72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem biztos, hogy halott. Elment megállítani a Föld felé zuhanó holdat, és a legutóbbi fejezet végén csak annyit írtak, hogy a hold eltűnt az égről, hónapok teltek el és Medaka még nem tért vissza.
Vagy EmukaexZenkichi. :D De még lenne pár jelölt, aki legalább nem sz@rt többször is úgy Zenkichi fejére, mint Medaka... Még itt a végén is sikerült neki azzal, hogy csak Kumagawától búcsúzott el, és amit mondott neki... Mondjuk ugyanez már Ajimu-nál is nagyon zavart. -
Medaka:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor most nagyon ugy néz ki, h Medaka tényleg halott marad? :S
ShiranuixZenkichi lenne a nyerö páros :D -
Legjobb harc ever, ugye? :D -
Katanagatari 4. - WTF?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom elhinni, hogy off screen nyomták le a legerősebb kardforgató elleni harcot... Nesze neked Nisio... :D Nanami meg egy szörnyeteg. Kiköpött Medaka egyébként, már ami a képességeit illeti.
Apropó NisiOisin, a Medaka Box mangában véget ért az Iihiko-arc.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Medaka ismét hű volt magához.
Adná az ég, hogy ne térjen majd vissza! Így Zenkichi is továbbléphetne, esélyt adva a többi lánynak, akik sokkal jobban megérdemelnék... Bár valószínűleg ebből is max. egy TTGL-féle dolog kerekedne ki. :(
Kiváncsi vagyok, hogy ez most a manga végét jelenti majd, vagy még jön majd egy final arc. -
fairy tail 30-án véget ér meg a mangaka valami nagy bejelentésre készül...pont gondolkodtam, hogy folytassam, mégha 5-6 rész van csak, de akkor megvárom a befejezést :D
mondjuk nemtom minek befejezni...a "sztori" szempontjából teljesen mindegy, hogy 500 rész filler jön v sem :D -
Psycho-Pass 19: Nyomozós, beszélgetés build-up rész a végkifejlet előtt, de a vége... hoppá. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(A korábbi Chief-jelenet döntése szerintem az volt, ami a végén elhangzik. És elég logikusnak is tűnik, hiszen jóideje tudjuk, hogy Akane is képes valahogy tudatlanul befolyásolni a saját értékeit.)
-
Maria a legjobb arc. "Onii-chan mindig Onii-chan marad, de én úgy gondoltam, hogy milyen vicces lenne, ha Onii-chan egyszer nem Onii-chan lenne." :D
-
belenéztem Kingdomba.....de nem..nem. ilyen nem...ezt nem...ez nem. nem. nem, nem, nem, nem...ezt nem....
hát ezt nem...... -
majd jön a harmadik :D
Mariat bírtam még, ahogy visszatért....'megjöttem faszfejek, de rég jártam erre' :DD -
Ja, Sena elég rendesen kiosztotta Yozorát, aki eddig nem nagyon rohant még ki így (ha jól emlékszem, ez a második volt). A beállított nézőpontok meg... hát az S2 láthatóan sokkal több figyelmet fordít erre. :D
De kár, hogy már csak 4 rész és ennek az évadnak is vége... :(
-
Sena nagyon beteg volt Kobato megjelenésekor...meg mikor Rika utánozta....
de amit művelnek a mellével...az néha már nagyon röhejes :D
viszont az érthető volt, hogy miért volt kemény Yozoraval...persze Yozora is érthető miért akarta, de Senanak volt igaza ebben :D
-
Haganai Next 8: "Go tit" és "C'est si bon!". :D
-
Inquisitor #57824 Ha jól láttam az "igazgatónő" benyelte a tervet amit az apa-fiú páros kiagyalt. Mert nyilván nem voltak olyan hülyék, hogy ne tudják mi történik ha ráállítják kedvenc nyomozónkat az eltűnésre ... viszont sejthető, hogy miféle vége lesz, ha már a kislány szerint is fűrészeltek a "tökéletes" rendszernek. -
Zettai Karen Children THE UNLIMITED Hyoubu Kyousuke 08: Megvolt a visszaemlékezés 2. része. Tetszett nagyon, viszont
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jo lett volna, ha mutatják Kyousuke csapatának bukását, a küldetést amibe mindenki belehalt kivéve öt és hogy hogyan kapta meg az erejüket
A vége meg ütött. -
Psycho Pass 18: Uhhh...hát látva ezt elhiszem, h a rendezö sürü bocsánatkérést irogatott, mert tényleg elég gagyi lett a minösége :D
Viszont a történet...nah az odabasz...
