72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Mikor jön a felirat? :DDD
  • PetruZ
    Ja, ja. :) Itt inkább az van, hogy nem világos még, a megjelenésük miért ilyen pusztító, ezért az az fő ideológia, hogy meg kellene szerettetni velük a Földet és akkor talán nem pusztítanak, ergo a főhősnek kell "bedobni" magát. :D Még az sem tiszta, miért pont neki, mivel nem egy sármos pali, vagy ilyesmi, bár valószínűleg közrejátszik az a tény, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kishugi valójában a JSDF Anti-Spirit Team (ezeket az ismeretlen lányokat hívják "Spirit"-eknek) parancsnoka és amúgy imádja a bátyját.
    :)
  • LasDen #58554
    elindult Hyakka Ryouran 2. évad is...hozza a formáját, fuck yea :D
  • Lelouch
    Gondoltam, Keimához hasonló főszereplő nem nagyon van ilyen jellegű sorozatokban. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon gyengusz lábakon áll ez a sztori :(
  • PetruZ
    Hát, lehetne mondani, de a KamiNomi főszereplője egészen más figura, mint itt (és egyelőre nem tiszta, hogy egyvalaki okozza-e a zűröket, vagy többen).
  • Lelouch
    Ez alapján kicsit hajaz a KamiNomi-ra.
  • PetruZ
    Halálkomoly. :D

Death Billiards (AniDB): Egy idős öregember és a egy fiatal 30-as férfi érkeznek egy különös klubba. Nem emlékeznek arra, hogy kerültek oda, de a csapos felvilágosítja őket, hogy játszaniuk kell, mintha az életük lenne a tét...
    Ez a ~25 perces film Young Animator Training Project (idei nevén már Mirai Academy 2013) idei négy darabja közül a második (az első a korábban már említett Little Witch Academy volt). A sztori sokkal erősebb és érdekesebb, egy jó kis csavar is van benne, az animáció is nagyon szép (Madhouse). Végig olyan érzésem volt, mintha a Bakuman-ból az Ashirogi Mutou-páros írta és készítette volna. :) 8/10
  • Lelouch
    Nekem amúgy most 7.77-en áll. Ebben benne van, hogy mostanában kevés animére tudtam 8 pontnál többet adni. Kevesebbet már annál többre...
  • Zomil
    "csak egy megoldás marad: hősünknek el kell csábítania (!) az űrrengéseket okozó ismeretlen lányokat, hogy ne okozzanak több bajt... :D"

omg... :D
  • PetruZ
    Date a Live (AniDB): 30 évvel ezelőtt egy masszív űrrengés ("spacequake") több, mint 150 millió emberéletet oltott ki Ázsia középső részén. Azóta az űrrengések időről-időre újból előfordulnak, az utóbbi időben egyre gyakrabban. Hősünk középiskolai tanuló (mi más :) ), aki a kishúgával él egy újjáépített japán városban. A tanév kezdetén véletlenül szemtanúja lesz annak, ahogy egy ismeretlen, fura öltözetű és nagy kardos lány űrrengést okoz a városban, ráadásul a lány ellen küldött különleges egységek egyike az egyik osztálytársnője, plusz még a hugi is bekerül a képbe. Szó, mi szó, a fegyverek hatástalanok, tehát csak egy megoldás marad: hősünknek el kell csábítania (!) az űrrengéseket okozó ismeretlen lányokat, hogy ne okozzanak több bajt... :D
    LN-alapú harem-romkom, minden szokásos panellal, de egész nézhető. :) 6/10
  • PetruZ
    A Date A Live-ből a korábbi webes f*s helyett kint van a hdtv, ill. kijött a Mirai 2013 következő darabja, a Death Billiards is. Majd írok. :)
  • Zomil
    Igy már jobb :P
  • LasDen #58543
    de amúgy a hátterek nagyon jól néznek ki. azokra nincs panasz, csak minden másra, ami mozog :D
  • IMYke2.0.0.0
    2013-as.
    MyAnimeList + AniDB
  • IMYke2.0.0.0
    Értem :(
  • LasDen #58540
    az a baj, hogy mozgás közben sokkal rosszabb...nem jó nézni...
