72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    HunterxHunter 80. - Az elején lévő Gyro háttérsztorival nem tudom mire akartak kilyukadni, szerintem teljesen felesleges volt. De legalább most már ki lehet jelenteni, hogy beindult az arc...
  • Prof William
    Ráadásul még minimum 3 rész biztos lesz Trostban ha így haladnak tovább.
  • LasDen #59674
  • Malakai
    Titánok meg mifene - Kicsit lassan haladnak, persze így nem nagyon marad ki dolog, ami változtatás van az inkább pozitív, de nem tudom meddig jutnak el a 25-ik részre, hogyha Trostot így elnyújtják.
  • LasDen #59672
    nekem is bejött a film
  • IMYke2.0.0.0
    No, pedig a stáblistákat is mindig megnézem, az utolsó "bötűig".
    Öregszem :)(

Azt hiszem, beszerzem még egyszer a filmet, hogy később újranézhessem.
  • Lelouch
    A végén a stáblistánál volt ez a második szám. Meg még előtte is elhangzott egy nagyon rövid részlet belőle, mikor Ralph a Sugar Rush-ba került.

Amúgy örömmel látom, hogy itt is pozitív a megítélés a filmmel kapcsolatosan. :D Én szívesen megnéznék belőle egy folytatást is...
  • IMYke2.0.0.0
    Én már nem emlékszem erre a számra. De, sejtésem, hogy ott szólt, amikor Ralph és a kis hercegnő vezetni tanultak.
    A filmet láttam, és nekem is bejött. A kis csajért már megérte megnézni.
  • LeWyTy
    Pont tegnap láttam és ez nekem is feltűnt :D
  • Zomil
    Lol...amugy jo film, teli rengeteg utalással :)
  • Lelouch
    Kis off:

AKB48 szám a Rontó Ralph-ban. :D Ami amúgy szerintem egy nagyon jó kis animációs film... Nekem legalábbis nagyon bejött.
  • Lelouch
    Kami Imai's Needless Manga Ends in Japan

Ez rövid időn belül már a harmadik manga zsinórban, amit olvasok, és most véget fog érni. Még jó, hogy várható majd belőle Needless 2.

Az azért elég LOL, hogy szerencsétlen Cruz a manga második felében kénytelen volt végig lánynak öltözni, aztán itt a végén rátettek még egy lapáttal a dologra, és igazi lánnyá lett változtatva... :D
  • LasDen #59664
    Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru hírek:

a LN hatodik kötetéig (a 7-ből) dolgozza fel az anime
    egy anime-only spinoff rész készül, ami a 12. utána kerül adásba
    készül egy OVA is, ami a nyári PS Vita játékhoz adnak majd
    és maga az író írja a sztorit ehhez a kettőhöz

jobbnál jobb hírek, főleg, hogy akkor 20+ epizódos lesz majd :D
  • LasDen #59663
    a legviccesebb mind közül. de jobb lip sync-kel még viccesebb lenne :D
  • PetruZ
    Tudom, elég volt már, de:

• Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De azért gondoltam, mert a mecha jelzett be. Vagyis felismerte azoknak az izéknek a jelét a polipba
  • LasDen #59660
    szerintem csak szimplán egy polip, csak a sok idő miatt megváltoztak :D
  • Zomil
    Gargantia 06: A táncos jelenet nagyon jo volt :)
    A végéröl viszont elgondolkoztam, hogy lehet ezek az hideizék is a földröl jöttek? :O
  • LasDen #59658
    legújabb yakuindomo megint nagyon jó volt. folyton hozza a legjobbját, csak lehetne gyakoribb :D
  • Zomil
    Index II befejezve. Igazábol tetszett, bár a végén ez az Accelerator-os szál elég eröltetettnek tünt, mintha csak azért lenne, hogy minél többet szerepeljen...
    Meg azt se nagyon értem, hogy azok a szárnyak mik voltak rajta

Viszont a sok Misaka klon dolog feldobta az évadot. :)

De várom a 3. évadot elvileg akkor most elkezdödik komolyabban a háboru.

Meg rájöttem mi a bajom, a Railgun spinoffal...az zavar, hogy nagyon le van maradva az index történésekhez képest, és igy valahogy nem nagyon tud izgalmas lenni nekem, mert a fontosabb történések ugyis az Indexben történnek. :S
  • Lelouch
    Hát ja... Így csak tönkrevágnak mindent.
  • LasDen #59655
    manglobe nagyon erőlteti kaminomit, a tvs cucc megint lebőgés lesz...lassan beadhatnák már a kulcsot :D
  • Lelouch
    The World God Only Knows' 3rd Season to Cover Goddesses Arc

Mi a sz@r? A Manglobe megint kitol azokkal, akik csak az anime változatot követték? Legalább remélem, hogy nem egyetlen 12-13 részes évadba akarják sűríteni az egészet.

Olvassátok a mangát. :D
  • Lelouch
  • Lelouch
    Ha nem lenne ilyen bitang nagy plot armor-ja, akkor elég könnyedén el lehetne tenni láb alól Toumát.
  • Malakai
    Hm, Gantz manga hamarosan befejeződik, csak nem éri meg a 400 chaptert. :)
    Kíváncsi vagyok lesz-e anime reboot.
  • Zomil
    Kis guglizás után sikerült megértenem a poént... :DDD
    És miért Kumagawa féle irással van a szöveg? :D
  • LasDen #59649
  • Zomil
    Ahhoz képest, hogy 103ezer vagy mennyi tiltott könyv van benne...ráadásul használni is tudja öket...nah mind1 :D

Touma meg ugy üti le a csajokat, mintha fizetnének neki érte :D
    Mondjuk azt sosem fogom megérteni, hogy miért nem tanul valami küzdö technikát, mert csak közelharcban ér valamit, de a verekedéshez meg nem ért annyira...
  • LasDen #59647
    na igen, Touma sem egyszerű eset :D
    nem csodálkozom, hogy nincs index...semmi haszna :D
  • Lelouch
    Meg Touma... :D Index a legújabb LN kötetekben viszont szinte már egyáltalán nem szerepel.
  • Lelouch
    Szerintem néhány fellángolást leszámítva gyenge volt mindkettő. De azért nézni fogom az S3-t is. :D
  • LasDen #59644
    amúgy az Index legnagyobb problémája maga a címszereplő....:D
  • Zomil
    lol :D
  • Zomil
    :D
  • LasDen #59641
  • Lelouch
    Fukou da.
  • Zomil
    Mondjuk csak nekem tünik ez a 2. évad nagyobb ecchi parádénak? Touma kb. mindenkinek nekiesik és mindenkit sikerült vmi ruha nélkül meglátnia...elsöben azért nem emlékszek ennyire.
  • Lelouch
    Az tényleg szórakoztató volt. Ami utána jött, az már megint nem annyira. :D De legalább néhány kínos pillanaton lehetett nevetni. Például ezen még most is szakadok. :D
  • LasDen #59637
    az első évad nagyon átlag volt, de a másodikat nálam last order és az imoutok felhúzták :D