72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Cast Away" (Számkivetett) - [2000]
Tom Hanks. Youtube -
Ismerős az arc a labdán, de honnan is van? :D -
Wilsoooon! -
:))))
Rafinált képi utalás, meg kell hagyni :) -
LOL :D
-
Devil Survivor 2 – Elég nehéz komolyan venni Hibikit ezzel a nyúlfül kapucnival. :) -
Habár az ausztrálokról akár el lehetne képzelni, hogy vannak olyan hülyék, de nem, egy millió négyzetkilóméteres kiszáradt beltengeri mederről kapta a nevét, ami és ez már csak saját tipp az arra őslakos népekről lett elnevezve, mert azok egyik nyelvjárásának is ugyanez a neve. :) -
Gargantia 10.: Na most, Chambers szerintem még mindig gyanús, főleg azzal, amit előadott (meg amit a 9. részben csinált). Aztán az az izé, ami a végén megjelent... Hát, nem sok jóra számítok az utolsó három részre. :)
-
:D -
érdekes helynév :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt olvastam, hogy pont aznap ölték meg Araragit, mikor az egyetemi felvételi vizsgát kellett volna letennie... Szóval még nem.
A Kizu meg kiszivárgott infók alapján idén már mindenképp jön. -
Elég baj, ha idörendben a sorozat végében egyelöre nincs benne Shinobu :D
Igen, mert ö az egyik karakterem, meg érdekel is az ö sorsa/története.(legalábbis számomra az övé az egyik legérdekesebb, ezért is szurkolok, hogy a Kizumonogatarira ne kelljen sokat várni)
Amugy ennek az 1éves résznek a végén Araragi már keményen egyetemista nem? -
Viszont időrendileg egyelőre az számít a Monogatari sorozat végének.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy a SHAFT időrendben fogja-e majd feldolgozni a Second Season során az adott köteteket, vagy pedig LN-kiadási sorrendben...
-
Mert nincs benne Shinobu... :D -
Miért nem? -
Akkor már nem is érdekel :D -
Jó... :D -
Elvileg nem szerepel benne. -
EnxTheOne #59898 hi,
accel world jó sorozat?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És Hana-ban már nincs Shinobu? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem marad halott, a Hanamonogatari később játszódik, és ott él Araragi. Shinobu-val passz hogy mi a helyzet... A még hátralévő két könyvben jó lenne, ha kitérnének ez, és a Hanamonogatari között történtekre. Mert Nisio-ból azt is kinézem, hogy lógva hagyja az egészet... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!WAT :O
És halott is marad? Meg mi lesz igy Shinobu-vel? -
Nem. 12 történet van benne, 12 hónapot ölel fel, és minden hónapra jut egy történet. Nekomonogatari Kuro körül játszódik időben az első. Az utolsóban a spoilerek szerint SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Araragi-t megölik, és ezzel együtt megszakítják a közte és a Shinobu között lévő kapcsot. -
Egyik kérdésedre se tudok válaszolni :D
Lasdenéra viszont igen: sokat :D -
erről hány bőrt lehet lehúzni? :D -
Prof William #59891 Ez mikor jön? És pontosan miért akarja a fél ország kinyírni hőseinket? Legalább most hasznosítják azt a rengeteg mészárlóst tapasztalatukat. :) -
Nem nagyon. Nadeko Medusa van benne talán? -
A spoilereket olvastad? -
Ok... -
Május 22-én jött ki... -
Megjelenés ideje: 2013.06.10.
Ebböl gondoltam, hogy friss, meg redditen most láttam elöször belinkelve. -
Azt látom. Csak már kijött egy ideje. A múltkor be is akartam írni ide a spoilereket, de végül nem tettem. -
Ez meg az uj Higurashi, durva :D
-
Koyomimonogatari PV -
??? -
-
Oreimo-ban én speciel csak ezt a párost birom:D
-
A Pony Canon indított egy Anime Adaptation Competition-t, ahova manga/novel/scenario/plot/illusztráció vagy zene témakörben lehet beküldeni pályázatokat. A győztes 1 milliót nyer és egy esélyt, hogy anime lehessen a művéből.
És, a verseny szabályai nem tiltják a külföldi nevezést sem. Egyedüli kitétel, hogy japán nyelven íródjon a beadandó.
Na ki akar nevezni?? :D
Competition -
az egy dolog. az teljesen új content, de ez meg, fizetek azért, amit már úgyis láttam :D -
Prof William #59877 De jön a második évad is.