72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Úgy emlékszem, többen is várták itt az F/Z BD-ket, az UTW kijött a folytatással.
-
Clannad és After Story kivégezve!
Ennél az animénél megérdemelt a hype. Nem úgy mint pl Gintamanál vagy Death Notenál.
Valami eszméletlen hangulata van végig.
Clannad 10/10
Clannad After Story 9/10 (csak mert a vége, még nem teljesen tiszta) -
Kirarának gyakorlatilag már rég meg kellett volna halnia annyi hústól. :)
-
Hát, a játékok tkp. a harcok. Vagy fordítva. Vagy izé... kicsit zavaros az egész még, mikor mi minősül játéknak. De tökmindegy, mert mindhárom "érkező" op, mint atom. :) (Egyébként az 5. részre már egész szépen leült emiatt...)
-
Moe Moe Kyun :D
-
Belekezdtem a Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?-ba, első rész alapján szórakoztatónak ígérkezik... :D De remélem tényleg lesznek játékok is, nem csak harcok. -
Psycho pass 14: lol...az a bonyos jelenet picit sokkolo volt az utcán... :O
De ugy az egész 14-15-16 brutális volt! Nem semmi, beindultak a dolgok.
16. rész vége...a harc iszonyat jo volt...a legvége meg akurvaéletbe... :D -
-
a mai rész során jöttem rá, hogy Kirara - és nem bántásból, mert imádom, ahogy minden nekomimit - értelmi fogyatékos :D
de attól még kellemes szórakozás... -
Kotoura-san 5.: "Mori!" :D
GJ-bu 6.: Már éppen megbarátkozhatnánk a szokásos egy srác - 4 csaj (+1 maid néha) felállással, erre jön még három mellékszereplő csaj (nem tudni még, kiből lesz fontosabb), meg a következő részben minimum még egy... Ettől még vicces cucc. :)
-
yay, addig már fél lábon is :D -
Zomil: GuP
Episode 11: March 18th (Tokyo MX)
Episode 12: March 25th (Tokyo MX) -
Hentai Kamen...egy manga volt amiben egy kempos srác, miko egy bugyit húz a fejére maszkként átalakul és teljes ereje felszabadul. És így lesz belőle hőős :D -
Mijazapámfaszaez? -
:D -
-
Igen...AA-n láttam hirezve :D -
ez meg szimplán beteg lesz...:DD
-
-
ÖSzintén szolva ennyire nem gondoltam bele, de majd akkor lehet teszek vele egy probát. -
Helyes - ne hallgass a fanyalgókra. 9-10/10-es a 2 sorozat és a film is.
-
Miért kellene az időzítéssel vacakolni? Az angol felirat alapján történő fordításra gondoltam, azt meg pikk-pakk kikapja az ember az mkv-ból, azok meg már mind Aegis sub-ok, akár szövegszerkesztővel is fordíthatók, de persze az Aegis-szel még könnyebb (és van benne külön translate mód). -
és tényleg köszi :D -
húú már lövésem sincs de az elején...vagy az első részben vagy az első 5-10 részben van :D -
ez melyik gintama részben van a jelenet?:D -
én sokat egyedül csinálok, de az se olyan vészes....aegisubbal nem egy ördöngősség időzíteni. pár perc alatt megvan és teljesen jó lesz -
Inquisitor #57610 Feliratozó programban annyira nem bonyolult ide-oda csúsztatni, hidd el az érthetőség meg az, hogy hangulatilag passzoljon sokkal nehezebb.
Sajnos anno félbehagytam egy ismerőssel a Niea 7-t. Ő azóta sok mást lefordított egyedül. Most újra kéne kezdenem mert nem akarom felhasználni a munkáját, de AA-n van már hozzá felirat ... csak szerintem ez jobb lett volna sokkal. kettőnk közül a srác volt a profi (angol), de azóta ha jól tudom megcsinálta az alapítványnál japánból mind a 4 szintet. -
Jo persze ugy nincs...de ha egyedül csinálod, akkor az angol felirat idözitése nem hiszem, h jo lenne, és azért tucatszor át kell nézni, h minden jo legyen, ahhoz meg nincs kedvem :D -
miről beszélsz?? :D nincs semmi szívás az időzítéssel :D főleg ha csapatban vagy fordító, akkor neked semmi más dolgod nincs :D -
Én is akartam már párszor forditásba belekezdeni, aztán elgondolkodtam, h milyen szivás van az idözitéssel, ugyhogy letettem rola :D -
Psycho-Pass fordításon én is gondolkoztam (tetszik a miliő és a téma), de túl hosszú sorozat. Majd valami rövidebbet, könnyedebbet, egyszer talán... :)
-
Inquisitor #57605 Mondjuk a Manga-ban Aramakinak sötétbarna volt a haja és szakálla, itt meg fekete. Viszont Togusának itt nem kéne még zsarunak lennie??? -
Ízlések és pofonok :D -
Nah, most már én is azt mondom, h AA kidobhatna valamit, pont a legjobb sorozatokat einstand-olták :D
psycho pass, from the new world, robotic notes
még szerencse, h a tempest-et mindig az US-töl szerzem be.
jah és lassan elkezdhetnék már a Berserk 2. filmet is :D -
Huhh ez jo hir :)
Mondjuk a mangát meg nem lehet olvasni, mert az uj résszel az anime meg fogja elözni az angol forditást. -
Zetsuen no Tempest Manga's Main Story to End Next Month
Így már csak nem lesz anime original ending. -
Erre most kb. ez volt a reakcióm... :D -
húú én nem bírtam a Fukos részeket :D de lesz az még jobb is :D -
Clannad első 9 rész EPIC! -
Soul Eater 107....that was FUCKING EPIC :DDD