72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A következő KyoAni anime:
-
-
Roborics;Notes 19: uhh...hát rendesen belehuztak :) -
Befejeztem a Kokoro connectet a michi randommal egyutt. Egesz jo volt, bar ha kicsit dramaibbra vettek volna, sokkal jobb lehetett volna -
A Hellsing Ultimate három The Dawn c. extrája kb. 20 percben tér ki arra a sorozatban is említett eseményre, amikor a fiatal Walter és Alucard Varsóban rajtaütöttek a náci "ghoul-gyártó" telepen. Sokat nem ad a sztorihoz, inkább csak érdekesség.
-
Joshiraku OVA (2013, AniDB): A tavalyi sorozat extra epizódja, ugyanolyan állatságokkal. Több a belsős poén (pl. meglátogatják a saját szerkesztőségüket), de amúgy kb. ugyanaz, mint a korábbi epizódok bármelyike. :) Az op/ed szintén maradt, úgyhogy az elejétől a végéig nézős ez is. 7/10
-
-
Az F8-nál is kijött a Hellsing Ultimate X, plusz a 3 special (Dawn I-III) is.
-
New Hayate Changes Main Lead & Ending Song in Each Episode
Úgy érzem, jobban járok ha nem nézem majd. -
Szerintem a Rei még jó volt, a Kai az viszont tényleg katasztrofálisra sikeredett. Ez az új viszont megint nem néz ki túl rosszul... Egy próbát számomra megér majd. -
De ennyire nézett lenne? De ezek szerint tényleg nézik...Mert valoban 1-2. évad nagyon jo volt...de az utána lévöknek semmi köze ahhoz ráadásul még hülyeségek is...mondjuk ez legalább kinézett valahogy a trailer alapján... -
amennyit csak lehet... -
Erröl még mennyi rokabört fognak lehuzni?
Mondjuk legalább ez nem olyan slice of life lesz, mint az elözö évad... -
EnxTheOne #57903 Köszönöm :D
robotics;notes most kzedtem el, első rész vége
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez elött a chaos headet néztem de látom itt is van a sono me dare no me :D -
-
Mi olyan vicces? :D -
:D -
fairy tail, gundam, kyoukai senjou horizon, darker than black, dokuro-chan, gintama, sket dance, fate zero, giant killing, sengoku basara, full metal panic, EF, Clannad, asobi ni iku yo, soul eater...stb.... -
Kaiji -
EnxTheOne #57897 Mondjatok jó animéket légyszi, nincs mit néznem :(
-
From The New World 20-21: OMG! Hát Psycho Pass mellett ez is ott van az év animéje között. Basszus végig kirázott a hideg nagyon durván nyomaszto részek voltak...Föleg a 21. vége...uhhh...Nagyon durva. -
Robotics Notes 18 omg akarom most a folytatást! :) -
Yuri Seijin Naoko-san (2012, AniDB): OVA, amelynek tavalyelőtt már volt egy röpke előzménye (azt már láttam akkoriban), ez most egy full hosszú rész, bár több kis epizódból áll. Az alapsztori ott van a linken, mindössze arra hívnám fel a figyelmet, hogy a látszat ellenére ez nem gyerekmese, bár elég vicces. :) A szövegek és a felbukkanó "szürkezóna" erotikus téma miatt talán nem véletlen, hogy nincs belőle sorozat. Egynek azért jó, nézhető. 6/10
-
BR-ből csak kétféle van. De majd eldönti mindenki. Csak szóltam. :)
-
meg úgy általában is kinn van már...vagy az jobb? :D -
A komcsiknál kint van a Farkaskölykök (Ookami Kodomo no Ame to Yuki) anime.
-
Ez tény :) -
am ehhez a felirat dologhoz annyit, hogy vannak páran, akik tudnak japánul, de tisztán csak abból senki nem fordít itthon. Szinte mindegyik az angolból kiindulva csinálja..... -
jött máté és megvédte az AA becsületét.....D -
Na ja. Máskülönben pl. már biztos lefordították volna az Accel World ova 2. részét is. -
Utána jött ahhoz kapcsolódóan a kérdésem.
-
#57873 :) -
"Miket fordított mostanában?"
Akkor mi? :D -
Nem ezt volt a kérdés. :D -
Ok, te nyertél. :D -
Ezek nem mostanában voltak már. :D -
+K... befejeztem. -
+Sakamichi no Apollon, na elégedett vagy? :) -
+UN-GO+NO.6 és még lehet van... :D -
Megnéztem, a Tiger & Bunny-t. Hát ez így még beleesik szerintem a "nem nagyon" kategóriába. :D