72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Zettai Karen children unlimited rajzoloi kifuthattak a tucat karakterek rajzolásábol, mert pár utalás van élö emberekre :D
Pl van benne, avgn-en csávo, thatguywiththeglasses, meg hotshotgg egy LoL játékos :D -
A Love Live! szerintem az első valódi 4D anime, amibe valami titkos kódon keresztül fene tudja milyen láthatatlan anyagot kevertek, ami lejátszáskor elszabadul a levegőben és kényszeríti, hogy végignézd. Egy-egy epizód végén ott ülsz értetlenül, hogy minek nézted meg egyáltalán - aztán a következő epizódot is letöltöd, amikor megjelenik. Pedig esküszöm, hogy sz*r, de az utolsó részt is várom. :)
-
Blu-ray
*1, 81,782 81,782 MS Gundam UC vol.6 - limited edition
*2, 53,429 53,429 Lyrical Nanoha: The Movie 2nd As - deluxe limited edition
*3, 23,528 23,528 Girls und Panzer vol.3
*4, 21,848 21,848 MS Gundam UC vol.6 - regular edition
*6, 18,429 18,429 Love Live! School Idol Project vol.1
*7, 17,145 17,145 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.7
*8, 10,933 10,933 Chuunibyou demo Koi ga Shitai! vol.4
*9, 10,393 10,393 Lyrical Nanoha: The Movie 2nd As - limited edition
10, *9,242 *9,242 Kuroko no Basket vol.9
15, *5,514 *5,514 Psycho-Pass vol.4
18, *4,124 *4,124 Smile Precure! Movie
20, *4,065 *4,065 MS Gundam Seed C.E.73: Stargazer BD Box
Gundam újabb százast dobott össze, nanoha nem tudtam, hogy ennyire népszerű. WoT the animation teljes siker...love live meg...beszarok :D
Tamako Market meg valahol 4000 alatt teljesített, mélyen a KyoAni elvárások alatt. De azt hiszem a Chuu2 kicsit vigasztalja őket... -
Kuragehime? -
ez miből van? annyira ismerős O.o -
Sakurasounak is víge...nem volt rossz a befejezés, sőt, nem volt vele baj,de a 13. rész után elég lejtmenetbe kapcsolt a sorozat. nem igazán jöttek át a részek. el tudom képzelni, hogy folytatják, de több esélyt látok, hogy nem....10/5 -
Robotic;Notes end: Hát akármennyire is sajnálom, de erre a sorozatra egy 7/10-nél többet nem tudok adni...Öszintén szolva a Chaos;Head jobban bejött, a Steins;Gate-nek meg közelében nincs. Lehet, hogy a VN izgalmasabb volt és egyértelmüen sokkal több informáciot tartalmazott, de ez igy 22részen át NAGYON hosszu volt, az eleje egy robotépitös slice of life, ami hipp-hopp átmegy világmegmentésbe. Olyan életszerütlen volt az egész. Ha fele ennyi rész lett volna, akkor +1 pontot kapna tölem, de igy elég vontatott volt. Sajnálom, pedig nagyon örültem volna, ha egy S;G szintü részt kapunk, eléggé csalodott vagyok. Ráadásul az is borzaszto, h NULLA utalás volt az animébe a C;H és S;G részekre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl. a végsö kodot amivel gyöznek azt Daru irta az S;G-böl, ez azért sztem iszonyat jo utalás, csak épp az anime-böl kiagyták...
Az animácio viszont nagyon szép volt, a zenék is nagyon jok voltak megadták mindig a hangulatot. Sajnos a probléma a többivel van, pl. a szereplöket se nagyon tudtam megszeretni...egyiket se...ami egy sorozatnál elég gáz.
Hát elég hosszu elemzés lett, de sajnos ez amiatt van, mert rossz szájizt hagyott a sorozat az S;G után.
Viszont egy biztos, nagyon nem szeretnék a C;H, S;G, R;N univerzumban élni...itt mindig vki el akarja pusztitani a földet vagy irányitani akarja :D -
arra a 1,5 órára tökéletesen megfelel majd ez a film...kis nosztalgikus érzés meg egy jó szórakozás
legalábbis ezt várom a filmtől, semmi megváltást :) -
SHO-SHOGUN KA YOOOOOO?!! :DDD -
-
-
massive cosplay...:DD
-
Bakuman 24 - kicsit olyan érzésem van, mintha Ashirogiék átbaszták volna a palánkon a Jack/Jumpot...:D
de ettől függetlenül egy nagyon jó rész lett belőle. A kövi már tényleg csak az epilógus.
