72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nagyon várom már, remélem kapnak uj évadot :) -
Girls und Panzer jövő héten végre:)
Episode 11: March 18th (Tokyo MX)
Episode 12: March 25th (Tokyo MX) -
Prof William #57954 Bő 2 év kihagyás után április 9-én végre fojtatódik a HighSchool of the Dead manga.
HighSchool of the Dead
A fanok most már az animeverzió második évadbejelentését vizionálják, de sztem az még odébb van.
Az anime az első 4 kötetet dolgozta fel, és bár már kijött azóta 3 kötet de ezekben a legtöbb fejezet ilyen max 5 perces történéseket dolgoz fel szóval kevés az anyag. Ha csak nem akarnak fillerezni...
Szerintem megvárják amíg véget ér manga, ami sztem max 3-4 kötet távolságban lehet. és majd utána jöhet az anime befejező évadja. -
Zetsuen No Tempest 21: Nah végre mostmár tudjuk, h mi értelme van a fáknak. Meg az Aika körüli mitosznak is vége. Jo rész volt szerintem nagyon. Kiváncsi vagyok mi van a levélben és a 2 fiu hogy fogja feldolgozni a dolgokat. Meg gondolom akkor mostmár elkezdödik a harc is. -
Ez mondjuk joval könnyebb, itt 55/101 :D -
csakugy :)
OP kviz
nekem 15/100 lett :D -
Akár még jo scifi is lehet belöle :) -
Egy két részes OVA már létezik belőle. -
megpróbálnak vissza kapaszkodni. hogy sikerül-e az majd kiderül....
de nemtom, hogy én ezt olvastam v csak akartam-e olvasni, vagy mé ilyen ismerős a cím :D -
A (nem)megszűnésről jut eszembe, a visszatérő Gonzo most egy igazán nagy fába vágta a fejszéjét... :D
Gonzo Makes TV Anime of A Town where you live Manga -
Nyílván, engem is meglepne, ha majd a harmadik évadnál most sikerülne átlépni a 3-4 ezres határt.
Én nem szívesen nézem... :D Igazán összeszedhetnék magukat, ha ez nem megy, akkor inkább szűnjenek meg. :D -
ez tényleg szép, de manga nélkül más lenne :D
mindenesetre érdekes nézni manglobe szenvedéseit a sorozataival. -
Ja igen, a Kanon OVA is követi majd a formulát, azaz majd a június 18-án megjelenő 22. kötet limitált kiadásához fog járni. -
*8, *72,785 *,*72,785 Kami nomi zo Shiru Sekai vol.14
18, *35,195 *,*35,195 Kami nomi zo Shiru Sekai vol.14 with OVA
*9, *,*83,241 *,*83,241 Kami nomi zo Shiru Sekai Vol.19
20, *,*45,656 *,*45,656 Kami nomi zo Shiru Sekai Vol.19 Limited Edition with OVA
*7, *89,698 *,*89,698 Kami nomi zo Shiru Sekai vol.20
28, *42,877 *,*42,877 Kami nomi zo Shiru Sekai vol.20 with OVA
Ez azért már elég jó... Most néztem az árakat, és egy ilyen ovás kötet 2980 yenbe kerül.(+2540 yen egy sima kötethez képest) És ehhez csak egy rész jár, azaz az első és második évad BD-kiadásainak epizódokra lebontott árától nem sokkal olcsóbb... Így azért ez elég jövedelmező lehetett. A megszokott Manglobe-szinthez képest mindenképp. :D
De ha csak magát a két évad nem túl izmos eladásait néznénk, még azzal is ez lenne az eddigi legjobban kelendő sorozata a Manglobe-nak... :D -
csodálom, hogya Manglobe még erőlködik vele...vagy az ovakat vitték szép számmal? -
-
The World God Only Knows Manga Gets 3-Chapter Spinoff
Szóval ennek köszönhető, hogy 1 hónapig nem jön új fejezet a mangából?
Erről is a Manglobe tehet akkor, ők találták ki ezt a Kanon-spinoff témát a bejelentett ovájukkal...
Mondjuk ez a Kanon nyomatás már most előrevetíti, hogy itt is tuti az lesz, mint a Hayate no Gotoku-nál, vagyis a Manglobe nem fog belevágni a legjobb és leginkább várt részbe... Főleg emiatt(major spoiler, de csak 4. vagy 5. évad material lenne): -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Változtatni változtatott a kapcsolatukon, de Medaka hű maradt a karakteréhez, szóval...
