72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Miket fordított mostanában? -
Tobbnyire az angol szovegbol forditanak ott is. -
Dehogynem. -
Nekem is, de ő sorozatokat nem nagyon fordít. -
nekem koizumi risa rémlik, hogy tud.... -
AA-fordítók közül ki az, aki olyan nagyon jól tud japánul? -
Itt épp AA-rol volt szo :P
De amugy tényleg nem sok van :)
Nemtudom, hiába értem meg gond nélkül az angolt, mert igazábol nem zavar, ha ugy kell néznem valamit, pl. lassan forditott amcsi sorozatoknál sürün elöfordul, de mindig is a magyart fogom preferálni, de szerintem ez természetes, h az ember az anyanyelvén szeret inkább olvasni.
Ráadásul a magyar felirattal jobban tudok a japánra koncentrálni közben :) -
Azért olyan nem sok van... :D -
ez így igaz, de ha nem tudsz japánul, akkor úgy se veszed észre :D -
Vagy éppen jobban sikerült, mint az angol, ha a fordito tud japánul :) -
Akkor csak nekem fura^^ Már azzal is sokminden elveszik az eredeti jelentésből hogy angolra fordítják, ha magyarul van akkor meg általában egy fordítás fordítását olvassuk, ami az én kis finnyás lelkemnek már sok:) -
én is néha a magyart preferálom.....bár ritkábban
mondjuk már nem sok különbség van számomra, hogy magyar v angol...:D -
Milyet? Hogy valaki előnyben részesíti a magyar feliratot, ha teheti? Például én is így vagyok ezzel, nincs ebben semmilyen furcsa vagy egyedi... -
Hoppá, Yugi kikapott, talán mégse lesz ez annyira vészes. :D -
Ilyet se hallottam még:DD -
biztos a karaoken akadtak el a dolgok...mert hát ugye azok nagyon fontosak, hogy legyen és milyen kurva jól nézzen ki....:D -
OreShura 9: A kérdés lassan már odáig szűkül le, hogy kiről nem derül ki, hogy a főhős elfeledett gyerekkori barátnője.
Amúgy szerintem egyre jobb, kár, hogy ennek is hamarosan vége. :)
-
Magi, Shinseikai yori és Zetsuen nem FFnF-től függ igazán, mivel nem ő fordítja. :) -
tök meglepődtem, mikor megszólalt :DDD -
Nem, csak magyarul jobban szeretem olvasni :D
Jo akkor szar a memoriám, kapjátok be... :DDD -
A macska(HM-432) a legjobb arc:D
-
most néztem darker than black 2. részét...majdnem 1 hónapja néztem az első részt, de tudom mi történt benne...
de shame on me, hogy ennyit vártam vele...érdekesen alakul, tetszetős :D -
Hát úgy tényleg szar lehet:D Ennyire nem vagy jóban az angollal?:) A sok várakozás közben ha tanulgatod előbb utóbb nem kell majd várakozni:D -
Szerintem 3-4 hét nem olyan hosszú idő. :D -
Hát, ha 3-4hetente látnál egy részt, lehet te is elfelejtenéd mi történt közben :D
Meg hát ugye nem csak ezt nézem és az összes sorozatukkal ezt csinálják -.-
Szoval 3hétig tarthatom fejbe Robotics;Notes-ot, From the new World-öt, Psych Pass-t, Magi-t :S -
Jah meg az zavat hogy a nagyi azt igérte Saki-nak amikor átadja a vezetői székét akkor visszakapja az emlékeit Shun ról ehhez képest ez elfelejtődött, bár nem voltak ideálisak a körülmények mondhatni :D -
kezdődő alzheimer-kór? :D -
Értem, köszi! Akkor lehet jövőhét hétvégén már bele is kezdek. -
Nekem azon legnagyobb bánatomra nem igazán pörög az agyam, mert AA olyan ritkásan adja ki, h mire jön a következö elfelejtem mi történt és pörgethetem át ujra az elözö részt :S -
Nagyon belehuztak most, simán bele fog férni a maradék pár részbe a vége, bár én a következö részig tudom csak az eseményeket, utána már nekem sincs fogalmam, h mi fog történni, de a fejezetek feldolgozásával jol haladnak, ráadásul csaloka, mert van, h késöbbi fejezeteket korábban raknak be(mondjuk nem zavaro, mert igazábol logikus ahogy az anime megoldja) -
Nekem Shinsekai Yori-n pörög most az agyam hogy mi lesz vajon:) Az Akki(悪鬼) aki nem is Akki ?:D Csak így lett nevelve? Meg Shisei ilyen easymode legyakása is zavar kicsit, bár az lehet szimbolikus, hogy a legbadass ebb ember is csak ennyit ér akkor retteghet mindenki tényleg, áhh... :D -
zomil a szakértője, de nekem úgy rémlik belefog.... -
Bele fog férni az egész manga a maradék részekbe? Ha nem, attól tartok a Bones megint inkább összedob egy rájuk jellemző rémes anime-original befejezést, így egyelőre még mindig félek belekezdeni. -
Vagy nem :) -
én másra számítottam, de benne van ez is. és így bezárul a kör, már ami a gyilkosságot illeti... -
Zetsuen no Tempest - 20: Egyszerüen csak oh máj gád :D
A vége elég ütös lett. -
Az Animax-ról szép lassan teljesen elfogynak az animék... Mert az egy dolog, hogy újat nem vesznek, de a régiek vetítési jogai is folyamatosan járnak lefelé.
Ha belegondolok abba, hogy régen milyen sokat néztem a csatornát(A+-t is beleszámítva), engem eléggé elszomorít, hogy ez lett belőle... -
HxH 69: Gecijo volt ez a kidobos!!! :D
ÉS még nincs vége. -
A nagy bejelentést illetően az a pletyka kering, hogy lehet a Rave anime kap egy remake-et. -
Eddig biztos az vitte volna a pálmát... A 3. rész végi előzetessel is csak jól beetettek. :D