72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
-
Ha nagyon akarnak, belekötnek, de nem kezeskedhetek a következményekkel kapcsolatban - Nyu hangulatember :) -
Vigyázz, nehogy valaki őt is kipécézze most. :D -
Nyuval szerencsére nem történhetnek meg ilyen galádságok :) -
jovan késö van má... :D -
és akkor mi a helyzet Kiritsuguvel, a testvérével? :D -
Kiritsuku egy szivtelen gyökér, aki rájön, hogy még gyökérség is a célja és amit eddig elért az mind gyökérség volt :D -
Saber számomra tipikus esete annak, amikor megértem hogy mit kritizálnak rajta mint karakteren, de attól még mint ember szimpatikus.
Ellentétben mondjuk egy Kiritsuguval, aki lehet bármilyen elmésen megírt és érekfeszítő karakter, attól még emberként nem szívesen lennék vele egy légtérben. -
Jolvan...elmehettek a fenébe...most beülök a sarokba sirni a Saberes Dakimakurammal :D -
-
Igen, mindegyik op. :P
-
ahogy Nagy Sanyesz mondta...egy naív király :D -
Zomil, a waifud egy idegesítő naiv picsa :S srz... -
főleg, hogy Op-ban ott hemzsegnek :D -
Hát igen, bár én Kiritsugu párti vagyok erősen:) Főleg ahogy a végére átalakul a világnézete az epic:)
Saber esetét meg a Banquet of Kings jelenet tök jól leírja^^ -
Date a Live 4: "Who said that Tohka is the only Spirit?" XD (Várható volt, na. :) )
-
Naivnak amugy nem mondanám, egyszerüen mindent a népéért áldozott fel...akik aztán elárulták... :S
Zero-ban meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem sok köze volt a történésekhez, eleve a mesterével 1szer beszélt, aztán meg a végén mikor Kiritsugu jol arcon köpte mikor kiadta a parancsot a grál elpusztitására. Szegénynek fogalma sem volt mi folyik ott. -
Nem csak neked. -
Nem feltétlen az eszéért szereted
-
Nah akkor meg is van a hétfö esti program :) -
Saber a waifum szoval ne szold le
-
Sajnos az excalibááá nagyjeleneten felröhögtem a Zero ba is, mert egyből ez ugrott be:D Egyébként Saber egy idegesítően naiv picsa vagy csak nekem jön le igy?:)
-
Kint van, UTW-Thora közös vállalkozás. :)
-
Space Brothers-ben most egymás után négy (!) recap rész volt (51-54), igaz, 50 részt kellett újra feleleveníteni, de hogy minek?... Kétlem, hogy bárki ilyenkor kapcsolódna be egy ilyen, nem epizódikus sorozatba.
-
Imádom az olyan AMVket, ahol beszélnek :)
Sabertől meg benne van a két legfontosabb sor talán:
Excalibááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
meg
Yameróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
:D -
Az "Eredeti játékaink" meg mindig 1. vagy 2.
-
Mindent el tudok hinni, de az azért durva, hogy ilyen emberek élnek ezen a Földön.
-
Prof William #59209 Legalább annyit csinálták virtuálisan hogy amikor végre kijutnak már mindketten pro szinten nyomják majd a cuccot. A virtuális valóság előnyei. :) -
rohadt chihayafuru....képesek kiszúrni az ember szemét holmi recappel...
szemetek
-
Ajjaj akkor hamarosan megjelennek a trollok :) -
KyoAni a Top10-be repítette a topikot :D
-
-
Csak az Ecstasy kiegészítővel az. -
Little Busters az eroge? :O -
Mondjuk az meg érdekes dolog hogy ugyanezek az emberek olvassák az összes eroge Visual Novel-t, amikben meg szokás hogy ott van szép grafikusan ábrázolva a nagy esemény.
Fate Stay Night-ban, Little Busters-ben, Muv-Luv-ban, ef-ben ott van, amiben meg nincs, mint Clannad, vagy Amagami, azokban is sokszor egyértelműen a cselekménybe van írva.
De ha már a megerőszakolt hősnőknél tartunk, arra most példákat nem írok mert spoiler, de hány olyan van már népszerűbbek között, aminek pont ez a tragikus háttértörténete?
Szerintem valami műbalhé van ezekben, például hogy inkább azért akadtak ki egyeseken mert rosszul volt megírva vagy nem illett a témához, és ezteket adják el nyugaton a Sankaku és tsai úgy hogy a japán otaku gyűlöli a szexjeleneteket. -
Hataraku 4: Tökre érdekes lett, meg minden, ahogy látszik, hogy egyre-másra jönnek elő a karakterek és az új események, és messze nem csak romkom az egész. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes lesz, ha Emiliának kell majd megvédenie a Sátánt a saját társaitól. Meg most előkerült Lucifer is...
-
Ja, írtam is, hogy inkább trollkodás. :)
-
A SAO LN-ben viszont SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég konkrétan le volt írva, hogy mi történt az első éjszaka. :) Ez az a bizonyos "Chapter 16.5", ami kimaradt az első kötetből és később a Baka is leszedte a fordítását az oldaláról, de elterjedt, megtalálható, ha keresi valaki.
-
Ilyen esetekben már nem működik a self-insert a főhős helyébe? :D -
Akkor meg mi a para oka? :D Gyakorlatilag
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még akkor szűz a csaj ha az volt, olyan mintha flörtöltek volna :D