72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mármint hogy érted, hogy inkább seinen lesz? Sokkal irreálisabb lesz? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy Bisuke nem ment velük. Még jó, hogy egy darabig azért ő is szerepelni fog majd a kiméra hangyában.
Amúgy innentől már tényleg inkább seinen lesz a sorozat. -
HxH 75: Greed Island arc vége. Nagyon jo volt az egész. :)
És jövöhéttel elkezdödik az uj arc :) -
Hentai Ouji to Warawanai Neko (AniDB): Hívószavak: high school, comedy, ecchi, pervert, neko. :D 5/10, meglátjuk.
-
Gargantia 2
Oké, ez még mindig jó :D De megjelentek gyanús elemek, mint Amy barátai és a kalózok. Gondolom ezekről fog később szólni. Ismerkedik a békés világgal, néha lenyomja a kalózokat, majd megjelenik a gonosz idegen és megmenti a világot...és gondolom a köv részben tisztára ki lesznek, hogy hogy tehetett ilyet, emberek meg blablabla..:D -
ez az előzetes nagyon hatásos, de majd ha valami ki is derül róla...:D
-
Little Witch Academia: Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog.
Akár egy sorozatot is el tudnék nézni belőle.
9/10
Amúgy ez alapján is látszik, hogy a Trigger nagyon ígéretes stúdió. Erre is nagyon kiváncsi leszek tőlük. -
Az is igaz...igazábol ezzel a fejezettel kellett volna lezárni...persze nem igy. -
Arra a néhány maradék fejezetre minek? -
Amugy most mi lesz? Behoznak egy Ihikonál is brutálisabb ellenfelet? :S -
Ekkora sz@rt... -
Medaka 190ch: Hát azt hiszem ez volt a manga történelem egyik legrosszabb arc-ja :D
Ráadásul még csak nem is láttuk Ajimu/Kumagawa irását -.- -
Valvrave the Liberator -
ezmiez? :D -
Jo a labdája :D -
pillanatképek és egyszer csak...:D
-
Hát az böven az Index eleje/fele. -
mikor accelerator a misakakat gyilkolászta.... -
Hát elég sok animében az op csak valami random összedobott látványos izé.
Mondjuk én azzal sem vagyok tisztában, hogy egyáltalán mikor játszodik ez most. Az index elsö évad idején? Mert azt tudom, hogy Railgun-ban lassabban telik az idö, mint az Indexben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy az ITEM ellen pont az lenne a lényeg, hogy Misaka egyedül harcol... Kuroko eleve be se volt avatva az egészbe, és nem is tudta, mi folyik a háttérben, de ezen a ponton még Touma se tudott az ügyről. Ez az Index-ben is látszódott. Az OP-ba meg mindkettőjüket beszúrták a harcba...
Nem jó ilyen ellentmondásokat szülni csak azért, hogy minél többet szerepeltessenek bizonyos karaktereket. De nem biztos, hogy úgy lesz a harc, mint az OP-ban, úgyhogy egyelőre még bizakodok. :D -
Egy csoport, az OP elején a tagjai villannak be Touma és Accelerator között... Meg a végén ellenük zajlik a harc. -
Valvrave the liberator
Sunrise csinált egy Gundam 2-t :D Az első rész ugyanazt a sémát követi, mint a Gundamoké :DD
De van benne lehetőség... -
Amig Kuroko benne van addig nem lehet rossz :D -
Irtam, hogy nem mindegyik sorozatnak szoktam elöre elolvasni a spoilereit :) -
mér nem olvasod el a spoilereket előre, ahogy szoktad? :D -
és ki az az ITEM? :D -
Ha neked tetszett az első évad, akkor szerintem ezzel se lesz gondod... :D
Railgun S OP
Ha hinni lehet ennek, akkor az ITEM elleni harc is módosítva lesz.
-
Értem...hát nekem tetszett az elsö évad, szoval majd ha ez szar lesz majd akkor morcoskodok, addig reménykedek :D -
Ez nem erről szól. Önmagában nincs bajom a változtatásokkal és fillerekkel, ha azok jók. Viszont a Railgun első évadot is úgy néztem, hogy nem volt semmi háttérinfóm róla, már úgyse tartottam túl jónak. Csak utána kezdtem informálódni Raildex téren, ami után már csak még tovább romlott a megítélésem az animéről. -
Nem, cska ugy leirtam :D
Mondjuk ha nem turnád a netet arrol, hogy miket változtattak, meg mi mennyi filler, akkor nem zavartatnád magad ilyenekkel :) -
ÉS ennek vigasztalnia kellene engem, mint nézőt? :D -
Hát jah...de akármit is csinálnak vele nem hiszem, hogy sokat zuhannának miatta az elörendelések. -
Viszont azért a canon-ba nem nagyon kellene belenyúlkálni... Nagyon ritkán sül el jól. -
Lehetett sejteni, hogy telinyomják fillerekkel :D -
Látva a képeket a Railgun S első részéből... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már most lezajlott egy jelenet a Tokiwadai másik ötös szintűjével, amire csak a Sisters arc után került volna sor... Eleve addig be se lett volna hozva a történetbe.
Ezt leszámítva fillerrel nyit az új évad. Nem túl bíztató. :D -
SKET Dance OVA
Óóó nagyon jó volt. Hiányzott már és hiányzik....olvasnám a mangát, de abban nincs Shiraishi Ryoko, úgy meg nem az igazi :D -
Mondjuk ahogy megnéztem 1-2 összehasonlito képet a manga elég szép. -
Így nézne ki normálisan az Aku no Hana anime... -
Nekem is tetszett, de a mérleg még így is az első évad felé hajlik. :) -
mikromanus #58717 Ja. Rika nagyon el lett találva. "tisztán é sérthetően" :))) (vagy hogy is volt fordítva).
Yozora picit viszont szívott ebben az évadban. Azért volt pár "átlagos" húzása, ami hozta a szokott erős troll szintet. :D
Meg Kobato parázása is tetszett. Összességében viszont nekem is az első évad jött be jobban. Rika robotos manga felolvasása meg bemutatkozó szereplése nagyon erős volt :)