72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Shingeki no Kyojin 4.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért az több volt, mint furcsa, hogy a hatalmas óriás csak úgy hirtelen feltűnt a semmiből.
  • LasDen #59355
    én is...csak még nemtudom hogy 3 részt egymás után vagy 1+2 részt 2 nap alatt :D
  • Lelouch
    Nem semmi.

Lassan már meg kellene néznem, csak a nem túl pozitív vélemények kicsit megtorpantottak. Majd talán a hétvégén sort kerítek rá...
  • LasDen #59353
    Nem szaroznak...:D

Blu-ray
    *1, 312,842 312,842 Evangelion: 3.33 You Can (Not) Redo
    DVD
    *1, 120,826 120,826 Evangelion: 3.33 You Can (Not) Redo
  • Zomil
    WTF!!!!

• IMYke2.0.0.0
    Nem lettem megszólítva, de: utoljára nem is tudom, mikor néztem meg egyben anime sorozatot.
    Pedig, időm - ha nagyon akarnám - lenne rá.
    Több félbehagyott sorozatom is van, a MAL szerint.
  • armageddon666
    Sajnos én is tapasztalatból írtam ezt a kiégést. Régen habzsoltam az animéket, és most sem kizárólag az időhiány korlátoz. De szerencsére vannak még nagyszerű művek a terítéken. :) Pl. a nemrég látott Fate/Zero... csak sajnos ezek ahelyett hogy motiválóan hatnának, tovább erősítik az érzést, hogy nehéz lesz legalább ilyen jót találni.
  • IMYke2.0.0.0

• armageddon666
    Jó olvasni a kommentjeidet. :)
  • Lelouch
    Köszönöm, de inkább kihagyom... :D
  • PetruZ
    Á, inkább csak flörtölés. Meg a kamera mindegyiket vonzza, mert szereplési lehetőség. Igazából ecchi-ről nem is nagyon lehet beszélni, csak max. fürdőruhás / sportruhás jelenetek voltak eddig.
    Amúgy a 4. részben szép példa van arra, hogyan lehet három kosárlabdát vinni egy kézben úgy, hogy van két hatalmas melled. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, nem azért "kiáltottam" Spartaaaa-t :)
    A leírásod alapján azonnal maga az állam, és egyúttal a film ugrott be :)
  • LasDen #59344
    hentainak sokkal jobban elmenne a sorozat...3 rész után már dugni akar minden csaj vele :D
  • PetruZ
    Photokano. :) Fotós harem-ecchi-romkom amúgy is ritkaságszámba megy.
  • PetruZ
    Inkább azt mondanám, hogy valami felpörgetett és csúcsra járatott Ender's Game-világ, vagy egy olyan hely, ahol "az emberi lények többé nem születnek - termesztik őket" (hogy egy klasszikust idézzek :) ). De igazából elég kevés derült még ki arról a helyről, meg nem is ott játszódik, szóval ez egyáltalán nem spoiler.
  • Lelouch
    Értem. Ami engem illet, én most kb. abban a kiégett állapotban vagyok, amiről Armageddon beszélt... :D Mostanában nem nagyon találtam olyat, ami olyan jó lenne, mint a kedvenceim... A KamiNomi képében ráadásul szerintem a műfaj csúcsának voltam a szemtanúja, szóval innen tényleg csak lefelé vezetne az út... :D Ezért nem szívesen kezdek már bele én se romcomokba... Legutóbb a Chuuni-t meg a Haganai Next-et néztem, de nem mondhatnám, hogy meghozták volna a kedvem... :D Inkább mégjobban elvették... :D
  • IMYke2.0.0.0
    //Spártaaaaaaa....
  • PetruZ
    Egy olyan űrből, ahol a gyengéktől és a betegektől megszabadulnak, és csak annak van joga az élethez, aki harcolni is tud... :)
  • LasDen #59338
    én szeretem a mechat, így elvárom a harcot is :D
    Ledo meg Chambers nélkül nem hiszem, hogy csinálna bármit is...az űrből jött, ahol nem hinném, hogy vannak közelharcok :D
  • PetruZ
    Nekem annyira nem hiányzik (bár kétségtelen, hogy néha kell egy ilyen sorozatba). Vagy ha mégis, akkor Ledo villanthatna már valamit Chambers nélkül is...
  • LasDen #59336
    csak ne menjen át túlságosan....kis lazítás, de azért legyen valami eksön :D
  • PetruZ
    Shuu kevésbé volt crybaby, mint besz*ri alak. :D
  • IMYke2.0.0.0
    /////// Úristen! Egyiket sem ismerem!!! //////
  • PetruZ
    Gargantia 4: Na, ez most tök érdekes rész volt, sok beszélgetéssel, meg új infókkal (Ledo-ról is). Jó kontrasztban volt Ledo katonás, formai nyelve (és viselkedése) a helyi könnyed beszédhez képest is. És végre most semmi fight nem volt. :)
  • LasDen #59332
    Én nem kötök bele
    Chihaya, Haruhi és Evan kívül a többihez nemtudok hozzászólni.
  • Zomil
    És mondjuk Shu a GC-böl? :D
  • PetruZ
    Madoka nagyobb crybaby, mint Mikuru? És hol van Ganta a DW-ből? Ne már, nagyobb objektivitást várnék el. :)
  • Zomil
    Azért a 3.-4. hely elég érdekes :D
  • LasDen #59328
    7 Biggest Crybaby Heroes:

