72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #58716
    nekem tetszett Rika előtérbe kerülése...nagyon intelligens szereplő volt az idiotizmusa mellett :D
  • Lelouch
    Az első évad egyértelműen jobb volt.
  • mikromanus
    Nézte/nézi mostanában valaki a Boku wa Tomodachi NEXT-et?
    Szerencsés kézzel csak évadzárás után bukkantam rá, így mehetett a dara. Nekem épp az első évados helyzet jobban bejött, de ez se volt rossz. Kissé erősebben rámentek a hárem anime jellegre. Azért némi trollság maradt benne így is :)
  • Lelouch
    Már kezd erőltetetté válni.
  • Zomil
    :DDD(szokásos link utáni kérdöjel/enter megoldja a problémát)
  • LasDen #58711
    ja, arra emlékszem, hogy írtad akkor, hogy így meg úgy nem úgy volt :D
  • Lelouch
    Na akkor ezt is sikerült megválaszolnom. :D Csak vedd úgy, hogy a Forte vége nem történt meg.
  • Lelouch
    Ja, amúgy ha nekiállsz majd a mangának, én a 36. fejezettel kezdve ajánlom. :)
  • LasDen #58708
    honnan kezdjem? mondjuk 2. évad környékén :D
  • Lelouch
    Olvasd inkább a mangát. :D Ha követik a tendenciát, akkor jó gyenge lesz a 3. évad...
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja, csak az angeloidok emlékeztek rá, meg a végén már Tomoki is.
    Erre nem mondok egyelőre semmit... Csak annyit, hogy Tomoki egyszer már legyőzte Ikaros-t is... :D
  • LasDen #58705
    jöhetne már a 3. évad...Ikarost akarok!!! :D
  • Zomil
    Az a baj régen láttam, aztán rozsdásodik az emlék, de ha jol rémlik még akkor amikor felébresztették akkor eltünt és senki nem emlékezett rá ugye?
    Aztán a végén kiderül, h igazábol Tomoki is egy angyal és ráadásul a legerösebb :D

• Lelouch
    Japánban a 70. fejezetnél jár. Azért van csak "ennyi", mert havi manga.
    Nem emlékszel Hiyori-ra? :D Vele már prezentálták. Jelen állás szerint két kivétellel az összes Synapse lakos alszik, és a Földre "álmodja magát". Mondjuk Sohara esetén másról lehet szó, idővel remélhetőleg meg lesz magyarázva.
  • Zomil
    Bár ahogy elnézem ebböl csak 68ch van leforditva? :O
    Az elég kevés, ahhoz képest Medaka-bol elég sokat kellett olvasnom, lehet ennek is nekiugrok majd :)
    Ö se? :D
    És mi az, hogy nem valodi?
  • Lelouch
    Végre jött ki egy új Sora no Otoshimono fejezet... Egy véletlen folytán visszautaztak 8 évet az időben, és...
    Úgy tűnik Sohara 8 évvel ezelőtt meghalt? WTF? Elég homályos minden, de ha így van, akkor ezek szerint feltehetőleg ő se valódi a jelenben.
  • LasDen #58700
    Ez teljesen meglepett. Bár nincs sok közöm a sorozathoz, de akkor is....:(
    a Zero no Tsukaima szerzője Noboru Yamaguchi meghalt 2 évnyi rákkal való harc után...
  • LasDen #58699
    ez jóóó :DDD
  • Zomil
    :D

• LasDen #58697
    Toriko x One Piece x Dragon Ball Crossover...ahogy várható volt nemm szólt másról, mint a zabálásról :D Meg egy kis verekedésról...:D
  • Count Adyn
    Jah lol. Ez lett volna:)
  • Zomil
    Jah, de én magyar felirattal nézem, szoval arra még várok :)
  • Seth
    Idő előtt van már 2. rész is :)
  • Zomil
    Gargantia: Ez a 25perc olyan 5nek tünt. Nagyon tetszik eddig.
    Mondjuk az vicces fordulat, hogy pont a Földre pottyant a csávo :D
  • Zomil
    Little Busters: Hát...legyen 6/10. Valami jobbra számitottam, de azon kivül, hogy a részek 70%-át megkönnyeztem és még vicces is volt néha, nem nagyon maradando élmény. Azért az S2-öt megnézem, mert ugy lesz kerek a történet, de annyira hype-olták a VN-t, hogy azt hittem legalább egy Angel Beats szerü müvet kapunk, de szvsz a közelébe se ér.
  • LasDen #58691
    csak szólok, hogy a kép nem látszik....:D de tollra gondolsz?? mert odataláltam el a végén...
  • Count Adyn
    ez jutott eszembe a 2010 es ről :D
  • LasDen #58689
    ???
  • Count Adyn
  • IMYke2.0.0.0
    A 80-as nekem bejön.
  • Zomil
    Az a 90-es...omg :D

De persze a 10-es a lényeg :D
  • PetruZ
    :D
  • LasDen #58684
    animáció fejlődése az aku no hanaig :D
  • Zomil
    Igen állitolag valami fan meeting-en elhangzott, hogy movie lesz...de igazábol senkise tudja azon az infon kivül...szoval majd kiderül.
    Mondjuk az rosszabb, ha movie lesz, mert akkor fél évig biztos nem láthatjuk, ahogy a Steins;Gate mozit se :(
  • Malakai
    Ha jól tudom valami fan meetről vannak az infók, de az szerint nem is sorozat, hanem movie lesz.
  • Zomil
    De amugy jah, MAL-on olvasgattam, aztán senkinek fogalma sincs, hogy mikor jön...kár :(
    Reméltem, hogy most tavasszal feltámad a sorozat a hamvaibol.
  • Zomil
    Ha már Higurashi, épp ezt hallgatom :D

• Zomil
    Visual guideokban is mostanra van irva.
  • Malakai
    Ha MAL-ról nézted, hogy most, az szerintem csak valami pletyka volt, egyébként nincs róla semmi hivatalos.
  • Zomil
    Az uj Higurashi-nak nem most kéne elkezdödnie? Mert sehol nem találok semmi dátumot rola. Eltolodna nyárra?