72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    A komornyik.
  • PetruZ
    Persze, hülyeséget írtam, különben a chairman nem agitálná a lányát annyira. :) Bár most a 11. rész vége elég... fura lett Kodaka kirohanásával és jól megkavart mindent Rika is (már a korábbi részek óta). Igen, az S2 lezárása érdekes lesz...

#58152: Stella az melyik karakter is volt? Nem ugrik be.
  • PetruZ
    Psycho-Pass END: A vége nem pont az lett, amre számítani lehetett, maradtak elvarratlan szálak, de alapvetően jó, erős befejezés, az opcionális folytatás lehetőségével. Aki még nem látta és kedveli az átívelő, enyhén noir-os beütésű, utópisztikus kiberpunk-nyomozós sztorikat kellően filozófikus háttérrel, ugyanakkor elegendő (és jól koreografált) akcióval együtt, nem fog csalódni. Mindenképpen a tavalyi évad top3 legjobbjának egyike. 8/10
  • LasDen #58153
    Koutura 11...jajj nekem, már kezdem unni, hogy itt mindig mindenki magát okolja. már ott tartok, hogy muszáj röhögnöm, mikor valaki magát hibáztatja...főle koutura...értjük, hogy a fasz rossz végén volt sokáig, de folyton ugyanazt eljáccani. "-én vagyok a hibás. -nem. -de igen!" és otthagy mindenkit...
    és akkor még ennek az egész bünözős résznek semmi értelme nem volt....áhh...
  • Lelouch
    Stelláról viszont kiderül majd, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sena féltestvére.
  • LasDen #58151
    pont írni akartam, hogy ez nem kósher :D
  • PetruZ
    Amit spoilerbe írtam feltételezést, természetesen stornó, rájöttem, hogy nem lehet az. :)
  • PetruZ
    Beleolvasva az LN-be (itt is; nyugis nap volt ma a melóban... :P), a Vol 1 alapján azért sokkal érzékenyebb, mint ami az animében látszik (az elején egy visszaemlékezésben konrétan elsírja magát, ahogy bánnak vele a külseje miatt). És a könyvben lévő leírás alapján nekem van egy olyan gyanúm, hogy (vigyázat, több BIG spoiler annak, aki nem nézte még a sorozatot, de tervezi!)
    Sena és Kodaka (is) testvérek, vagy van valami rokoni kapcsolat köztük, nem csak az apjuk barátsága. Nagyon gyanús, hogy mindketten angol anyától születtek egyidőben és fiatalon szakadtak el egymástól. Arra tippelnék, hogy ikertestvérek, Kodaka apjától, de Sena valamiért átkerült a chairman-hoz. Vagy az is lehet, hogy az anyjuk volt testvérpár. De inkább az előbbi. Nekem úgy tűnik, hogy a chairman valamiért adósa Kodaka apjának és befogadta a lányt. Ez eléggé kecske-káposzta helyzet lenne, mert Sena is Kodaka (de főleg Kobato :) ) közelében maradhatna és így összejöhet egy Yozora ending. A könyv elején van egy halvány utalás egy ilyen végkifejletre, amikor Kodaka először találkozik a kihalt teremben Yozorával és az ő "Tomo-chan"-jával.
    .
  • LasDen #58148
    Haganai 11...húú Kodakatól ez most nagyon átlátszó volt. a közbe szólás meg a lelépés. bár a többiek teljesen elvesztek Sena elszólása miatt, így csak Rika nézett csúnyán :D

De nagyot csattant ez a befejezés, várom az uccsót :D
  • Lelouch
    Lett volna elég alapanyag 24 részre, ha bevárják a mostani sportfesztiválos arc végét a mangában. Így most szerintem csak simán 12-13 rész lesz, néhány filler töltelékkel/módosítással. Pl. Kongou is a mangában ekkor még be se lett hozva, csak a sportfesztivál ideje alatt ismerkedett meg Misakával, és hát a karaktere is elég más így... De a promóciók alapján Saten és Uiharu is többet fog szerepelni, mint eredetileg kellene.
    Na de mindegy, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
  • PetruZ
    Yama no Susume END (2013, AniDB): Aranyos kislányok hegyet másznak (ez mondjuk túlzás, inkább "felsétálnak az útvonalon") és közben szórakoztatóan töltik az időt. Kábé ennyi az egész. :) A 12 rész egy óra alatt ledarálható (3-4 perces epizódok), nincs benne semmi "veszélyes" dolog, egyfajta slice of life, csak hegymászós témával. A vége alapján lesz folytatás. Szerintem egész tűrhető volt, olyan kellemes kis semmiség. 5/10
  • Zomil
    Hát ehhez joval kevesebb anyag van, mint Index-hez és gondolom ebböl is 24részt akarnak kiadni.
  • LasDen #58144
    biztos nem akarják elsietni :D
  • Lelouch
    Úgy látszik most se maradunk filler nélkül.
  • Zomil
    Hálistennek akkor hagyott egy kiskaput Nishio, mert hiába tudtam, h mi fog történni azért igy is kicsit sziven ütött, h egy ilyen jo szereplöt kiirnak(ráadásul ennyire banálisan...egy gumival...) :)

