72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Nem lesz rossz, bár sok kiemelkedőt nem látok. Ami úgy "komoly" témát dolgozna fel.
  • Inquisitor
    Remélem ez Eve no Jikan nemzetközi BD megjelenésre készült sikeres Kickstart projektje azt jelenti, hogy vagy folytatás vagy valami más jóság jön a stúdiótól ... persze majd egyszer ha kész lesz.
  • Zomil
    Hát...Monotagari...aztán még 1nek jo lesz az a Fate/-es hülyeség...meg talán Rozen Maiden, mert az a listámon van egy ideje, talán megnézem és akkor jöhet az uj évad. Watamote-t(Watashi ga Motenai no wa dō Kangaetemo Omaera ga Warui!) meg a 4chan hypeolja eléggé, belenéztem a mangájában és ilyen gag cuccnak tünik egy szerencsétlen csajrol szol aki probál középiskolásként beilleszkedni a társadalomba.
  • Lelouch
    A nyári szezon animéi...
  • LasDen #59752
    ez a Hentai ouji igazi felüdülés. előtte inkább egy egyszerű ecchi baromkodásra számítottam, de ennél sokkal több.
    a cím implikálná, hogy tele van csöcsökkel meg egyéb villantásokkal, de csak módjával vannak, és azok nem is annyira bele a képedbe félék. Néhány átlátszó blúz, fürdőruha. A történet pedig folyamatosan pörög előre. A félreértések és abból fakadó (vagy csak szimpla) kívánságok mozgatják előre, de nem áll le egy pillanatra sem. Nincs egy helyben toporgás, a konfliktusok feloldására sem kell hosszú részeket várni. Szóval eddig egy teljesen korrekt komédia, minimális hibákkal...
  • PetruZ
    A Psycho-Pass nagy jóság volt. Nem az az igazi nagy koponyás (ez nem teljesen igaz, de spoiler nélkül nehéz bármit is mondani :) ), de kellően csavaros és furmányos, az önállónak tűnő epizódok elég hamar felfűződnek egy közös szálra, a cyberpunk disztópia hangulata meg nagyon ott van.
  • LasDen #59750
    Gun x Sword. Bár Van nem az a taktikus, előre gondoló fajta, de jól átlátja a helyzetet és megfelelő döntéseket tud és hoz is...:D
    Jóféle...
  • Lelouch
    Köszi, jöhet majd a Monster is, amint végig lefordította az AA. :D
  • LasDen #59748
    Esetleg még Monster. Én magam nem láttam, de ahogy hallottam elég intelligens sorozat :D
    Vagy Souten Kouro, kínai történelmi cucc, stratégia, taktika, felemelkedés és hasonlók...
  • Lelouch
    Psycho-Pass: Ez alapján tökre úgy hangzik, mint a Detective Conan. :D Így lehet teszek majd ezzel is egy próbát.

Na igen, pont ezért kérdeztem rá itt is, hátha van valami, ami elkerülte eddig a figyelmem.
  • Zomil
    Toori jah :D

De amugy tényleg vannak jo taktikák benne, meg nagyon jo 5letek, csak a körités kicsit gyökér. :D

Hát most Psycho Pass-ra azért nem tudok, mit mondani, mert ugye ez ilyen nyomozos, epizodikus esetekkel meg 1db föszállal.

Igazábol amit van ilyen jellegü szereplö azok mind eléggé neves animékben vannak és mindegyiket láttad már :D
  • Lelouch
    Nem baj, ha már így felhoztad, lehet teszek majd egy próbát azzal is. :D Csak előtte lennék már túl a vizsgákon.
  • Lelouch
    A Horizonban ki? Ugye nem az a Toori? :D Amúgy meg láttam Member videóját a sorozatról, az alapján nem igazán opció nálam. :D

Psycho-Pass: ha csak talán, akkor biztos nem... :D
  • Lelouch
    Azt nézem én is. :D L-Elf mondjuk már az a kategória, mikor átesnek a ló túloldalára. :D
  • Lelouch
    Na ez egy jó ajánlás, már egy ideje szemeztem is ezzel egyébként. Ahogy látom valaki még neki is állt most magyarra fordítani. Megvárom meddig jut el vele, aztán bele is kezdek majd valószínűleg...
  • Zomil
    Ah igen, az nekem régota tervezettek között van, csak iszonyat hosszu :D

