72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
-
mikromanus #59595 A manga ezen a részen kb ugyanígy haladt, tehát nem az agyunkat akarták húzni, csak mangahűek 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért volt a Miskalány szálon kis Badass Eren Kid is. A jelenben meg egy kis bemutató arról, hogy Mikasa nem véletlen lett az első az újoncok közt.
-
Legalább láttunk attackot a titanokon nemcsak sírva evakuálást:D -
Prof William #59593 Az biztos hogy készítők tudják hogyan húzzák a nézők agyát. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miskalány múltja -
Mi volt a részben? Nem érek rá megnézni, storyt tudom, jöhet a spoiler. :D -
Oké... :D -
de, szar volt... -
Annyira azért nem volt rossz, bár kicsit szemétség, h a cliffhanger után beraktak egy ilyen filler részt :D
(tudom nem filler, de akkoris ilyen idöhuzás a nagy meglepi elött) -
6. részig bírtam a Titánokat... -
-
Suisei no Gargantia SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy figyelmen kívül hagyták, hogy ez egy vízivilág. Már azon fennakadtam, hogy ilyen sárkányrepülőkkel közlekednek egy összeakaszkodott hajóflottán, ahol egy széllökés kiküldheti a vízre. Legjobb gyors közlekedés? Kétlem. :) Aztán meg, hogy a mechák úgytűnik fontos harci eszközök.. Őő, szóval a két lábon járó, nagy dög járművek, amik a vizen is és a hajók területének 90%-án (beltér) hatástalanok. Oké. :) -
igen, az ily pszicho arcok engem is irritálnak. mondjuk itt csak 1 rész volt szerencsére. -
Engem is iszonyat mod idegesit ez az anime féle "örült" ábrázolás...mindegyiknek ugyanolyan az ábrázolás és rohattul nem ilyen gonosz fejet ad vissza, hanem csak simán hibbantat vagy nem is tudom, de egyszerüen zavar :S -
Még egy pár közhely? :P SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mégha a céljai magyarázhatóak, attól még nincs köze ahhoz, hogy miért kell az összes "őrült gonosz" sztereotípiát beletuszkolni a megjelenésébe, viselkedésébe. Persze a baj az, hogy ez az a sztereotípia, anime klisé, ami több szinten idegesít engem. A már eleve unszimpatikus kidülledt szemek, folyamatos vihogás mellé még az emós frizura, billentem a felyemet úgy meredek rátok fél szemmel hülyeséget is betolta, na akkor húzta ki a gyufát. :D
Az a mákja a sorozatnak, hogy nagyobbrészt komédia. :) -
Közben megtaláltam AA-n az elsöhöz is a feliratot, csak az ahhoz a másik cimét a Gunbuster-t használták.
Meg is lesz a programom jövö hétre. :) -
Meg lehet nézni az "első évad" nélkül is. Az amúgy is másabb jellegű. Nekem az nem is jött be annyira. -
Most nézem ez 2 évados cucc, viszont fura, hogy AA csak a 2. évadrol van bejegyzés. -
Ha csak 6 része és megvan a TTGL filing akkor meglesem majd. Amugy ezt az op zenét már tuti halottam már párszor mert nagyon ismerösen csenge. -
senki nem gonosz, csak a körülmények áldozata. -
Hataraku Maou-sama! – Rosszfiúkat itt se tudnak kitalálni, !Lucifer! is a "How to be a Villain for Dummies"-ból tanult. :) Najó, persze a baj csak az, hogy ez a sztereotípia engem idegesít kissé. :P -
Most erről valahogy eszembe jutott, a DieBuster-ről hallottál már? Kb. a TTGL "szellemi elődje". Igaz, olyan jó nincs, de elég sok hasonlóság fedezhető fel benne, szerintem egy próbát megér. Amúgy se hosszú, csak 6 részes.
-
Nem csoda. Egyrészt ott a TTGL-vonatkozás az alkotói stábban, másrészt meg a Little Witch Academia magának a Trigger-nek is nem kicsit megnövelte a hype szintjét. -
van ám hype szaga :D -
Ha olyan minöségü lesz, mint a TTGL akkor AKAROM MOST! :D -
-
Jó ez a Yahari...:) I want to be a bear:DD -
csak mert
-
Kakumeiki Valvrave 05: "Is this sexual intercourse?"
-
Ilyen tipikus Inception zene, mindent epikké tesz: D -
Ez meme lett? -
Már nincs fennt :( -
És tényleg! :)
Játékokban is hány ilyenem volt, te jó ég :) -
Too Awesome to use :D -
Én az ilyesmit sajnálnám kitenni.
A játékokkal kapcsolatos posztereimet, térképeimet sem teszem ki. -
90x142 cm-es Keion matricák (12000yen/db v 55000yen az egészért)..a Yuist elfogadnám :D
-
Sasha-t nagyon eltalálták. :D -
Shingeki... -
Első kép: 

Esküszöm, csak emiatt fogom beszerezni, mikor elérhető lesz min. BD 720-ban. -
én nem néztem meg minden ilyet...meg aztán, gintama...:D