De lassan utolérem a mostani eseményeket szerencsére :)
    Kiváncsi vagyok mi sül ki ebböl az egészböl és hogyan gyöznek le egy kvázi legyözhetetlen ellenfelet.
  • Zomil
    Jo hát én ilyen értetlen szar vagyok :D
  • Lelouch
    Ha jól emlékszem, arról nem volt szó, hogy élet-halál harcban küzdöttek volna meg anno... :D Meg Iihiko korábban nem is volt ilyen "gonosz". Meg Ajimu ha emlékszel, amúgy is meg akart már halni... Mondjuk most Iihiko "visszhangja" szerint bármikor visszatérhet Ajimu, ha akar, mert a visszafordíthatatlan pusztítása már nincs érvényben.
  • Lelouch
    Nem tudom mit kell értetlenkedni, minden el volt magyarázva a karakterek által. :D
  • Zomil
    Hát én elvesztettem a fonalat :D
  • LasDen #58137
    a testének a fele egy robbanásban odaveszik. csak úgy tudták megmenteni, hogy az a fele teljesen robotikus lett. És mint később kiderül abban egy hatalmas ágyú van, ami ugyanilyen sugarat lő ki...szóval nem logikátlan :D
  • Zomil
    Medaka Box:
    Ajimu amugy hogy a fenébe halt meg most 1db gumitol...amikor 5000évvel ezelött többször harcolt már Ihikoval? Ráadásul a többiek meg nem haltak meg...
    Mondjuk az durva volt, mikor Hanten elütötte egy páncélozott autoval :D
  • Zomil
    Hát ebben nem értem a logikát :DD
    Azért változott pirosrol kékre, mert meghalt? Hm :D
  • LasDen #58134
    mert meghalt....
  • Zomil
    Miért változott meg a kard szine? :D
  • LasDen #58132
  • efti
    Sakamichi no apollon-t latott valamelyikotok? Eleg szimpatikusnak tunik a MALos leiras alapjan
  • PetruZ
    Közben a napokban végigolvastam a SAO LN első négy kötetét (angolul, persze). Alapvetően tetszett. Nem túl bonyolult, az érzelmekre és a játék működésére fókuszál inkább és miközben olvastam, a fejemben újra lefutottak az anime jelenetei és adott hozzá pluszt. Látható volt a történetek sorrendjének erős megkavarása és időrendbe állítása is az első két kötet (anime első évad) esetén. Az ALO két kötete már nem tetszett annyira, de ott az anime (2. évad) is gyengébb volt. A 10. kötetig megvan a sorozat, szóval mostantól a még fel nem dolgozott részek jönnek. :)
  • LasDen #58129
    Gintama KO...még a szereplők is kiakadtak, hogy mi az hogy final act :DDD
  • PetruZ
    Látod, ilyenekre mondom, hogy mennyire el szokott térni a véleményünk. :) A Tamako-tól én többet vártam. Általában nincs bajom a céltalanul csordogáló, vagy egy helyben topogó sztorikkal, ha egyébként a heti epizódok kellően szórakoztatóak, a Tamako viszont ilyen szempontból kifog rajtam. A karakterek között nincs (látványos) kémia, a madár meg egyszerűen debil. Most már végignézem, de nem várom úgy a részeket, mint mondjuk a Chuu2 volt anno.
  • LasDen #58127

Egynek jó lesz azt hiszem....szerencsére Misaka Touma távollétében nem annyira tsundere...elviselhetőbb :D meg most lesznek MISAKAk is, őket kedvelem :D
  • Zomil
    Az egy dolog, de ezzel nem nyert volna? :D
    Vagy ennyire gáz, h ki kell ezt mondania, ezért inkább feladta, mert Medaka az orránál vezette, h ez legyen az utolso szava.

De legalább az is kiderült, h Bami Medaka unokatestvére, bár eddig is nem ugy volt, h ök rokonok? Vagy eddig azért vicceskedett ezzel Medaka, mert Bami apja a lányának tekintette Medaka-t?
  • Lelouch
    Mit nem lehetett rajta érteni? :D Keikaku Doori + pszichológiai hadviselés... Kimondatta Momozono-val azt, hogy "feladom".
  • Zomil
    Medaka Box:
    Hát a Jet Black Bride arc utolso "harcát" nem igazán sikerült felfognom. Most akkor miért is Medaka nyert abban a szoláncban?
  • efti
    Strike witches mozi: nem vartam sokat, elvegre a sorozat 80% fanservice, 15% lanyok fegyverekkel es 5% tortenet volt, de a mozi egyenesen lapos volt.
  • Lelouch
    Hayate no Gotoku...
  • LasDen #58121
    Tamako Market...olyan szép csöndesen elhömpölyög a probléma. úgy elnézné az ember, akár meddig is menjen. a hyouka és a chuu2 után végre egy jobb kyoani alkotás. hmm, most nézem, hogy ezutánra nincs semmi bejelentve tőlük? érdekes...

#58120 kaminomi keresztezve...? mivel?
  • Lelouch

Ilyen formában se nagyon láttam még két sorozatot keresztezni.
  • Zomil
    A kuszo káoszt várjuk már nagyon :D
  • LasDen #58118
  • Zomil
    Omg milyen wtf dolgok vannak már ebben továbbra is :D
    Naze kiszáll a hangsebességgel repülö gépböl és elkezd a szárnyon harcolni...okééééé... :D