72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #57676
  • Zomil
    Ah igen, akkor ezzel kevertem :)
  • Lelouch
    "Initial press releases for the new film series announced that the third and fourth installments would be half-length and shown together. On January 1st 2012, the official Evangelion website revealed the movies would be released separately."

Erre gondolsz? Mondjuk én forrást nem találok már arra, hogy ez volt az eredeti elképzelés. Úgyhogy lehet csak valami pletyka volt.
  • Zomil
    De eredetileg nem ugy volt ahogy én irtam? Az meg nekem kimaradt, h már csak 4.0 lesz :(
  • Lelouch
    Már csak a 4.0 lesz.
  • Zomil
    WTF...Már áprilisban? Ez gyors volt :)

Nem 2 film lesz még? Még 1 ami befejezi a történetet, meg 1 ilyen uto valami.
  • Lelouch
    Á, azt azért nem hinném. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm. Gondolom, annak BD- vagy DVD-megjelenésére 2016-ban számíthatunk :(
  • Lelouch
    Még egy lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Hány Evangelion film várható még?
    [Nem emlékszem, hogy kérdeztem-e már, de ha mégis, nézzétek el, hajlott koromra való tekintettel _:)]
  • Lelouch
    Április 24-én már jön is az Evangelion 3.33 BD... Örvendetes, hogy most nem húzzák el annyira a kiadást.
  • Lelouch
    Van fent Adblock, mégse volt jó. Mondjuk most már meg tudom nyitni, nem tudom mi lehetett a probléma.
  • Zomil
    Most megnéztem ujra. Hát én azt a mondatot nem igazán tudtam elfelejteni, nálam minden résznél ott motoszkál a fejemben, h mégis mit akart ezzel mondani, kiváncsi vagyok 20. részre :)
  • Zomil
    nyisd meg külön lapon a kommentet és akkor jo lesz, vagy rakj fel adblock-ot, ugyanis az egyik reklám szar és elbassza a javasrcipt-et.
  • Count Adyn
    Bizony, nagyon jó:) 20. rész rátesz még egy lapáttal:) Jah meg a 2. rész utolsó fél percét nézzétek meg, eléggé mindfuck én kajak nem emlékeztem már rá hogy Saki ezt mondta:))
  • LasDen #57661
    végeztem clannad after story újrázással....nem volt sokkal jobb érzés a végén, mint korábban. de minden perce arany (najó, nem minden, mert az elején néhány sulis dolog felejthető volt :D)....
    szinte tökéletes. totálisan megsemmisítően magába ránt a show és nem hagy szabadulni. de akkor hogy hogy nem 10/10-es alkotás? mért csak 9-es?? nemtudom. anno nem adtam meg neki a tizest, és igazából most sem éreztem, hogy az lenne. Valami hiányzik hozzá, de ez nem von le értékéből semmit. Imádom, szeretem, és a kedvencem, amíg a világ a világ :D
  • Lelouch
    Csak én nem tudom megnyitni a spoilert?
  • LasDen #57659
    kuroko manga....hát gratulálok.....egy ilyen fos meccsen még 25 másodperc sem fér bele egy kibaszott fejezetbe....idegesítő :D
  • Jakuza001
    Bizony szubjektiv. A Gintama nem olyan rossz. Igazabol az a baj vele, hogy nagyon hullamzo a teljeseitmenye. Vannak bombasztikus reszei es vannak teljesen atlagosak.
    Siman hatalmas poenok vannak benne.

De mint irtad te is a lista teljesen szubjektiv.
    Pl ha ranezek a lisadra, van kb 3 anime benne, ami nekem bejott, de talan ha 1 akad benne, amit betennek a top 10-be.

De ez mar csak ilyen dolog. Peldaul olvasgatom az anime addictson a velemenyeket es olyanokat latok, hogy a Samurai Champloo teljesen atlagos, vagy a Wolf's Rain milyen szar.
    Esetleg lehuzzak a Hajime no Ippo -t,Fullmetal Alchemist: Brotherhood -ot vagy a Hikaru no Go -t, amik bizony mestermuvek es a legjobb animek koze tehetok.
  • LasDen #57657
    Bakuman 20
    az újabb Aoki-Hiramaru-Yoshida vonal jó volt. Aranyos :)
    viszont az ashirogi rész már kevésbé. néha a dialógok nagyon unalomba fulladnak, önismétlők...1000x hallott dolgok újra és újra...sőt, volt hogy valamit azután ismételtek meg, hogy a másik elmondta :DDD
  • Zomil
    HxH 67: Jo rész volt megint, kiváncsi vagyok mi fog kisülni az egészböl :)
  • Zomil
    From the new world 17-19: omgwtf! nagyon mást nem is tudok hozzáfüzni a dologhoz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk arra kiváncsi vagyok, h lett valakiböl démon, mikor a bizottság eléggé figyel az ilyenre

A patkányok meg egy sunyi köcsögök, nem is értem, hogy nem szarnak be az emberek amikor ezek már löfegyverekkel mennek csatázni...
  • Lelouch
    Messze nem a comedy-n van a hangsúly.
  • Count Adyn
    Nah ezt akkor megnézem magamnak, egy hárem/school life comedy ennyire jó lenne?:)

Jajj első 30 másodpercben kiütött az "anpan" egyből asszociáltam:DDD

• LasDen #57652
    kotoura-san 6

most ez mi?? behozzák az anyját valami kamu szarsággal, hogy életet leheljenek a kimult drámai vonalba??? felesleges....
  • tigeroo
    szerintem most megfognak fordulni a nézőpontok hogy ki a jó, ki a rossz!

a legutolsó jelenet engem erre enged következtetni...

