72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • UUUU
    Eleg ha megnezed a 5. vagy 6. reszt peldaul es mindjart rajossz.
    Yui es Hinata dolgaibol beugrik valami?
    5/10-et nem er az egesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, még nem jutott el odáig, hogy átlássa az egészet, és csak az 'ökörködést' látja az animében.
  • LasDen #57794
    kifejtenéd mitől olyan gyerekes? :D
  • UUUU
    Ovisoknak. :D
  • LasDen #57792
    az utolsó részekre komolyba csap át a dolog...az eleji bohóckodás tényleg picit gyermeteg, de nem olyan rossz ez :D
  • UUUU
    Nem, nem 10 perc utan irom. Ez egy borzasztoan gyermeteg szintu anime.
  • LasDen #57790
    én ott tudtam...a vége nagyon nem tetszett nekem (az utolsó 2 v 3 rész azt hiszem)...
  • IMYke2.0.0.0
    Megnézted már a teljes sorozatot, vagy csak 10 perc után írod?
    Mert ha utóbbi, akkor:
    Hidd el, ha az utolsó rész után könnyedén ott tudod hagyni a monitort/TV-t, akkor baj van.
  • UUUU
    Ez az Angel Beats! nagyon gyenge.
  • IMYke2.0.0.0
    Amikor a 'literally girl' eszembe jut, még mindig hangosan felröhögök :))))
  • RelakS
    eleje unalmas, kb közepe tájékától viszont felcsapnak az elmebetegség hullámai :)

Mondjuk az is igaz, hogy volt egy rész, ahol Kagamit nagyon tudtam sajnálni. Hülye fickót szívesen agyhelyen ütöttem volna...
  • PetruZ

Mindegy, végignézzük azt is. :)
  • Zomil
    Ugy tudom lesz 2. évad, mert a maradék pár részbe tuti nem fog beleférni ami még hátravan a VN-böl...
  • PetruZ
    Ja, ha végig ilyen lett volna, semmi baj nem lenne vele és újabb tömegkedvencről beszélhetnénk. Kár érte. Egy végignézést azért megér, mert vannak jó pillantai (és még mindig nem látszik a vége).
  • PetruZ
    Igen, a Nichibros a Danshi Koukousei, csak így rövidebb, meg ez terjedt el, mint alternatív név is. Az egyik legjobb cucc, ami valaha képernyőre került, volt koleszosoknak különösen kötelező végignézni. :)
  • LasDen #57781
    igen azt...a danshi mér maradt ki az idézetből? :D

én mashirot még akkor se nézném :D
  • efti
    Nichibros alatt a Danshi "Koukousei no Nichijou"-t ertitek?

Amugy nekem Nichijou is es Azumanga is bejott, de teny, hogy a Nichijou elborultabb.

Ami a mashiro iro symphony-t illeti, egyetertek a 6/10el, tenyleg csak amolyan "ha nincs jobb ezt is meg lehet nezni" szinten ajanlhato
  • LasDen #57779
    az nem kevés...:D
  • Prof William
    Vagyis részt.
  • Prof William
    Csak kár hogy 19 évet kellett várni rá.
  • LasDen #57776
    lucky starbból nekem 1 rész elég volt :D
  • EnxTheOne
    lucky star 01:
    Fuh, ekkora baromságot még soha nem láttam, most fáradt vagyok szoval még nem döntöttem el hogy ez negativ vagy pozitiv kritika volt. :D

steins gate:
    Két rész alapján nagyon jó.
  • Zomil
    Vividred 06: Uhhh...hogy ez a rész mekkora baromság volt...
  • Zomil
    :D
  • PetruZ
    Little Busters 20: Talán az első olyan rész, ami egész végig szórakoztató volt és egy pillanatig sem kellett itatóspapírral végigrakni a monitor alját. :)
  • PetruZ
    Mashiro-iro Symphony (2011, AniDB): Dating-sim feldolgozás ez is, vagyis klasszikus romkom és van befejezése is. Az elején inkább a "kom" fele erősebb, aztán jobban előtérbe kerül a "rom" (és van némi boobz-alert is, de nem vészes). Talán jobban kidolgozottabb, mint az átlagos dating-sim-ek, viszont szakítva a hagyományokkal nem , ami kicsit talán furcsa lehet, ugyanakkor kb. a felétől már látható, ki lesz a "nyertes". Az egyik special részben azért a másik potenciális route is kb. kifejtésre kerül. Összességében mondjuk stabil 6/10, aki ilyesmit keres, nem fog csalódni benne.
  • Máté94
    :DDDD

