72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Miket fordított mostanában?
  • Jakuza1
    Tobbnyire az angol szovegbol forditanak ott is.
  • Máté94
    Dehogynem.
  • Lelouch
    Nekem is, de ő sorozatokat nem nagyon fordít.
  • LasDen #57872
    nekem koizumi risa rémlik, hogy tud....
  • Lelouch
    AA-fordítók közül ki az, aki olyan nagyon jól tud japánul?
  • Zomil
    Itt épp AA-rol volt szo :P

De amugy tényleg nem sok van :)

Nemtudom, hiába értem meg gond nélkül az angolt, mert igazábol nem zavar, ha ugy kell néznem valamit, pl. lassan forditott amcsi sorozatoknál sürün elöfordul, de mindig is a magyart fogom preferálni, de szerintem ez természetes, h az ember az anyanyelvén szeret inkább olvasni.

Ráadásul a magyar felirattal jobban tudok a japánra koncentrálni közben :)
  • Lelouch
    Azért olyan nem sok van... :D
  • LasDen #57868
    ez így igaz, de ha nem tudsz japánul, akkor úgy se veszed észre :D
  • Zomil
    Vagy éppen jobban sikerült, mint az angol, ha a fordito tud japánul :)
  • Count Adyn
    Akkor csak nekem fura^^ Már azzal is sokminden elveszik az eredeti jelentésből hogy angolra fordítják, ha magyarul van akkor meg általában egy fordítás fordítását olvassuk, ami az én kis finnyás lelkemnek már sok:)
  • LasDen #57865
    én is néha a magyart preferálom.....bár ritkábban
    mondjuk már nem sok különbség van számomra, hogy magyar v angol...:D
  • Lelouch
    Milyet? Hogy valaki előnyben részesíti a magyar feliratot, ha teheti? Például én is így vagyok ezzel, nincs ebben semmilyen furcsa vagy egyedi...
  • Lelouch
    Hoppá, Yugi kikapott, talán mégse lesz ez annyira vészes. :D
  • Count Adyn
    Ilyet se hallottam még:DD
  • LasDen #57861
    biztos a karaoken akadtak el a dolgok...mert hát ugye azok nagyon fontosak, hogy legyen és milyen kurva jól nézzen ki....:D
  • PetruZ
    OreShura 9: A kérdés lassan már odáig szűkül le, hogy kiről nem derül ki, hogy a főhős elfeledett gyerekkori barátnője. Amúgy szerintem egyre jobb, kár, hogy ennek is hamarosan vége. :)
  • Máté94
    Magi, Shinseikai yori és Zetsuen nem FFnF-től függ igazán, mivel nem ő fordítja. :)
  • LasDen #57858
    tök meglepődtem, mikor megszólalt :DDD
  • Zomil
    Nem, csak magyarul jobban szeretem olvasni :D

Jo akkor szar a memoriám, kapjátok be... :DDD
  • Count Adyn
    A macska(HM-432) a legjobb arc:D
  • LasDen #57855
    most néztem darker than black 2. részét...majdnem 1 hónapja néztem az első részt, de tudom mi történt benne...
    de shame on me, hogy ennyit vártam vele...érdekesen alakul, tetszetős :D
  • Count Adyn
    Hát úgy tényleg szar lehet:D Ennyire nem vagy jóban az angollal?:) A sok várakozás közben ha tanulgatod előbb utóbb nem kell majd várakozni:D
  • Lelouch
    Szerintem 3-4 hét nem olyan hosszú idő. :D
  • Zomil
    Hát, ha 3-4hetente látnál egy részt, lehet te is elfelejtenéd mi történt közben :D
    Meg hát ugye nem csak ezt nézem és az összes sorozatukkal ezt csinálják -.-

Szoval 3hétig tarthatom fejbe Robotics;Notes-ot, From the new World-öt, Psych Pass-t, Magi-t :S
  • Count Adyn
    Jah meg az zavat hogy a nagyi azt igérte Saki-nak amikor átadja a vezetői székét akkor visszakapja az emlékeit Shun ról ehhez képest ez elfelejtődött, bár nem voltak ideálisak a körülmények mondhatni :D
  • LasDen #57850
    kezdődő alzheimer-kór? :D
  • Lelouch
    Értem, köszi! Akkor lehet jövőhét hétvégén már bele is kezdek.
  • Zomil
    Nekem azon legnagyobb bánatomra nem igazán pörög az agyam, mert AA olyan ritkásan adja ki, h mire jön a következö elfelejtem mi történt és pörgethetem át ujra az elözö részt :S
  • Zomil
    Nagyon belehuztak most, simán bele fog férni a maradék pár részbe a vége, bár én a következö részig tudom csak az eseményeket, utána már nekem sincs fogalmam, h mi fog történni, de a fejezetek feldolgozásával jol haladnak, ráadásul csaloka, mert van, h késöbbi fejezeteket korábban raknak be(mondjuk nem zavaro, mert igazábol logikus ahogy az anime megoldja)
  • Count Adyn
    Nekem Shinsekai Yori-n pörög most az agyam hogy mi lesz vajon:) Az Akki(悪鬼) aki nem is Akki ?:D Csak így lett nevelve? Meg Shisei ilyen easymode legyakása is zavar kicsit, bár az lehet szimbolikus, hogy a legbadass ebb ember is csak ennyit ér akkor retteghet mindenki tényleg, áhh... :D
  • LasDen #57845
    zomil a szakértője, de nekem úgy rémlik belefog....
  • Lelouch
    Bele fog férni az egész manga a maradék részekbe? Ha nem, attól tartok a Bones megint inkább összedob egy rájuk jellemző rémes anime-original befejezést, így egyelőre még mindig félek belekezdeni.
  • Zomil
    Vagy nem :)
  • LasDen #57842
    én másra számítottam, de benne van ez is. és így bezárul a kör, már ami a gyilkosságot illeti...
  • Zomil
    Zetsuen no Tempest - 20: Egyszerüen csak oh máj gád :D
    A vége elég ütös lett.
  • Lelouch
    Az Animax-ról szép lassan teljesen elfogynak az animék... Mert az egy dolog, hogy újat nem vesznek, de a régiek vetítési jogai is folyamatosan járnak lefelé.

Ha belegondolok abba, hogy régen milyen sokat néztem a csatornát(A+-t is beleszámítva), engem eléggé elszomorít, hogy ez lett belőle...
  • Zomil
    HxH 69: Gecijo volt ez a kidobos!!! :D
    ÉS még nincs vége.
  • Lelouch
    A nagy bejelentést illetően az a pletyka kering, hogy lehet a Rave anime kap egy remake-et.
  • Lelouch
    Eddig biztos az vitte volna a pálmát... A 3. rész végi előzetessel is csak jól beetettek. :D