(én könnyebben is azonosultam vele, mint ezzel az utópista eszmével, főleg a maszkos dolgok után, lehet hogy mélyen őrült vagyok de hasonlót tettem volna a helyében a célért)
  • Inquisitor
    Na igen. Az a cliffhanger a végén ... lesz minek kiderülnie a következő részekben és akkor még mindig alap story vonal csak. A Philip K. Dick hivatkozás meg tetszett, a Gibsont favorizáló hacker meg pláne. :D
  • tigeroo
    végre beindult a psycho pass, ezigen!
  • Lelouch
    Haganai Next 3-4. - Az első két rész szerintem egy kicsit gyengébb volt, de ezek már hozták az elvárt szintet. :)
  • LasDen #57647
    minden túl van értékelve....:D
    -----

annyira kettősek számomra a chihayafuru meccsei. nem bírom ezt a kártyázást, de a történetet jó adják elő, a karakterek is jók és a laikus számára is élvezhetővé teszik a meccset. szerencsémre :D úgy nem biztos, hogy élvezném a meccseket. de most a végét kicsit elhúzták. és sok volt a duma :D meg most ez a magyarázat, hogy miért csinálta a hokou amit cisnált. azt értettem, hogy ez nekik jó, de a hozzávaló magyarázat bonyolult volt. meg nem is nagyon érdekel a karuta, így nem is figyelek annyira ezekre :D
  • cataflam02
    Én sem azért mondtam, hogy vitát kezdeményezzek, csak megjegyeztem, hogy túl vannak értékelve. Myanimelist szerint Gintama a legjobb anime (persze ez csak a szavazatok alapján) de szerintem még véletlen sincs a jó közelében sem.
    Legutóbb a High schooL DxD-vel voltam így. Elkezdtem mert sokan jól értékelték, meg jókat írtak róla. Engem valahogy nem fogott meg, pedig szeretem az ilyen animéket.
  • Lelouch
    Mit nem lehetett rajta megérteni? :D Van egy üzlet, ami a megfelelő ár megfizetése ellenében kívánságokat teljesít. Lényegében erről szól az egész. Ha nem jött be, hát nem. :)
    Amúgy még az első évad előtt jött ki egy movie, esetleg belenézhetsz abba is... :D Ha másért nem, a látványvilágért, ha jól emlékszem BD-ben nagyon jól nézett ki. Már a CLAMP-féle karakterábrázolást leszámítva... :)
  • LasDen #57644
    nem sikerült megértenem ezt az animét...jó oké, a megértéshez végig kellett volna nézni, de 2 rész alatt nem találtam semmit benne, ami miatt nézetné magát velem.
    Ha jól emlékszem, akkor az első rész sem nyerte már el igazán a tetszésem, de aztán később a 2. résznek adtam újabb esélyt. de utána se lett az az érzésem, hogy ezt végig kéne nézni....

mindenesetre a filmet ha utamba akad megnézem :D hátha...
  • Lelouch

Yuuko-t egész jól sikerült visszaadni.
  • Lelouch
    Szerintem meg a Gintama-DN kettősnek sokkal inkább kijár a hype. De ezt csak véleményként jegyeztem meg, nem kívánok vitatkozni a témában.
  • LasDen #57641
    a te értékelésed szerint vannak túlértékelve ezt azért tegyük hozzá :D
    hajlamosak túlértékelni címeket, de többségük azért van ott, mert x ezren magas értékelést adtak rá, még ha neked nem is tetszett :D
    a Sket Dance pedig nem Gintama miatt ért véget, hanem, mert kifutottak a mangából....:D
  • cataflam02
    Mindenkinek más a véleménye, ebben ez a szép.
    Én 2x elkezdtem anno, de a szereplők idegesítőek voltak. A poénok nem jöttek át, egyszóval untam. Egyáltalán nem fogott meg.
    De pl a Sket Dance tetszett, sajnáltam is, hogy a Gintama miatt jegelték az animét, pedig 100x jobb, mint a Gintama.

A myanimelist top 30-ban kb 6-7 anime van, aminek ténylegesen ott a helye.
    De a legtöbb túl van értékelve.

Nálam most a top 10 valahogy így néz ki.

Ano Hana
    Evangelion
    Clannad + After Story
    Code Geass
    Angel Beats
    One Piece
    Fairy Tail
    Black Lagoon
    Sket Dance
    Elfen Lied

Sorrend nincs!

Van most az új animek között ami esélyes a top 10-be, de majd elválik.
  • PetruZ
    "Sexy Beam!" :D Sírok... :D
  • LasDen #57638
    már mér ne lenne megérdemelt a Gintama hypeja?? de pl itthon a clannaddal v a death note-tal ellentétben nagyon alulértékelt :D
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy egy véleményen vagyunk - már ami a Clannadokat és a Death Note-ot illeti :)