A kérdésre meg inkább a következő fejezet után válaszolnék majd, mert ha tényleg az lesz, amit az előző arc előrevetített, akkor egyelőre nagyon nem lesz szoros az a romantikus szál... :D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, hogy Zenkichi megkérte Medaka kezét...komolyan olyan wtf dolgok vannak ebben a sorozatban, h agyam eldobom, elkéne kezdenem olvasni, csak attol félek, akkor 1hétig fel sem állnék a géptöl :D
De akkor ezek szerint nem sokat változtatott a kapcsolatukon ez a lánykérés. :S
Vagy azért igy van szorosabb romantikusabb szál köztük? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak annyiban változott, hogy Zenkichi megkérte Medaka kezét, és ő meg igent mondott... :D Igazából Medaka már 2 éves korában, mikor először találkozott Zenkichi-vel, felajánlotta hogy házasodjanak össze, de akkor Zenkichi nemet mondott természetesen... Erre Zenkichi már nem is emlékezett, Medakában viszont mély nyomot hagyott... :D KB. ez volt az oka annak, amit te is írtál.
Mondjuk durva, hogy még ezzel együtt is hogy tud rász@rni Zenkichi fejére... -
Akkor legalább ne húzták volna az időt feleslegesen a sok marhasággal, úgy talán belefért volna ebbe a 10+1 ova részbe is az egész Chris-szál. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Csak megmentett egy idegen életformát, harcolt egy másik univerzum démon királya ellen, és részt vett a sötétség és világosság közötti háborúban"
Wat :DDD
Amugy nemtudom, de nekem nem ugy tünt, mintha bármi romantikus párositás lenne Medaka-val, mivel Medaka-t nem érdekli senki :D
Vagy ez késöbb változni fog? -
gondolom ennyire tudtak pézt összekalapozni.... -
Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead - Hát ez most nagyon gyenge volt... Meg egyébként is, megszakadtak volna, ha 2-3 résszel többet csinálnak, és letudják Chris-t ebben az évadban? Főleg úgy, hogy folytatás nem nagyon lesz, bár ezek után nem valószínű hogy egyáltalán vevő lennék majd rá, ha mégis lenne majd.
6/10 -
de utálom, mikor valami elhangzik és azt még 20x megismétlik a rész folyamán. mintha az emberek elfelejtették volna addigra vagy nemtudom :D -
Arra. De szerintem semmi baj vele. :) A 9. részben Kodaka a gondolataiban jól megfogalmazza, hogy mi/ki is valójában Sena.
-
Medaka Box 185. - Nooooooooo! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Medaka máris visszatért.
Csak megmentett egy idegen életformát, harcolt egy másik univerzum démon királya ellen, és részt vett a sötétség és világosság közötti háborúban... LOL
De legalább még nem ér véget a manga.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk akkor már a kövi arc-ra való tekintettel jobb lett volna egy darabig jegelni Medakát, mert már csak a képességéből adódóan is, nem ad túl sok teret a többi karakternek...
Meg így nem fog jönni más romantikus párosítás se, mert Medaka a tuti befutó...
Újabb eset, amikor a "háremesdi" keserű szájízt hagy bennem. :(
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sena és Kodaka közös múltjára gondolsz?
Az nem hinném, hogy majd magyarázatot adna arra, hogy miért ilyen gáz Sena. :) -
Ugyan, a 9. részben sok mindenre fény derül, hogy miért. :) Sena FTW! :)
-
Haganai Next 6. - Sena hogy lehet ilyen együgyű? Ez már durva. Ahogy az is, hogy kb. Rika a legértelmesebb lány a klubban... -
Sankakun látom kijött a Nozoki Ana.
Nagyon csúnya lett. :( Mit tettek azokkal a gyönyörű szemekkel?! -
Psycho-Pass 20.: Ó, igen, Akane felvette a tempót. :) A következő rész nagy leszámolás-esélyes, de akkor mi marad az utolsó részre?
-
a szőke a Tamako Markettes Mochizoura hasonlít - főleg, mivel annak br-dvd reklámja akar lenni
az egyik meg a hyoukas tagra...a többi nem igazán hasonlít senkire... -
Ebből max. a KyoAni-féle karakterdizájn lehet ismerős. :D -
Valaki megmondja nekem kik szerepeltek ebben? Mert ismerősek, de már nem emlékszem rájuk. :D -
Haganai Next 9.: Jaaaj, ezt a "fordulatot"!...
-
csajos verziot nem csinálnak? :D -
Ez a kérdés bennem is felmerült:
"is this ment for women or gays?" -
Tudom. De KyoAni. :P
-
őőő...ez csak egy reklám volt :D