Meg Game of Thrones, ja hoppá az nem anime :)
  • Zomil
    Kyoukai Senjou no Horizon :DD
    Psycho-Pass talán

igazábol nem tudok mondati :(
  • Máté94
    Valvrave: L-Elf
  • LasDen #59738
    Legend of the Galactic Heroes
    2 nagy koponya mind két oldalon, plusz még sok mellékszereplő sem csak tölteléknek van....
  • Lelouch
    Van még olyan anime, amiben olyan nagy koponya a főszereplő, mint pl. Lelouch, Keima, Tokuchi, Conan, Kaiji stb...? Valamelyiket csak ismeritek. :D

Kikötés:
    -mahjong, shogi, go, karuta téma nem nyerő... :D
    -Ne szerepeljen a listámon.
  • Zomil
    Most lett még csak forditás a Girls und Panzer utolso 2részéhez. Hát nagyon remek részek voltak, bár a végén az a driftelés kicsit tulzás volt, de nagyon tetszett. Számomra 9/10 az anime, amellett, hogy szorakoztato, még is valamennyire "hiteles"(persze nem reális, de mégsem teljesen elrugaszkodott), ráadásul rengeteg info volt a tankokrol és nem csak betobált hülyeséget, hanem normális informáciok roluk, ez is sokat hozzátett az animéhez. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Jönnek az ovák, meg majd a film is, de azért remélem lesz 2. évad is.
  • Zomil
    Infinite Stratos összel jön.
  • LasDen #59734
  • Zomil
    Öhm... :DD

• LasDen #59732
    én a 6. résznél dobtam...nem bírtam már, amit csinálnak...
  • Prof William
    Valvrave the Liberator

Kissé beindultak az események ha szabad így fogalmazni. Ennek a fényében kellett az elmúlt 2 rész viszonylagos lazulása.
  • Malakai
    A szavazatok is súlyozva vannak, nem csak a szavazatok eredményei, felhoztam ezt régen MAL fórumban is, de le lettem hurrogva. :)
  • PetruZ
    Az AniDB erősen súlyozott és egyedi (titkos) képletű átlagpontszáma azért mindig lefelé konvergál, ellensúlyozandó a sok keresztbeszavazást. Ott nehéz 9 feletti pontokat hozni sok 10-essel is, pedig a Kyojinnál a 8-9-10 pontok erősen túlsúlyban vannak, mégis 7.90-es rating-je van. A listavezető Haruhi film 9.39-e és a FMA:B 9.38-a ilyen szempontból ugyancsak megsüvegelendő, hiszen mindössze 12 anime van, ami 9.00, vagy afölé került azon az oldalon (közel 7700 animéből).
  • LasDen #59728
    malon hajlamosak 2 rész után tizeket dobálni....sajnos, bár a toplista még így is nagyjából releváns...
  • Malakai
    MALon megy a hype, de köv rész vége, meg az azutáni rész valószínüleg vízválasztó lesz azért.
    AniDBn pl csak 176-ik jelenleg.
  • LasDen #59726
    9 :D
  • roolandsan
    És a Steins;Gate?
    (Egyébként nem semmi hogy a Shingeki no Kyojin már 10. a MAL toplistán)
  • LasDen #59724
    ezzel együtt nálam 6-ra növekedett a 10/10-es sorozatok száma (FMAB, Gintama, DN, Geass R2, NGE és Saikano)
  • Count Adyn
    Hjah:) Pont annyival vették darkosabbra a réginél hogy epic lett:)
  • zsakosfrodo2
    Tengen Toppa Gurren Lagann az én 10/10-es anime-om.
    De a FMA:B is legalább 9.5/10. :D
  • LasDen #59721
    remélem csak az egyik történet ív lesz a jövőben vagy mittudom én...nem lenne jó. én ragaszkodom a mostaniakhoz...:D
  • tigeroo
    gintama timeskip lesz?:D vagy csak valami spéci art?
  • Ariakus
    Hát igen , ott van a legjobbak között, pedig az eredeti sem volt rossz de ez a remake még jobb lett. Csodálom, hogy még csak most nézted meg.
  • LasDen #59718
    Fullmetal Alchemist: Testvériség
    ez egy kibebaszott óriási hatalmas brütális 10/10 volt....
    13 nap alatt végigtoltam az egészet, annyira jó volt. Én azt hiszem eddigiek során még ilyet nem láttam. Fantasztikus élmény volt...
  • Zomil
    Amugy lesz majd valami Full metal panic bejelentés. Remélem nem csak vmi br ujranyomás vagy ilyesmi, hanem egy uj évad :)