72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
gintama seggtörlős rész :DDDDDDDDDDDDDDDD -
GJ-bu 10.: Szegény Kyolo, most nagyon kihúzta a gyufát a lányoknál. :) De a Super Kyolo mód (majdnem) mindig beválik. :D
-
Psycho-Pass 21.: Awww, pont itt félbehagyni... Na, az utolsó rész kemény lesz. És SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghalt, kár érte, jó fej volt... :(az öreg Enforcer
-

Tőlem jöhet még, bármennyi... :)
-
Ha nem a jelenleginél gyorsabb ütemben jönnek majd ki az új kötetek, akkor egy jódarabig biztos nem lesz anime folytatás. -
ez így picit sokkoló :D akkor gondolom most egy ideig nem lesz új haganai, nem? -
Azok alapján amiket olvastam, úgy néz ki. A 8. kötet utolsó fejezetének címe is eléggé alátámasztja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The End of the Prologue/The Day Kodaka Hasegawa Became a Protagonist
De míg ki nem jön a 9. kötet, addig semmi se biztos. -
ne basszá :D még csak a prológus?? :O -
Ami az LN-t illeti, elvileg a 8. kötettel ért véget a prológus... :D Az utolsó 2 részbe még lehet belefér. -
Van még két rész rá... kétlem. Mindenesetre mozdult előre a sztori. Az viszont még nem világos, Kodaka miért olyan, amilyennek egy pillanatra a végén látszott. Valami van még a háttérben, ami nem került elő.
-
jó ez igaz :D és ez nem vitatkozás, csak véleményt cserélünk :D -
A természetes közeg szerintem nem csak az iskolára terjed ki.
De hagyjuk inkább a témát, mert nincs kedvem ilyen marhaságon vitatkozni. :D
-
a suliban?? nekem nem rémlik :D -
Mintha eddig nem láttuk volna a természetes közegében. :) De oké. -
olvasgatva a véleményeket a rész után, nagyon komoly volt ez a rész. eleddig én azt hittem, hogy Kodaka csak süket, mint az ágyú, de érthető az amit csinál, csak egy picit kegyetlen....várom a folytatást, mert lesz itt még érdekes fordulat...remélem :D -
nah, eheti Haganaiba lehet látni természetes közegében Kobatot és sokkal normálisabb volt.
viszont a vége furcsa volt... -
köszi :) -
Az 56. fejezettől. -
Szerintem nem. -
Najo ennyi, tulságosan is érdekel a dolog... :D
Honnan olvassam a Medaka boxot? :D
szerk.: mármint melyik fejezettöl? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalább most a többiek kaptak némi esélyt :D -
Na kijött az új fejezet. Jól éreztem, hogy érdemes megvárni a válasszal kövi arc kezdetét... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát annyi is lett a Zenkichi és Medaka közötti kapcsolatnak. Azt nem tudom, hogy csak átmenetileg, vagy végleg, majd a manga végén kiderül.
Mindenesetre Zenkichi karaktere sokat nőtt ezzel a szememben. -
Jah, én továbbgondoltam :D -
A képről nekem nem ez ugrott be. :D -
Beugrani gyorsan megmenteni a világot? Simán :D -
Van ez így néha, nem?:)
-
nem jellemző, de elfogadható...majd kinövi :D -
Bár úgy látszik, csak az anyjára ütött... :D -
Szerintem meg egy átlag 14 éves már nem ilyen. Az se látszik, hogy 4 évvel idősebb, mint Maria.
Shinobu -
pszt :D -
Oda van írva a neve, azért annyira nem nehéz kitalálni :D -
:)))))))
Bocs :) -
Jesszusom mi ez az uj logo? :D
Elözöt már ugy megszoktam, most egy pár napig fogalmam sem lesz, h te irkálsz :D -
Én bántam, hogy 27 óra alatt mindent sikerült megcsinálnom :)
50 órának is örültem volna :)) -
ahogy őket a sziget, úgy érzem engem is fogva tart a játék és soha nem ér véget a történet....:D -
Nekem bejön az új rész.
Elsőre 100%-ra meg is csináltam, Normal szinten [Hard és a Multiplayer achievements-ek még hátra vannak].
-
oh, lara...azt hittem valami rendes fényképről van :D
[apró](nagyon plötty lett az új rész)[/apro] -
Tőled is megszoktam már, hogy mindig váltasz, hangulatodtól függően :)
Nekem most Lara Croft-os hangulatom van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nekem is mindig új van, az nem baj :D
de látom 1 v 2 év után te is váltottál :D -
Bennem is felmerült a kérdés :)
Mindig új logója van - követhetetlen