7. C-ko (Project A-Ko)
    6. Chihaya Ayase (Chihayafuru)
    5. Sakura Kinomoto (Card Captor Sakura)
    4. Mikuru Asahina (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
    3. Madoka Kaname (Puella Magi Madoka Magica)
    2. Usagi Tsukino (Pretty Soldier Sailor Moon)
    1. Shinji Ikari (Neon Genesis Evangelion)
  • Zomil
    Magi end: 7/10. -1pont azért, mert sokat emozott a föhös...jo jo kell ilyen is, de minden arc végén már kicsit sok volt. Meg aztán azt sem értem, hogy miért kaptunk anime original endinget amikor szinte egyböl bejelentették a 2. évadot...nah mind1, remélem nem megy az anime rovására.
    Bár egy végtelenitett animének jobban örülnék, de végülis nem kell sokat várni egy 2. évadra :)
  • Ruley
    Végül is ha belegondolsz, a fiatal férfiak demográfiájában elég ritka a romcomok szeretete, már az is csoda hogy az anime műfaj hatására ennyien hozzájuk szoktunk.
  • Zomil
    Nem a romcomokkal van bajom, a sima romcommal ami nincs megfüszerezve valami extrával :)
    (valami misztukus, mágikus, stb. dologgal)
    Mert azért a listámon szerintem van pár romcom.
  • Lelouch
    Mi a bajod a romcomokkal? Valamilyen rossz élmény? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: mint minden, a minőség eldöntése is szubjektív. :)
  • Ruley
    Végső soron szerintem ez az XKCD oldal azt is elég jól jellemzi, hogy sok minden máshoz hasonlóan hogy is működik az animék egyre jobban való megismerése.

Végső soron ki járt jobban? az akinek az összes bor egyformán ízlik, vagy az aki remekül leköti magát azzal hogy apró, mások számára láthatatlan különbségeket elemez?

Egyrészt lehet mondani hogy ahogy emberek rajonganak dolgokért akkor előbb-utóbb sznobok lesznek, és belelátnak valami minőséget bármibe amiben igazából nincs is.

Másrészt onnantól az ő szemszögükből nézve egyes dolgok valóban mélyebbek lesznek mint mások. Egy újszülöttnek még minden vicc új, de éppen az adja a felnőtt életnek a zamatát, hogy már nem csak mindenen vigyorgunk mint egy hülyegyerek, hanem előbb utóbb különbséget tudunk tenni jó és rossz között. (Már ha szabad egy ilyen animébe illően pszeudo-bibliai utalásal zárnom gondolatomat :P)
  • mikromanus
    Helyes. Ettől még nagyon jó anime, csak nem szeretem az ilyen stílust. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Véleménnyel nem vitatkozom.
    Nekem megvan a sajátom :)
  • mikromanus
    Jó az az Elfen Lied, de nekem nincs bent a toplistámban. A rajzolásával se tudtam igazán megbarátkozni, bár ez letudható annak, hogy nem mai darab. Az már (számomra) gázosabb, hogy igazából nincs olyan karakter aki szerethető lenne. Aki pozitív szereplő lehetne, az szimplán csak idegesít, a többi meg ellenszenves, vagy őrült/nyomorék. Ingadoztam aközt, hogy drukkoljak-e az egyik félnek, vagy csak szimplán várjam meg míg kiirtják egymást (lehetőleg az egész viláágukkal együtt).
  • LasDen #59318
    2 hete v mikor megnéztem ezt az Asurát...de kegyetlen szar volt. Sokkal jobbra számítottam. Nem is a cel shading volt a probléma, azt meglehet szokni pár perc után, hanem a történet volt béna. az első 20 perc nagyon erős kezdés volt, de utána ment lefelé...
    10/4
  • IMYke2.0.0.0
    Elfen Lied az enyém is - 10/10 - örök favorit. S már többször láttam - tudom, sok klisé van benne, és mégis szeretem.