72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Még a múltkori Medaka Box popularity poll-hoz...
    Medaka 6. helye könnyen lehetett volna 8. is... Mostanra már Nienami-t is biztosra veszem, hogy megelőzi népszerűségben. Már tényleg tele van a hócipője a többségnek vele Japánban is.
  • Zomil
    Azért jo rész volt szerintem :)
    Bár sok minden nem történt.
  • LasDen #58994
    alig szerepel Kirino és máris egy teljesen nézhető rész :D
  • Lelouch
    Oké. :D
  • Zomil
    Amugy ha lehet most ne rakd be majd a Medaka spoilereket, utolso résznél már kivárom a pénteket :P
  • Lelouch
    TWGOK 225. - Time shenanigans.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát igen,ez az abszolút szívás... :D Már sokkal hamarabb megpecsételődött Keima sorsa, mint azt a sorozat elején képzelte volna.
  • LasDen #58990
    jó hát legyen...úgy még jobb lenne talán :D
  • Zomil
    Azt olvastam 3vol. van és most jött ki a 4.
  • LasDen #58988
    pontosan hány fejezet van nemtudom, de eddig 29 jött ki, és abból nem jön ki egy 12 részes évad szerintem...
  • Zomil
    Szerintem simán lehet, hogy ilyen Nichijou szerü lesz aztán rövid jelenetekre bontva.
  • LasDen #58986
    nem is tudtam :O
    mangából kiindulva csak ilyen 5 perces szösszenetek lesznek, de nem bja...jó lesz ez :D
  • Zomil
    Köszi, közben olvasom, hogy kap majd animét :)
    Mondjuk a leirása mal-on se semmi :D
  • Lelouch
    Tonari no Seki-kun
  • Zomil
    Ez miböl? :DDD
  • LasDen #58982
    hát ez a manga...kész...ennyi baromságot összehordani :DD
  • Lelouch
    Az is benne van a pakliban. :D
  • LasDen #58980
    szóval amíg él :D
  • Lelouch
    Mivel elég egyedi eset az övé, szerintem addig szól a szerződése, míg úgy nem látja, hogy befejezi a mangát...
  • PetruZ
    OreImo 3: Ez most egy teljesen "normális" rész volt és a Saori-történet teljesen felfedésre került.
  • Zomil
    Ha vége Medaka-nak én is belekezdek :P
  • LasDen #58976
    ez egy teljesen illogikus jelenet volt :D
    így a 3. részre az tűnt fel, hogy rengeteg álló kép van. vagy minimális mozgás...de aztán ha akció vna, akkor már okés :D
  • LasDen #58975
    bejött neki az élet :D
    mondjuk én nem biztos, hogy újra szerződtem volna vele ilyen feltételek mellett. de gondolom jumpnak még egy ilyen hektikus manga is megéri...
    és a szerződés meddig szól?? folyton megújítják vagy kihalásos alapon jár le? :D
  • Count Adyn
    Alakul ez lassan:D
  • Lelouch
    Én azt mondom, hallgasd meg az Accel World-ben is. :D Ha már ilyen nagy fanja vagy. :D
  • Lelouch
    Hű Chaos... Engem nagyon dühít, amit a mangaka csinál vele.
  • Lelouch
    A Yu Yu Hakusho-nál volt valami gebasz. Be akarta fejezni a mangát, csak nem engedték? Ráadásul úgy, hogy ha minden igaz volt valami betegsége is... Nem tudom pontosan, a lényeg hogy a Yu Yu Hakusho baromi népszerű volt, a Dragon Ball mellett az volt a másik nagy húzónevük, így a WSJ érthető módon nem akart lemondani Togashi-ról. Ennek következtében kénytelen volt belemenni azokba a feltételekbe, amiket megszabott a mangaka, különben nem szerződött volna le ismét hozzájuk.
  • LasDen #58970
    Nice Sakurai :DDD
    SoraOto manga nagyon jó (mondjuk ez várható volt), de azt hittem majd hiányzik Ikaros hangja, de elmegy :DDD

Chaost egy picit már szinte sajnálom :(
  • PetruZ
    HentaiOuji 2: Belly raccoon! :D
  • LasDen #58968
    ja vágom...:D gondolom protekciója van...máshogy ilyet nem lehet :DD
  • Lelouch
    A HxH-nél konkrétan olyan szerződése van a mangakának a WSJ-vel, hogy csak akkor dolgozik, amikor akar... Kb. ugyanaz a szitu, mint a Berserknél. De azért elvárják, hogy egy évre legalább 1-2 kötetnyi fejezet összegyűljön.
  • Lelouch
    Talán igen, talán nem. Én nem venném biztosra.
  • LasDen #58965
    erről nem tudok...de ezt nem is úgy írták, mint tényező, amiért megváltak tőle
    az új kiadó meg a korábbiból kivált arcok...
  • Zomil
    Én mást olvastam...konkrétan az iro egy másik kiadoval tárgyalt az eredeti kiado háta mögött, miközben kizárolagos szerzödés volt velük...aztán persze egyböl megszakitották a szerzödést vele és mivel a kiado elég nagy hal ott japánban ezért kb. ellehetetlenitette a szerzönek, hogy bárkinél is ki tudja adni, aztán csak most talált egy kiadot végre.
  • LasDen #58963
    most Infinit Stratosnál olvastam, hogy a korábbi kiadónak azért volt elege az íróból, mert folyton kijátszotta a "beteg vagyok" kártyát :D
  • Zomil
    Pfff :D
    De legalább arra azért lehet számitani, hogy ha nem lesz elég anyag akkor ugyis valamikor folytatni fogják a sorozatot, mert megéri nekik :)
  • Lelouch
    Arra várhatsz, hogy belehúzzon... :D Mindig kivesz egy jó évnyi szabadságot, most is már több, mint egy éve hiatus van, és egyelőre semmi hír a folytatásról... De ha visszatér, akkor se sokat dolgozik. A legutóbbi "menetnél" volt egy hír, hogy 21 egyhuzamban kiadott fejezet egy új rekord volt számára...(30-nál állt le, de gondolom csak az új anime miatt ment el ilyen messzire(), hogy legalább teljesen befejezte az utolsó arc-ot).
  • Zomil
    Azt se hagyd ki, hogy az egyetlen érv ami mellette szol az a különleges képesség ami másnak nincs...és a titanban is ugyanigy van :D

Igazábol ha a föszereplö nem lett volna idegesitö akkor annyira gáz nem lett volna az anime, de valoban a történet is tele volt gyökérségekkel. Ráadásul olyan "irreális" dolgok voltak benne, minthogy egy embert 3méterröl nem tud lelöni egy mecha, meg 1suhintással lelö valaki(ember) egy mecha-t. Ami igazábol nem lenne gáz, csak itt annyira az arcodba tolták, hogy már a nézönek kinos :D
  • LasDen #58959
    Mint itt 2.10-nél...Kaji Yuki specialitása, hogy folyton üvölt...:D
    GC, HS DxD és most a Titanba is üvöltözik :D
  • PetruZ
    Én csak 3 részt bírtam belőle, de ott nem csak a főszereplő volt problémás, hanem szerintem az egész sztori is. :)
  • LasDen #58957
    GC "hőse" Ouma Shu tipikus beta főszereplő...mindig ott van az akció közepén, sosem tud semmit sem csinálni, de a végén a kurvája segítségével ő lesz a nap hőse...és persze minden hősies pillanatát iszonyatos üvöltéssel jelzi...