Ha a vége is eléggé álleejtös lesz, nálam megkapja az év animéje cimet, ez egyértelmü. Szvsz ezzel az animével is egy alapmü született, aki szereti a különvélemény féle scifi-t az zabálni fogja ezt az animét. -
7th Annual Seiyū Awards
Best Lead Actor Award
Yuuki Kaji (Ouma Shu és hasonló nagy emberek hangja volt)
Best Lead Actress Award
Kana Asumi (Nyaruko-san személyesen)
Best Supporting Actor Award
Yuuki Ono (Taiga a Kurokoból, Shingo a Kokoroból vagy Toshiyuki a Nichibrosból)
Junichi Suwabe (FSN Archerje)
Best Supporting Actress Award
Sayaka Ohara (Fairy Tail Erzaja, Verma a Jormungandból)
Haruka Tomatsu (SAO Asuna, AnoHana Anjou)
Best New Actor Award
Nobunaga Shimazaki (Tanaka Taichi Tari Tari, Ano Natsu Kaito)
Kazutomi Yamamoto (Nakanojou Tsuyoshi Nichijou)
Best New Actress Award
Kaori Ishihara (Madoka Rinne no Lagrange, Yukina Kokoro Connect)
Rumi Ookubo (Tsumiki Acchi Kocchi, Date Masamuna Oda Nobuna no yabou)
Best Singing Award
Ushiro Kara Hai Yori Tai G (Nyarko-san: Another Crawling Chaos)
Kana Asumi
Miyu Matsuki
Yuka Ōtsubo
-
Elkezdtem nézni ezt a Lucky Star-t én is (régebben is tervben volt, csak valahogy mindig elmaradt/elfelejtettem), de azért nem annyira nagy baromság, szerintem. Ha hasonlítani kellene, akkor sokkal inkább Azumanga & társai, mint Nichijou. Nem rossz így sem, de nem egy random geg-parádé. :)
-
EnxTheOne #57819 gundam 00 01: jó sz*r a narrátor a seedhez képest. -
lehet dobok egy csontot neki...meglássam :D -
Kingdom (2012, AniDB): Véget ért az első évad, júniusban jön a folytatás. Abszolút korrekt cucc volt, aki kedveli a történelmi tényeken alapuló (néhol túl) heroikus, akciódús drámákat, mindenképpen tegyen próbát vele és ne riassza el az évad elején látható CGI minőség, a későbbiekben jobb lesz (legalábbis a fő karakterek sokkal kifejezőbbek, élőbbek lesznek és az animáció is jelentősen javul). A karakterek fejlődnek, változnak, vannak céljaik és küzdenek értük, nem csak papírmasé figurák. 7/10, a folytatás természetesen várós.
U.i.: Megnézésre az Anime-Destiny-féle változatot ajánlom. A Hadenáé nagyon le van maradva, valamint szokás szerint kissé mosott, gyengébb minőségű, és az elején a neveket is a japán változaton hagyták, nem a romanizált kínain (ami közismertebb). Az A-D a folytatást is bevállalta már (sőt, a mangát is).
-
Nem, csak amelyik nagyon érdekel és megfog valamiért :D
Évente ilyen max. 2-3 animénél fordul elö velem szerintem :)
Tavaly Medaka, meg Horizon volt ilyen :) -
Elkezdtem a kokoro connectet. Egynek eddig egesz jo.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a korhazi jelenetnel mar mar mirai nikki erzeseim tamadtak, de sajna csak atveres volt -
te minden sorozatnál előre elolvasod a fontos dolgokat?? :D -
Zetsuen no tempest: Nah már belecsaptak a lecsoba, köv. részben jo kis fordulat várhato, kár, h azon kivül amit másoktol olvastam fogalmam sincs merre halad a történet, mert ugye leforditva még nincs a manga, igy csak akik a raw-ot olvasták azok tudnak infoval szolgálni. Azt meg nem akartam, h csak a fontos spoilereket elolvassam, mert annak meg nincs értelme, csak a következö rész fordulatáig ismerem az eseményeket. -
háát kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a billiárd életre halálra dologból...:D
-
Nekem bejön a játék. Régebben, még a GX idején én magam is elég sokat játszottam a Yugioh World Championship részekkel.
Meg én amúgy is szeretem animékben/mangákban az ilyen jól kigondolt játékokat, kár hogy nem sok ilyet lehet találni. Így azt kell nézni, ami van, jelen esetben ezt a gáz DM fillert. :) -
engem ez a szuperkártyázósdi nem nagyon vonzott....sőt, úgy ált a kártyás animék nem jönnek be igazán. kivétel a chihayafuru, de ott is igazából minden más tetszik a kártyán kívül :D -
Yugioh DM: Nézem ezt az orichalcos fillert, de eléggé gáz eddig az egész... :D Ha nem lennének érdekesek a párbajok, akkor nem is fárasztanám magam vele.
Egyébként nézi innen valaki a Yugioh Zexal-t? :D Gondolom senki, de azért megkérdem, mert filózok azon, hogy belekezdek... :D -
HunterxHunter 68. - Következő részben végre jön a kiütős. :) -
netmester #57807 én se emlékszem, csak az összes kivégzésre és pár vicces jelenetre :D
bírom az ilyen jöttmenteket akik néha beugranak fikázni a dolgokat. néha nem is a hozzászólással vannak gondok, hanem avval ahogy előadják. like this. -
én TK-t bírtam...keveset szólt, de akkor bölcsen :D -
EnxTheOne #57805 Nekem tetszett az angel beats, csak az a baj hogy a legtöbb karakter alig szerepelt benne. (az az alabárdos, meg a kocka is jó fej volt) :D -
Akkor nagy elmeny lehetett. :P -
Ezek szerint, nem ismered a 'nagy kaland' kiszólást...
Ezen már nem tudok segíteni. -
5-6. rész...nekem ezek nem mondanak semmit...:D alig emlékszem már rá, hogy mi volt benne, nem hogy egyes részekre :D -
Nagy kaland ? :P Te valami mast nezhettel. :D -
Szerintem meg: egyedi felfogás kérdése.
Nektek nem jött be, nem ment át az egész - nagy kaland.
Mi, akiknek tetszett, semmivel sem vagyunk szegényebbek, rosszabbak, mint ti, akiknek nem. -
En meg tudom, hogy hulyeseget beszelsz ezzel kapcsolatban es a vegere ertem nagy kinszenvedes aran. -
hagyimiklos #57798 Szerintem meg jól látja és az Angel Beats! egy gyerekes f*s. -
Ezek szerint, még nem értél a végére.