Amire rájöttem, hogy ki az a Kuroro... előtte meg még Kuroko volt. Miiii!!!! :D
  • Lelouch
    Ez a jelenet a mangában se volt gyenge... Azok a szövegbuborékok... :D
  • Zomil
    Jah igen az utána lévö szerelem városrol nem is beszélve...a klisékkel :D
  • Zomil
    HxH 68: Hát ez csodálatos rész volt...Hisoka egy beteg állat :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez a jelenet meg mindent visz :D
    Ezután a segg stirölés csak rátett egy lapáttal :D

• Zomil
    Én is pont ezt érzem Nichijou-nál, a karakterek egyszerüen annyira jok...megvan a hülye, a lusta, a troll, stb., egyszerüen nagyon jo hétköznapi karakterek és annyi idiotaság van benne, h egyszerüen iszonyat jo :D

Azumanga szerintem is tulértékelt, kb 3honapba telt mire végignéztem, de egyszerüen nem volt emlékezetes azon kivül, h néha eszméletlen "cuki" volt, föleg Sakaki macska örülete :D
  • Máté94
    HxH 68: Hát... Hát fúj... Hisoka... :DD
  • LasDen #57764
    nem tudsz meggyőzni arról, hogy jó :D az említett másik kettő is egy kalap fos...nem neked, nektek...nekem....:D
  • PetruZ
    A Nichijou-ban tényleg mindenki idióta valamilyen szinten és tkp. más animékban is látni ilyesmit szép számmal, de itt valahogy úgy összeáll az egész, hogy minden perce remekül működik. Olyan vissza-előre utalások is vannak, hogy részek múlva esik csak le, mennyire nem random az egész, meg hogy az egyes történetszálak hogy fonódnak egymásba ugyanabban a városrészben (az iskolás lányok mindennapi dolgai, a prof meg a robotcsaj, a kutyás csaj, az állatbeszéltető nyakkendő, a hajbefogó kocka, stb.).
    Viszont nem annyira erőltetett, mint mondjuk az Azumanga (ami szerintem nem kicsit túlértékelt), és messze nem annyira, mint a Kill Me Baby (ami amúgy hihetetlenül izzadtságszagú és egyébként is elég rossz).
    A Nichijou számomra "A" nagybetűs, 10/10-es gag-anime, a stílusában nincs jobb nála. :) (A másik hasonló a Joshiraku, de az megintcsak elég egyedi.)
  • Lelouch
    Ha tennél vele egy próbát, és bejönne, akkor már inkább pozitívum lenne a hossza, nem? Ha meg nem jönne be, akkor dobod és annyi. De egyébként a Gintama amúgy is olyan sorozat, amit akár hónapokra is félre lehet tenni, én is már több, mint egy éve néztem utoljára, még az 50. részt... :D
  • Zomil
    De tul hosszu....
  • LasDen #57760
    ha érdekelt volna annyira a gintama, hogy 1 részt megnéz (és ne gyere azzal, hogy túl hosszú, egyszerűen nem érdekel :D), tudnád, hogy az is tele van ilyen idiótasággal....
    én nichijout túl erőltetettnek éreztem. mindenki értelmi fogyatékos és ez vicces :D
  • Zomil
    Jo hát tudom neked a Gintama a non-plus-ultra :DD
    Mindenkinek más az izlése...föleg viccek tekintetébe én szeretem ezt a kicsit idiota humort(nem az amcsi idiota humort ami káromkodásban és fingásban teljesedik ki), mint irtam a Nichijou-ban szinte mindegyik részen könnyesre nevettem magam a sok idiotaságon :D
  • LasDen #57758
    kinek mi, tudod
    nem is hasonlítottam a kettőt egymáshoz...
    az hogy én min röhögök azt meg nem mondom, úgyis tudod :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nichijou-val tartozok magamnak.
    A 'nichibros' ütött :)