72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem tetszett Rika előtérbe kerülése...nagyon intelligens szereplő volt az idiotizmusa mellett :D -
Az első évad egyértelműen jobb volt. -
mikromanus #58714 Nézte/nézi mostanában valaki a Boku wa Tomodachi NEXT-et?
Szerencsés kézzel csak évadzárás után bukkantam rá, így mehetett a dara. Nekem épp az első évados helyzet jobban bejött, de ez se volt rossz. Kissé erősebben rámentek a hárem anime jellegre. Azért némi trollság maradt benne így is :) -
Már kezd erőltetetté válni. -
:DDD(szokásos link utáni kérdöjel/enter megoldja a problémát) -
ja, arra emlékszem, hogy írtad akkor, hogy így meg úgy nem úgy volt :D -
Na akkor ezt is sikerült megválaszolnom. :D Csak vedd úgy, hogy a Forte vége nem történt meg. -
Ja, amúgy ha nekiállsz majd a mangának, én a 36. fejezettel kezdve ajánlom. :) -
honnan kezdjem? mondjuk 2. évad környékén :D -
Olvasd inkább a mangát. :D Ha követik a tendenciát, akkor jó gyenge lesz a 3. évad... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, csak az angeloidok emlékeztek rá, meg a végén már Tomoki is.
Erre nem mondok egyelőre semmit... Csak annyit, hogy Tomoki egyszer már legyőzte Ikaros-t is... :D -
jöhetne már a 3. évad...Ikarost akarok!!! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a baj régen láttam, aztán rozsdásodik az emlék, de ha jol rémlik még akkor amikor felébresztették akkor eltünt és senki nem emlékezett rá ugye?
Aztán a végén kiderül, h igazábol Tomoki is egy angyal és ráadásul a legerösebb :D
-
Japánban a 70. fejezetnél jár. Azért van csak "ennyi", mert havi manga.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem emlékszel Hiyori-ra? :D Vele már prezentálták. Jelen állás szerint két kivétellel az összes Synapse lakos alszik, és a Földre "álmodja magát". Mondjuk Sohara esetén másról lehet szó, idővel remélhetőleg meg lesz magyarázva. -
Bár ahogy elnézem ebböl csak 68ch van leforditva? :O
Az elég kevés, ahhoz képest Medaka-bol elég sokat kellett olvasnom, lehet ennek is nekiugrok majd :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ö se? :D
És mi az, hogy nem valodi? -
Végre jött ki egy új Sora no Otoshimono fejezet... Egy véletlen folytán visszautaztak 8 évet az időben, és... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy tűnik Sohara 8 évvel ezelőtt meghalt? WTF? Elég homályos minden, de ha így van, akkor ezek szerint feltehetőleg ő se valódi a jelenben. -
Ez teljesen meglepett. Bár nincs sok közöm a sorozathoz, de akkor is....:(
a Zero no Tsukaima szerzője Noboru Yamaguchi meghalt 2 évnyi rákkal való harc után... -
ez jóóó :DDD -
:D
-
Toriko x One Piece x Dragon Ball Crossover...ahogy várható volt nemm szólt másról, mint a zabálásról :D Meg egy kis verekedésról...:D -
Jah lol. Ez lett volna:) -
Jah, de én magyar felirattal nézem, szoval arra még várok :) -
Idő előtt van már 2. rész is :) -
Gargantia: Ez a 25perc olyan 5nek tünt. Nagyon tetszik eddig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk az vicces fordulat, hogy pont a Földre pottyant a csávo :D -
Little Busters: Hát...legyen 6/10. Valami jobbra számitottam, de azon kivül, hogy a részek 70%-át megkönnyeztem és még vicces is volt néha, nem nagyon maradando élmény. Azért az S2-öt megnézem, mert ugy lesz kerek a történet, de annyira hype-olták a VN-t, hogy azt hittem legalább egy Angel Beats szerü müvet kapunk, de szvsz a közelébe se ér. -
csak szólok, hogy a kép nem látszik....:D de tollra gondolsz?? mert odataláltam el a végén... -
ez jutott eszembe a 2010 es ről :D -
??? -
-
A 80-as nekem bejön. -
Az a 90-es...omg :D
De persze a 10-es a lényeg :D -
:D -
animáció fejlődése az aku no hanaig :D
-
Igen állitolag valami fan meeting-en elhangzott, hogy movie lesz...de igazábol senkise tudja azon az infon kivül...szoval majd kiderül.
Mondjuk az rosszabb, ha movie lesz, mert akkor fél évig biztos nem láthatjuk, ahogy a Steins;Gate mozit se :( -
Ha jól tudom valami fan meetről vannak az infók, de az szerint nem is sorozat, hanem movie lesz. -
De amugy jah, MAL-on olvasgattam, aztán senkinek fogalma sincs, hogy mikor jön...kár :(
Reméltem, hogy most tavasszal feltámad a sorozat a hamvaibol. -
Ha már Higurashi, épp ezt hallgatom :D
-
Visual guideokban is mostanra van irva. -
Ha MAL-ról nézted, hogy most, az szerintem csak valami pletyka volt, egyébként nincs róla semmi hivatalos. -
Az uj Higurashi-nak nem most kéne elkezdödnie? Mert sehol nem találok semmi dátumot rola. Eltolodna nyárra?