Jó kis széria volt ez... -
Ez egy jó meglátás. :D -
A zene mondjuk nekem nem igazán jön be, de eléggé érdekesen összerakott amv :)
-
úgy látom ez a yugioh nem teljesen komplett sorozat :D -
A Yugioh DM-ben ez a fej valami hatalmas... :D
-
Amúgy nicovideo-ról van eredetileg a videó, ott lehet ki vannak írva az animék is. :D Bár nekem nincs nico account-om, így nem tudom megnézni. -
Annyira gyorsan van váltogatva, h nem igazán van arra ideje, hogy felkeltse az érdeklödésemet, ellenben, pl. érdekelne, hogy mindent felismertem-e amit ismerek :D -
Az miért hiba? :D Valamelyik felhasznált jelenet felkeltette az érdeklődésed? -
nekem 2 év kellett hogy újra leüljek After Storyhoz...szerintem teljesen jó és kerek volt, így ahogy... -
Hát ebbben volt minden :D
Nagyon jol sikerült, egyetlen hiba, hogy nincs felsorolva mik vannak benne :) -
Nah végeztem a Clannad-al meg az A.S.-val is:)
Az alap sorozat elég felejthető volt, Sunohara meg Tomoya trollkodásait élveztem kb, Fuko-t agyoncsaptam volna egy péklapáttal szívem szerint.
Az After Story az már sokkal jobb volt, kőkemény drámába fordult, hogy aztán egy random varázsütésre happy end-el elbasszák a végét:D Tény Ushio már sok lett volna hogy túltegye magát rajta bárki is, inkább hagyták volna meg az apa-lánya felállást a végére... Összeségébe nem volt rossz, de nincs az az isten hogy megnézzem még egyszer:D -
Jó volt. :3 -
-
nálam parkoló pályán van 2v3 rész után. annyira nem fogott meg, de dobni sem akartam.... -
Beck nagyon jo. A megrajzolast szokni kellett,de minden masban hibatlan. -
tudod, ez az a fajta érdekes, ahol nem őszinte az ember vigyora
-
Ellentmondanék (ismét). :) A Chu2Koi tavaly az egyik legjobb cucc lehetett volna, ha nincs az a felemás vége, de ettől eltekintve nekem nagyon tetsztett, nagyon jókat lehetett rajta nevetni (főleg az első felén). Nem véletlen, hogy a stílusjegyei már máshol is megjelentek (pl. OreShura).
-
nem az :DD -
érdekes O_o :D -
ebbe...:D -
tök jó...
viszont még mindig nem tudom, hogy milyen sorozatban idegesít
-
Áááá, megértettem mi az a Chuunibyou :D mármint már eddig is pedzegettem, de most már tiszta.
Én azért megnézem majd. :) -
Így utólag már nekem se.
-
nem is bökték ki neki, csak játssza a rejtélyest :D
az a töménytelen baromság, amit kitalál és beleéli magát a hülyeségeibe....
az egész sorozat nem tetszett...:D -
Ezé' bökték ki a szemit is? :}
Amúgy miben idegesít? -
Ha nem tudod tolerálni Medaka karakterét, akkor szerintem nem éri meg vesződni a sorozattal. :D Én se bírom, de azért még valamilyen szinten el tudom viselni. -
Hasonló, én is kevés dologgal vagyok naprakész, úgyhogy inkább csak olvasom, meg ugrok át sok hozzászólást.
Medaka nálam még mindig PtW, valójában első 2-3 részt láttam, de Medaka olyan szinten idegesített, hogy az se tudott nagyon érdekelni, hogy később nagyot változik a sorozat, ha a karakter maga nem. :P És PtW, mert azért fogok majd egyszer még adni neki esélyt, valamikor... :)
Mostanában Becket pótoltam, amit nem is tudom mi miatt raktam félre annó, mert akkor is tetszett, most is nagyon bejött. Annak ellenére, hogy valójában egyáltalán nincs olyan hangja bizonyos karakternek, mint ahogy ájuldoznak tőle, de kb ez a legnagyobb hibája számomra. :) -
Én is benézek - de mivel mindig futó sorozatokról beszéltek, hozzászólni nem lehet és nem is tudok.