72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jó neked. :D -
én semmi problémát nem tapasztaltam:D -
Alapból nem túl bejövős a "stílusa". Aztán láttam egy PV-t a sorozathoz, és annyi elég is volt belőle. -
Mi nem? :D -
mi a baj vele? -
Ha nem Hirai Hisashi-féle karakterdizájn lenne benne, akkor talán bele is néznék. -
Majestic Prince
Nagyon mecha, nagyon shonen :D de nem rossz...
Viszont basszus. 10 év múlva már minden animéban angolul fognak beszélni....évről évre egyre több angol szót használnak -
ennyire jó lenne az OP?? nem volt rossz, de olyan hűha se :D
De annyira túl van hypeolva az egész mindenhol hogy már picit irritál :D -
Shingeki no Kyojin - Még jobb mint a manga. Arról már 1-2 éve leszoktam hogy az OP-ket külön értékeljem, de ez kimondottan olyan volt hogy ha élnének emberevő titánok a környékemen, akkor ez után direkt indulnék is levadászni őket.
Érdekesek ezek a vastag körvonalak az egyébként tipikusan anime-szerű animációban, de szerintem hozzájuk tudok szokni.
Az megkönnyebbülés hogy nem használtak semmi nagyon bosszantó cenzúrát. -
Aku no Hana (AniDB): Na, én is végignéztem. Talán még érdekes is lehetne - Baudelaire és az "A romlás virágai" körülbelüli ismeretében -, de a megvalósítás darabossága és a karakterek igénytelensége egyszerűen kiüti, kifárasztja a szemet. Azt olvastam, live drama lett volna belőle először, végül ezt választották és az írónak sokkal jobban tetszik, mint a manga... Eddig 4/10, még megvárom, mi lesz az a "contract" dolog, de sok esélyt nem adok neki.
-
Little Busters END: Az utolsó rész inkább Riki-re koncentrál (nem mintha az eddigi részekben se lett volna főszereplő), a közhelyek még nagyobbakat puffognak, az enyhén "langyi" összenézések sem maradnak el, és ezzel - meg némi nyállal - vége is. Azt kell mondjam, így, 26 rész után: végre. :D 4/10
(A vége utáni rész alapján lesz valami folytatás, vagy talán OVA, de szerintem én azt már kihagyom.)
-
Jobb is így. Remélem a következő fejezetben véget ér ez a szál... Aztán lehet koncentrálni a befejezésre. -
Shingeki no Kyojin (AniDB): Nagyon erős kezdés és még keményebb folytatás. Pörgősen indul, aztán a hétköznapi életképekből igen hamar durva horrorba csap át. Igazából pont magával csak a főhőssel van bajom, az ennyire makacs, önfejű, és ostoba alakokat sosem csíptem igazán, bár ebben a sorozatban még nem is annyira idegesítő, mint általában szoktak lenni. Megelőlegezett 8/10.
-
OreImo S2 (AniDB): Kis kitekintés a múltra és máris a jelenben vagyunk, a frissen visszatért Kirino-val - aki ugyanolyan lópokróc modorú, mint volt, de egy alapos bevásárlás Akihabarában máris képes meglágyítani az otaku-szíveket. :D
Kb. ott folytatódik, ahol abbamaradt, minden fontosabb szereplő visszatért, szóval teljes gőzzel tovább előre! 8/10
-
Commie egy egyenletes közepes minőséget hoz, ami rendben van egy speedsubhoz szerintem, szerencsére ritkán szabadszájúskodnak (ami egy időben összes gg feliratnál jelen volt, azóta tőlük nem töltök). -
nem találkoztam vele szerencsére :D
gg se a legjobb, de ha nem szórakozzák el, akkor tudnak jót csinálni... -
gg szerintem még rosszabb, mint a Commie, néha nagyon tahóra veszik a figurát. :)
Valaki (ha tippelnem kéne másik csapat, ott is megy az acsarkodás) kiadták Attack on Titan file névvel az ő nevükben, de nem rendes felirat, csak trollkodás. Commie is kiadta persze (ők mindenre rámozdulnak), de romajival van írva a cím. -
troll állcommie?? kikre gondolsz, mer így nemtom :D gg-vel néztem
Commiet ha nem muszáj nem nézem, nem kedvelem őket... -
Remélem nem a troll áll-commie felirattal nézted. :) -
Attack on Titan
Az IG beletolta a pénzét, ahogy csak lehetett. Minden első osztályú benne, nem lehet rá kifogás. Jobban bejött, mint az eredeti, de majd kiderül mennyire jó....
Yuki Kaji pedig újfent kiélhette orális fétisét....üvöltözhetett, ahogy csak jól esik neki :D -
Medaka Box 189: Megint láttuk a nagy semmit :D -
asszem belenézek a mangába, ha már az anime ilyen szar lett.... -
Mások is így látják: Aku no Hana - a crime against manga -
Tényleg.
-
"Poopy vampire!" :D
-
Ahh, koszi az otletet. Epp azon gondolkodtam, hogy a SNA utan, most mit nezzek. A young animatoros filmek kozott mar korabban is volt gyongyszem. -
ez tök jó :D
-
nekem az első ami eszembe jutott, azután, hogy szar, hogy a gintamaban ezzel a fos - a kaland még csak most kezdődik - befejezéssel viccelődtek...sőt, kamuból még meg is csinálták :D
mindegy, mire folytatás lesz a végére már nem is emlékszem majd :D -
Haganai Next 12.(end) - Mi volt ez a befejezés? 
Ami magát a sorozatot illeti, az első évad nekem jobban tetszett, ez most csak egy 7/10-et kap.
-
Unko :DD -
Úgy látom meme lett ebből is. :D -
Lehet, hogy jóval több. Két korábbi cikk a témában: WSJ és LAT. Ez meg egy egész friss: CR. -
Eh!? Nandatte!?
-
Haganai Next 11. - Kodaka... 

Ezen most nevettem egy jót.
-
azon gondolkodtam, hogy milyen nagyságú lehet ez a kiszervezés. de ha már külön programot indítottak a megállítására, akkor elég nagy méreteket ölthet. kíváncsi lennék, hogy mondjuk egy sorozatnál milyen arányban lehet ez. évek óta látni koreai neveket a végefőcímek alatt, de abból nem tudni milyen és mennyi munkát kapnak...
tippre 50-50 lehet -
(A többiek miatt írtam be azt is.)
-
a hivatalos szöveget én is ismerem :D -
Minden évben a japán kormány és az Animation Creators Association feldob egy kis pénzt (idén 38m yent), amelyre a stúdiók pályázhatnak. A négy győztes a pénzből olyan kisfilmeket gyárt, amelyeken a kezdő animátorok dolgozhatnak, tapasztalatot szerezhetnek. Az egész kezdeményezés célja, hogy megállítsák a már Japánban is elharapódzó "outsourcing" folyamatát (elsősorban Kínába és Koreába). Ez alapján, gondolom, a munka jelentős részét a kezdők végzik. -
szép volt, jó volt...de a csavar nagyon lepkefing volt...
amúgy akkor itt most mindent pályakezdők csináltak? a vizuális részre gondolok, azt tudom, hogy a rendező, script meg ilyenek azok régimotorosok, de az összes animátor kezdő? vagy csak néhány?? -
ma holnap megcsinálom aztán megy Riczékhez :D