72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Medusa azért rider, mert A+ rangja van riding-ra. Képes Phantasmal Beast-eket és Divine Beast-eket meglovagolni, ráadásul ott van a Bellerophon képessége. Teljesen megfelel a rider kasztnak.

Medea meg az egyik legösibb mágus....Age of Gods korbol származik vagyis minden mai mágiát felülmul. És mivel ilyen erös mágus, megölte azt az ember aki megidézte volna assassin-t és az ember helyett Caster idézte meg, és az a mágiában jártassága miatt magához tudta kötni, egy command spell szerüséggel(ami persze gyengébb, mint az igazi). Meg ugye ott van a Rule Breaker, aminek a segitségével bármelyik szolgát el tudja lopni.
  • armageddon666
    Hát annyi hogy Medúza miért jogosult a Rider osztályra? Caster meg nem op, ez szimplán bug. :) Meg amúgy Angra Mainyu óta (vagy hogy írják) szerintem az összes Grál Háború bugos kicsit a fertőzött Grállal.

Amúgy tetszett ahogy felrúgtak Fate/Zeroban minden szabályt.
    Mágusok és mágikus szolgáik harca? Döntsük rájuk az épületet.
  • Zomil
    Riderrel mi a gond? Assassin-nal sincs semmi gond, egyszerüen csak caster ennyire op.

Amugy az egész 5. grál háboru kicsit bugos :D
  • armageddon666
    FSN-ben nagyon el van szúrva az egész... Nem is értettem hogy lehetett Rider az, aki. Meg ugye ott van az Assassin, akinek Caster a mestere, meg még annyi kavarás. És úgy tudom elég sok a háttérben történik, és alig jut el infó a nézőhöz, és tiszta káosz van. :)
  • EnxTheOne
    Zero tényleg nagyon jó volt, és most nézem a stay nightot és mellette újra néztem a gundam seed-et. :D

Zeroban Ridert én is kedveltem, (fsn-ban először azt hittem hogy rider az assassin :D)
  • EnxTheOne
    Hi, lucky starhoz van full hunsub? AA-n csak a 13. részig van :(
  • armageddon666
    Ő tipikus szerethető karakter volt, ezért nem is említettem...
    Lancert bírtam még. :)
  • Zomil
    Nagy Sándor volt a legjobb karakter benne :)
  • armageddon666
    Befejeztem Fate/Zerot. Nagyon jó volt. :) Kirei és Kiritsugu... meg Gilgamesh. Milyen jó karakterek.

Érdekelne egy Fate/Stay Night remake... vagy csak utána kéne olvasnom mi a fene is volt benne. Kicsit kusza az egész.
  • Lelouch
    Az elég meghökkentő lett volna, ha benyomnak egy filler évadot... :D Ok, még van bőven alapanyag, de előbb-utóbb el kellesz már gondolkozni, hogy fillereznek vagy felfüggesztik az animét, mert a mangaka az új anime hatására se zavartatja magát, és ugyanúgy kiveszi az éves szabiját, mint eddig... Igazán felkérhetne egy rajzolót maga mellé.
  • Zomil
    Szoval egy hir arrol, h az anime nem ér véget a greed island-al? :D
    Hát ez azért messze van a meghökkentötöl :D
  • Lelouch
    Hunter X Hunter Anime to Air Chimera Ant Arc

Nem nevezném meghökkentőnek, mert várható volt, de azért jó hír. :D
  • Lelouch
    A rossz híreket szerintem nem szokás így beharangozni. :)
  • Prof William
    Biztos mostantól megszűnik az anime. :) A japók is átállnak a szappanoperákra.
  • Lelouch
    Én meg már arra vagyok nagyon kiváncsi, hogy mi az a "meghökkentő" animével kapcsolatos bejelentés, ami holnapra várható... :D Jelenleg fogalmam sincs mi lehet olyan volumenű dolog, aminek már a bejelentését is be kellett harangozni... :D
  • Prof William
    A Carnival Phantasmban nem győznek ezzel poénkodni. :)

Ő a Fate univerzum Kennyje. :)
  • LasDen #57700
    szegény Lancer folyton pórul jár...:D
  • armageddon666
    Fate/Zero - Terminus Honor
    Sola-Ui keze levágva. Yaaay! (rohadtul unszimpi volt a csaj). Archibald visszatér. Yaaay! Archibald egy patkány lesz. Noooo. :( Kiritsugu durva... De Lancer ezt nem érdemelte. :( Nagyon nem. Rész elején sértegetik, pedig nem tehet semmiről, ráadásul igen övön alulra kapta... aztán Command Spell: Suicide. Meg Sabert is sajnáltam. Csodáltam hogy Saber nem esett neki Kiritsugunak.
  • LasDen #57698
    jah jó :D csak emlékeztem a hírre, hogy volt, de akkor jó...
  • Zomil
    Oh érdekes :)
    Mondjuk igazán jöhetne pc-re :D
  • Lelouch
    Hogy egészen pontosak legyünk, még csak most fog visszatérni tavasszal egy 2 éves hiatusról...
  • LasDen #57695
    valamikor mostanában tért vissza hiatusról a manga...úgyhogy nem nagyon
  • Malakai
    HotD-ról van valami hír/pletyka, manga feldolgozhatósága még messze?
  • LasDen #57693
    jah....a sztori maradt ugyanaz, de végig lehet játszani mindenkinek a szempontjából.....
  • Zomil
    Ez micsoda? Uj S;G játék konzolra?

Amugy nagyon jo lett.
  • LasDen #57691
    jó lett
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Megnézte azt is.
  • Lelouch
  • Inquisitor
    Én se gondoltam volna, hogy kinek drukkolok a helikopteres résznél. :D
  • armageddon666
    After Story is megvolt?
  • Zomil
    Pedig szerintem jo volt a Különvélemény :)
  • PetruZ
    Psycho-Pass 17: A napokban itt is felhúztam az elmaradásaimat (kb. 10 résszel voltam lemaradva), most fejeztem be az aktuálisat... Fuhh! Év top3 az tuti meglesz.
    Nem volt véletlen az a P.K. Dick utalás korábban... (és itt az eredeti Minority Report kisregényre gondolok, nem arra az ócska filmre, amit csináltak belőle). Bár gyanús volt a nyanya, ezt nem gondoltam volna.

• PetruZ
    Nichijou, Nichibros (Danshi Koukousei no Nichijou), Working!!
  • Lelouch
    Seto no Hanayome, Dokuro-chan, Sora no Otoshimono, Zetsubou Sensei...
  • LasDen #57681
    boku no pico
  • Zomil
    nichijou
  • LasDen #57679
    gintama....najó nem :D

Danshi koukousei no nichijou
    baka to test to shokanjuu
    working!!
  • cataflam02
    Clannad után, mondanátok valami kemény vígjátékot sok poénnal ?
  • RelakS
    -Sousuke, legyél határozott!
    -Értettem .... *BAMMM!* KÉREK EGY VAJAS ZSEMLÉT!
    -Vajas zsemlét?!
    -VAGY LÖVÖK!