72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Tari tari befejezve. Eleg nagy csalodas volt, igy jar aki hisz a recommendationoknak a mal-on. Meg hogy sakamichi no apollon meg hanasaku iroha... 6/10 es akkor joszivu voltam. -
Berserk 2: Hát...1nek elment, de egyáltalán nem tartottam érdekesnek, a csaták jok voltak, de ennyi. A CGI meg továbbra is pocsék akárcsak az elsö részben. :D
6/10.De azért kiváncsi vagyok, hogy ez után mi lesz. -
Jah értem. -
az új kiadó az egész projektet újra indítja, szóval új cuccok, új figurák, új rövid történetek és ehhez akarnak gondolom egy teljesen új animét a legelejétől...legalábbis én így gondolom... -
Már a 2. rész is eléggé eltért a 3. meg teljesen :) -
Jolvan a 2. részben gondoltak az olyan hülyékre is, mint én és egy fasza pár perces recap-ot beraktak :D
De amugy az meg lett magyarázva, hogy miért reboot lesz? -
Prof William #58870 Hát úgy tűnik egy "kicsit" már jobban el fog térni az eredeti sztorivonaltól.
Ami személy szerint tetszik mert a sorozat parttalan emózása már kissé megfeküdte a gyomromat. -
az Ln kapott jah :D Az hogy az animét ki csinálja azt nemtudni még. lehet új, lehet nem. de mivel rebootról beszélnek így valószínű átveszik az új dizájnt -
Ezért utálom mikor kb 1évet kell várni egy ilyen folytatásra :S
Berserk-böl csak az elsö filmet láttam, sorozatot nem és igy már alig rémlik belöle valami, gyorsan átpörgettem az elsö részt, de sokkal jobb nem lett :( -
Igen, de azok felbukkabhatnak még később valamiféle flashback-ek formájában. Bár különösebben nem hiányzik, egy-két dolog kivételével, ami fontos lesz/lehet. :) (De nekem is újra kéne már olvasnom, csomó mindent elfelejtettem már belőle.)
-
Belekukkantottam a mangába, és pl. Guts múltját is részletesebben tárgyalták. -
Az új filmek elég jól lefednek mindent, legalábbis nem rémlik, hogy bármi is hiányozna (ellentétben a korábbi sorozattal, ahonnan kimaradtak dolgok, meg kis hozzáköltés is volt még). Bár elég régen olvastam már a mangát.
-
Nem az LN kapott új kiadót? Szerintem az animének nem feltétlenül kell átállnia az új LN-illusztrátor stílusára. -
Persze hogy ugyanaz, de attol még a dizájn is számit szerintem :) -
tökmindegy milyen az új dizájn...ugyanaz írja attól még...:D -
Infinite Stratos...hát nem vagyok benne biztos, hogy ez az uj art jo lesz :S
(mert ugye uj kiadot kapott az anime, ezért lesz remake és nem folytatás) -
Értem, köszi. Tehát akkor ha részletesebben érdekel, akkor a mangának kellene nekiállnom. Hát majd talán egyszer... -
Nem volt részletesebb, inkább több volt a fluff rész. A filmek mangahűbbek és jobban fókuszálnak a fontosabb eseményekre, amelyek a sorozatban esetleg rövidebbek, vagy kevésbé látványosak voltak. Kisebb eltérések is vannak az eseményekben és a karakterekben.
-
:Q (szájtátós, nyálcsorgatós smiley)
Várós.
Kaworu meghal. Hahaha. (Azok a kis kristályok biztos átszúrják a nyakát)
És eljön megint a világvége. :) király lesz -
Nem tudom részletesebb volt-e, de nekem nagyon tetszett... Őszintén szólva a folytatás nem igazán izgat (mikor már megy nagyban a démonirtás). :) Tökre műfajváltás lehet az egész. -
Toyosaki meg szex...minél előbb meg kéne néznem :D -
Berserk Golden Age Arc II: A CGI-vel most is voltak problémák, de amúgy nem volt rossz. Kap tőlem egy 8/10-et, mint az első film.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy Toyosaki Aki adta-e már a hangját korábbanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szexjelenethez. :D
Egyébként a régi sorozat mennyivel volt részletesebb a filmeknél?
-
HunterxHunter-ben úgy néz ki, még mindig marad a Departure az opening zene. Ez már tényleg egy rossz vicc. :D Remélem legalább áttérnek akkor erre a változatra. -
Ne fesd az ördögöt a falra. :D Kb. tavaly ilyenkor a Negima mangában is botrányos volt az utolsó arc, a lezárás meg mégrosszabb. :D Na ott a mangakának tényleg sikerült magára haragítania a rajongóit.
Egy ilyen élménnyel a hátam mögött, ezúttal ha sikerül valami tűrhető befejezést összehozni Nisio-nak, akkor én már elégedett leszek. :D -
Sparrow's Hotel (AniDB): Az egyébként nem rossz, érdekes alapötlet többet, hosszabb részeket és jobb kidolgozást igényelne, így 2-3 perces mini-epizódokban nagyon rossz. 3/10
-
"Kiváncsi lennék rá, hogy körülbelül milyen lenne nálad a normális lezárás"
Én is :D
De sajnos a gonosz kis ördög azt mondatja bennem, hogy csalodni fogok a végében. Bár már az az utolso arc is egy hatalmas csalodás volt az elözöekhez képest :S -
Kiváncsi lennék rá, hogy körülbelül milyen lenne nálad a normális lezárás, ami nem fér bele 2 fejezetbe. Szerintem nem nagyon maradt semmi olyasmi, amit annyira feszegetni kellene. -
várom már...:D
megjelenik, akkor egy hétvégét rászánok és három részt egybe nézem :D -
dafuq :|
szoval a mostani arc lezárása után 2rész alatt lezárja az egész mangát? OMG...el sem tudom képzelni ezután milyen utálatot fog kapni az iro, mert ez normálisan biztos nem zárja le :D
(természetesen a 2rész=2ch-ra értettem, vagyis az eheti(mert ugye még nem láttam)+jövöheti) -
A múltkori infóhoz képest egy fejezettel hamarabb, már jövőhéten véget ér a Medaka Box manga. -
Wow jövö héten itt is van :O
Végre láthatom ugy, hogy nem csak a képernyö fele látszodik :D -
-
Railgun S2 01:hát...ez olyan railgun-os volt :D -
pfff...lol :D
Inkább 2. évadot adnának. -
lehet nem fordult meg teljesen, de végül igen az lett, hogy őt kezdte üldözni...:D -
ráadásul megfordul, és a tank legsebezhetőbb részét fordítja az ellenfél felé? :D -
A Danshi Koukousei no Nichijou élő szereplős filmet kap....amivel vicceltek az animében végül megvalósul :D
Erre nagyon kíváncsi leszek...:D -
Jo hát az alap, hogy a tank simán tud driftelni :D -
Eddig nem volt ilyen - remélem nem is lesz több - csak apróságok, mint az autósüldözések, driftelések :D -
Azt el is felejtettem irni, hogy Rikiya Koyama hangját nagyon jo volt hallani a Katanagatariban, kedvelem nagyon és nagyon könnyü is felismerni annyira jellegzetes hangja van :)