  • LeventeV
    Ez 2013-as?
  • IMYke2.0.0.0
    Alapvetően nem is rossz.
    Gondolom, a rajongóknak ez azért betett rendesen.
  • Zomil
    Érdekes karakter dizájn :S
  • LasDen #58536
  • Zomil
    Tetszetös :D
  • IMYke2.0.0.0
    Sejtem :)
  • LasDen #58533
    tele van ilyen apró jelenetekkel...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok perverz, vagy ilyesmi, de gyerekek, ez csúcs: GIF animáció - Photokano Offers Quite An Eyeful
  • Zomil
    Mármint a zenére irtam :D
  • LasDen #58530
    jah...nem igazán figyeltem rá :D a legkisebb méretet akartam, az meg ezzel jár :D
  • Zomil
    Mintha valaki valamit félrenyomott volna konvertálás közben :D
  • LasDen #58528
    Chihayafuru 13
    Nem tetszik ez a meccs. Talán az ellenfél viselkedése vagy nem tudom, de annyira rossz nézni....olyan frusztráló :D Jövő héten talán véget ér...
    Meg volt valami random csaj, ott magyarázott a nézők között. De most nem tudom, hogy csak én felejtettem el vagy teljesen random :D
  • LasDen #58527
    engem tisztára megfogott :D
  • Lelouch
    Nekem elég volt egyszer végighallgatni... :D
  • LasDen #58525
    Aku no Hana ED
    Ez iszonyat beteg és iszonyat jó :DDD
  • Lelouch
    Ostorozzák rendesen Japánban is, szóval várható...
  • Lelouch
    Detective Conan 176-178.: Végre, fekete szervezetes ügy! Kár, hogy kb. még így se történt semmilyen lényeges haladás... Viszont most megnéztem, mikor folytatódik a szál, majd megint jó 50 rész múlva, a 230. részben.
  • LasDen #58522
    kíváncsi leszek a maholnapi sankakus cikkre...remélem lesznek benne 2ch-es írások....:D
  • Lelouch
    Remélem bukás is lesz, mert nem szeretném, ha elterjedne ez a rotoszkópos technika...
    Amúgy meg ja, a manga ismeretében ez méginkább lehangoló...
  • LasDen #58520
    azt láttam. az jó film volt, de az jól is nézett ki. amit igazából nem értek, hogy miért nyúltak ennyire drasztikusan a grafikához, mikor a manga elég jó támpont. de ez így nem kóser. én úgy látom tudták, hogy az embereknek nem fog tetszeni, mert az előzetesekben sem mutattak senkit szemből és egyetlen karakter dizájn nem került ki belőle. de ha tudták, hogy vegyes (és főként negatív) lesz a fogadtatás, akkor miért ragaszkodtak ehhez. Nagyon rizikós ilyennel előállni, mivel a befektetett összeg elhussan a szélben egy pillanat alatt....
  • PetruZ
    Még csak az elejébe néztem bele (majd holnap végignézem), de nekem a tech nagyon hasonlít az A Scanner Darkly c. filmre, ahol valódi színészek mozdulatait vették fel és dolgozták át 2D-re (nem ugyanaz, mint pl. az Appleseed, ahol 3D modelleket valódi színészekkel mozgattak). A kontúrok és a mozdulatok mindenképpen ilyesmire utalnak, ilyet normál kézi rajzzal nem lehet csinálni (szerintem). Vszleg a 3D-2D konverzió szándékosan elnagyolt nagy felületeket és elmosott részleteket használ, hogy megteremtse a rajzfilm-szerű hatást, és ennek ez az ára.
    Mondjuk amit láttam belőle, szerintem sem érte meg a vesződést...
  • LasDen #58518
    Az egyetlen ami megéri, hogy megnézzék benne az az Ending....minimum a szezon legjobb dala, de akár az egész évé is lehet....teljesen beteg, de iszonyatosan jó :D
  • Lelouch
    Nagyon gáz lett. Ezt hogy gondolhatták komolyan?