72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A nichijou egyáltalán nem beteg faszság... :)
Szvsz az eddig látott legjobb vigjátékom, aminek minden részén könnyesre röhögtem magam, a nichibros sem volt rossz, de számomra nem ért a nyomába. -
volt pár...
Kuroko no basuke
nichibros - nem egy beteg fasság mint a nichijou, de ez is vígjáték
sakurasou
hyouka
zetsuen no tempest - az első 13 rész még jó is...
oda nobunat is nagyon dícsérik.... -
Ha a kyoukai senjou no horizon elsö évadját láttad akkor a 2. érdemes megnézni.
A kokoro connect sem volt rossz.
Fate/Zero 2. évad
Medaka Box
Meg most fut a Psycho pass ami szerintem nagyon jo, meg a From the new World. -
Meg masfel epizod es vege a LOGHnak :(
Kar, egesz megszerettem. Jo sztori, tenyleg megeri a 110 reszt.
Ugyanakkor nagyon nem kovettem mostansag a sorozatokat. Volt 2012ben valami igazan jo? Olyasmi mint a Madoka vagy az Ano hana, vagy mint a Hanasaku Iroha esetleg valami Nichijou szinten elborult?
Elore is koszi. -
író-rajzoló tökmindegy, aki csinálja na...:D -
Nem az író, hanem a rajzoló egészsége miatt... Egyébként ahogy elnézem, a manga is csak a light novel-t dolgozta fel, szóval kétlem hogy ez az animére bármiféle hatással lenne majd. -
véget ér a Date a live manga az író egészsége miatt...mondjuk ez nemtom érinti-e az animét..vagy hogy melyikből dolgozik egyáltalán :D -
az évadban nagyon afelé halad a dolog, hogy Senaval akarják összehozni az öregek. kate is erről beszélt, szóval mintha a háttérben már menne a szervezkedés, bár nem lesz olyan nagy volumenű dolog belőle. -
Lehet, h várhato volt, de akkor is hirtelen jött :) -
Inquisitor #57747 Szerintem elég régen várható volt hasonló. Viszont 17 végi események kicsit begyorsítják a dolgokat. Meg ugye ott a nagy spoiler az EP1 nyitó-jelentével. -
17-es rész vége szintén wtf :D
Nagyon jo a sorozat alig várom a következö részt. -
Robotics;Notes 16 vége: WTF! :O -
Inquisitor #57744 Majd akkor fog érdekelni bármi, ha van mozgó anyag amiből kiderül miféle sztori, stílus, stb.
Viszont jól láttam új Yamato sorozat és mozi is lesz? Hmmm.
Gondolom részeges fedélzeti doktor néni, hajó macska, etc. az minimum lesz benne. -
Akkor egy kicsit szerintem át tudod érezni Mario helyzetét... :D Nem kis erőfeszítések árán megmenti a hercegnőt, aztán meg ezt kapja... :D Jön egy herceg a semmiből és beüt az NTR... -
hát a sima marioval játszottam, ami 5ezer éves... -
LN, vagy manga, mindegy ebből a szempontból. Nem is ebben az évadban várnék végét, hanem úgy általában, valaha, ha lesz.
-
Mondjuk ennél az LN-t kell figyelni ilyen szempontból, nem a mangát. Bár még az is nagyban megy, szóval kár várni befejezést ettől az évadtól. -
Psycho-Pass 18: Aww, még 4 rész... Ez viszont le lesz zárva, érzem. És kegyetlen vége lesz, akár bejön a Kougami-levél tartalma, akár nem.
-
Nem tudom, miért pánikolt be annyira utána, pedig... :P Az átöltözés meg... pfff, annyira Yozorás volt. :) De a végén Kate-san is... hátizé...
Amúgy egyre jobban "tartok" attól, hogy nem lesz vége. Mármint rendes vége, választás, hepiend, akármi. Már mind a négy (ill. most már kvázi öt) lánynak lehetnek drukkerei, de egyszerűen nincs jó választás, bármelyik is legyen az, úgyhogy vagy egyszerűen csak félbehagyják, vagy Kobatoék megint elköltöznek. (A mangát nem követem, de úgy tudom, még megy az is.)
-
Amikor Yozora felfogta a dolgokat... :DD -
Uh... Lehetséges, hogy nem játszottál még egy Mario játékkal se? :D -
stupid dog evolved into a prince naruto :D
amugy mit kellett nézni? :D
a végét? :D -
Most egy világ omlott össze bennem... :D -
Haganai Next 7.: "Birthdays are special, so even poopy vampires get presents." Sírok... :D
-
jah...a 183. közepén kezdődött és a 202.-kel lett vége...
de jöhet végre a Rakuzan. akit megkéne vrniük, mert egy újabb kör, hogy megverjék őket elég lapos lenne.... -
Majdnem 20 fejezet volt a meccs? :D -
netmester #57730 a képernyőre :D -
sikerült végre befejezni azt a hulladék meccset Kurokoban....szánalmas befejezés, szánalmas próbálkozás, hogy minél tovább elhúzzák a mangát.... -
és hova megy? :D -
netmester #57727 hoppá steins gate move :) -
oh :O
Mondjuk a forditás még csak a 13.-nál jár...akkor nincs már sok belöle :( -
el kell szomorítsalak...a 18. fejezettel véget ért :( pedig én is bírtam :(( -
Amugy ez a Jigokuren - Love in the Hell egész jo...miota belinkelted kijött 2 fejezet és tök szorakoztato :D -
-
És a Nazuverse-nek mi köze van a valo világbeli történelemhez...nyilván artur király sztorija is teljesen ugy van, mint ott(nem) :D -
Oké hogy FSN statisztika szerint ilyen-olyan rangja van, de a mitológiából ez hogy jön? :\ A Casteres magyarázat rendben van. Azért még mindig durva hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megidéződik egy olyan szolga, aki felül tudja írni a játékszabályokat... -
lovely complex
yamato nadeshiko shichi henge
toradora
ouran high school host club
hanazakari no kimitachi e
fruit basket
zero no tsukaima -
nichijou -
EnxTheOne #57718 Kár :(
Tudnátok mondani olyan animéket amiken sokat lehet nevetni? fsn és seed után kéne egy levezető :D -
Nincs.