordításra gondoltam, azt meg pikk-pakk kikapja az ember az mkv-ból, azok meg már mind Aegis sub-ok, akár szövegszerkesztővel is fordíthatók, de persze az Aegis-szel még könnyebb (és van benne külön translate mód).
  • tigeroo
    és tényleg köszi :D
  • LasDen #57613
    húú már lövésem sincs de az elején...vagy az első részben vagy az első 5-10 részben van :D
  • tigeroo
    ez melyik gintama részben van a jelenet?:D
  • LasDen #57611
    én sokat egyedül csinálok, de az se olyan vészes....aegisubbal nem egy ördöngősség időzíteni. pár perc alatt megvan és teljesen jó lesz
  • Inquisitor
    Feliratozó programban annyira nem bonyolult ide-oda csúsztatni, hidd el az érthetőség meg az, hogy hangulatilag passzoljon sokkal nehezebb.
    Sajnos anno félbehagytam egy ismerőssel a Niea 7-t. Ő azóta sok mást lefordított egyedül. Most újra kéne kezdenem mert nem akarom felhasználni a munkáját, de AA-n van már hozzá felirat ... csak szerintem ez jobb lett volna sokkal. kettőnk közül a srác volt a profi (angol), de azóta ha jól tudom megcsinálta az alapítványnál japánból mind a 4 szintet.
  • Zomil
    Jo persze ugy nincs...de ha egyedül csinálod, akkor az angol felirat idözitése nem hiszem, h jo lenne, és azért tucatszor át kell nézni, h minden jo legyen, ahhoz meg nincs kedvem :D
  • LasDen #57608
    miről beszélsz?? :D nincs semmi szívás az időzítéssel :D főleg ha csapatban vagy fordító, akkor neked semmi más dolgod nincs :D
  • Zomil
    Én is akartam már párszor forditásba belekezdeni, aztán elgondolkodtam, h milyen szivás van az idözitéssel, ugyhogy letettem rola :D
  • PetruZ
    Psycho-Pass fordításon én is gondolkoztam (tetszik a miliő és a téma), de túl hosszú sorozat. Majd valami rövidebbet, könnyedebbet, egyszer talán... :)
  • Inquisitor
    Mondjuk a Manga-ban Aramakinak sötétbarna volt a haja és szakálla, itt meg fekete. Viszont Togusának itt nem kéne még zsarunak lennie???
  • cataflam02
    Ízlések és pofonok :D
  • Zomil
    Nah, most már én is azt mondom, h AA kidobhatna valamit, pont a legjobb sorozatokat einstand-olták :D
    psycho pass, from the new world, robotic notes

még szerencse, h a tempest-et mindig az US-töl szerzem be.

jah és lassan elkezdhetnék már a Berserk 2. filmet is :D
  • Zomil
    Huhh ez jo hir :)

Mondjuk a mangát meg nem lehet olvasni, mert az uj résszel az anime meg fogja elözni az angol forditást.
  • Lelouch
    Zetsuen no Tempest Manga's Main Story to End Next Month

Így már csak nem lesz anime original ending.
  • Lelouch
    Erre most kb. ez volt a reakcióm... :D
  • LasDen #57599
    húú én nem bírtam a Fukos részeket :D de lesz az még jobb is :D
  • cataflam02
    Clannad első 9 rész EPIC!
  • LasDen #57597
    Soul Eater 107....that was FUCKING EPIC :DDD