72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Hideg... :D
  • Lelouch
    De van, nem is egy. :D Azt mondjuk adom, hogy Ikaros jobb waifu, mint Kirino és Saber.
  • PetruZ
    vö. Kirino :D (És a kör ezzel bezárult. :D )
  • Zomil
    Cserébe ö egy loli :D
  • PetruZ
    Hát, nem tudom, nála még Ika Musume is értelmesebb, okosabb, ügyesebb és fel tudja találni magát, pedig sok mindent nem ért meg. :P
  • Zomil
    Tomoko? :DD
  • LasDen #59030
    nem debil...:D okos, ügyes és feltudja találni magát, ha arra van szükség, csak sok mindent nem ért még :D
  • LasDen #59029
    nem, nincs! :D
  • LasDen #59028
    tipikus közlegény hozzáállása volt :D 'Hol vannak a kurva titánok?? Gyertek, én megölöm mindet!' más filmekben az ilyenek 10 perccel később már egy lyukkal a fejükben fekszenek :D
  • PetruZ
    Egy fél-debil fél-angyal(?; csak a sorozatot láttam, abból se sok derült ki) kell a fenének. :P
  • Lelouch
    A Sora no Otoshimono-n belül is van jobb tőle. :D
  • PetruZ
    Kyonin 3: Számomra vízválasztó volt ez a rész az idegesítő főhős miatt, de most egész nyugis volt (egy-két szokásos hetvenkedést és kidudorodó halántékereket kivéve) és ettől az epizód is nézhetőbbé vált, úgyhogy maradok még.
  • Zomil
    De amugy Saber ftw :D
  • Zomil
    Valoban, neki bármit parancsolhatsz megteszi :D
    És ha szomoru veszel neki egy dinnyét és máris elfoglalja magát :D
  • LasDen #59022
    Ikarosnál nincs jobb...:D
  • PetruZ
    Neszójjábe! :D
  • LasDen #59020
    ha ilyen waifud van, akkor meg is érdemled :D
  • PetruZ
    Szerintem meg totál kilógott a sorból (csak úgy spontán meglátogatják, csak azért, hogy erőltetetten lebukhasson, ki is ő valójában és egy egész rész melodrámát nézzünk végig?). A waifu-mat meg ne szóld le. :P
  • Prof William
    Aztán meg kiképző feje... :)
  • Zomil
    Igazad van mal-on ezt olvastam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

the plot will follow after the OVA and will revolve around the mental breakdown of Okabe due to his retained knowledge from other world lines
  • Lelouch
    Nem a sorozat után játszódik? Most beleolvasva pár hírbe folytatásként utalnak rá.
  • Zomil
    Nah igen ez is könnyen lehet :D
  • Lelouch
    Mondjuk valóban, még így is elég furcsa. Csak valami olyasmivel magyarázható, mint amiről egyszer már ejtettem itt szót, lásd #57114
  • Zomil
    Jah értem :)
  • Zomil
    Jo de az S;G olyan anime amiböl 10évente 2-3db van és késöbb is emlékezni fognak rá, mert maradandot alkotott, miközben a C;H csak egy átlagos anime.
  • Lelouch
    A fujoshi erő + a szavazás ideje alatt ment az anime, ahol viszont sokat szerepelt.
  • mikromanus
    A Chaos;Head valami 7,69-es értékelést kapott azt hiszem animeaddictson. Ez a nem túl kiemelkedő animék szintje ott (ettől még lehet jó, vagy szórakoztató). Az SG 9,5-9,6-ot talán (jóval 9 felettit). A sok anime fan elég nagy egyetértésben nagyon jónak véli. Ennyi a különbség.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, a Chaos;Head-re gondoltam.
    Ezt az információt is köszönöm - én direkt nem szoktam beleásni magam a háttéranyagokba, krónikus spoiler-allergia, és lustaság miatt :)
  • Zomil
    A korábbinál amugy a Chaos;Head-re gondolsz? A Chaos;Head, Steins;Gate, Robotics;Notes-nál csak annyi az összefüggés, hogy egy univerzumban játszodnak, de semmi kapcsolat nincs köztük, csak nagyon minimális inkább easter egg szerü dolog, hogy 1-2 szereplö neve feltünik máshol is.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm - akkor az várhat :)
  • IMYke2.0.0.0
    No, ez még jobban felcsigázott :)))
  • mikromanus
    Korábbi? Felejts el mindent amit tudni véltél, mint "korábbi" történet. Ehhez max a pontosvessző az ami összekapcsoló elem lehet. Ez A Törtzénet. :)
  • Zomil
    Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy Akune hogy elözte meg Zen-t, nem is nagyon szerepelt mostanában...
  • Zomil
    A movie egy alternativ történetszál lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hittem, szerves részét képezi a Movie (OVA) a történetnek - ha nem így van, akkor előveszem a sorozatot valamikor, mert a korábbit bírtam.
  • mikromanus
    Nem kell emiatt elhalasztani. Önmagában is zárt a történet és nagyon jó kis dara alapanyag. Az eleje nem győzött meg régen, de lehet Dokuro-chan után fogtam bele és ahhoz képest picit lassabb volt a történetvezetés. :)
    Az extra rész (25.rész vagy OVA?) meg ez a movie csak kis ráadás.
  • IMYke2.0.0.0
    No, akkor azt a sorozatot is majd csak a Movie BD-változatának elérhetőségekor kezdem el nézni :)
  • LasDen #58999
    SG-t egész pontosan 2 napja játszák a mozik odakinn :D nézhető verzió meg majd a BDvel várható fél-1 év múlva
  • Lelouch
    Majd ha kijön a BD.
  • mikromanus
    Zetsuen no Tempest és Steins; Gate letudva.
    Nem voltak rosszak. Épp a Zetsuen no Tempest nem annyira vígjáték (a második felébe elvétve azért van benne néhány viccesebb rész is), de kellően érdekes volt. A Steins Gate-et korábban elkezdtem, de akkor nem kötött le az első rész alapján. Picit szokni kellett a hangulatot, de az is nagyon jó lett 1-2 rész után már (meg végig az is maradt). Amúgy most jött ki belőle valami Movie? Eddigi gyakorlat alapján mikorra szivároghat ki olyan verzió, amihez lehet már feliratot gyártani? Majd a BD kiadással egyidőben?

Majd még kotorászok anyag után a listátokban...