72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    "Cast Away" (Számkivetett) - [2000]
    Tom Hanks. Youtube
  • Máté94
    Ismerős az arc a labdán, de honnan is van? :D
  • WhiteStar
    Wilsoooon!
  • IMYke2.0.0.0
    :))))

Rafinált képi utalás, meg kell hagyni :)
  • Zomil
    LOL :D

• Malakai
    Devil Survivor 2 – Elég nehéz komolyan venni Hibikit ezzel a nyúlfül kapucnival. :)
  • Malakai
    Habár az ausztrálokról akár el lehetne képzelni, hogy vannak olyan hülyék, de nem, egy millió négyzetkilóméteres kiszáradt beltengeri mederről kapta a nevét, ami és ez már csak saját tipp az arra őslakos népekről lett elnevezve, mert azok egyik nyelvjárásának is ugyanez a neve. :)
  • PetruZ
    Gargantia 10.: Na most, Chambers szerintem még mindig gyanús, főleg azzal, amit előadott (meg amit a 9. részben csinált). Aztán az az izé, ami a végén megjelent... Hát, nem sok jóra számítok az utolsó három részre. :)
  • Zomil
    :D
  • RelakS
    érdekes helynév :)
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt olvastam, hogy pont aznap ölték meg Araragit, mikor az egyetemi felvételi vizsgát kellett volna letennie... Szóval még nem.

A Kizu meg kiszivárgott infók alapján idén már mindenképp jön.
  • Zomil
    Elég baj, ha idörendben a sorozat végében egyelöre nincs benne Shinobu :D
    Igen, mert ö az egyik karakterem, meg érdekel is az ö sorsa/története.(legalábbis számomra az övé az egyik legérdekesebb, ezért is szurkolok, hogy a Kizumonogatarira ne kelljen sokat várni)

Amugy ennek az 1éves résznek a végén Araragi már keményen egyetemista nem?
  • Lelouch
    Viszont időrendileg egyelőre az számít a Monogatari sorozat végének. Amúgy kiváncsi vagyok, hogy a SHAFT időrendben fogja-e majd feldolgozni a Second Season során az adott köteteket, vagy pedig LN-kiadási sorrendben...
  • Zomil
    Mert nincs benne Shinobu... :D
  • Lelouch
    Miért nem?
  • Zomil
    Akkor már nem is érdekel :D
  • Lelouch
    Jó... :D
  • Lelouch
    Elvileg nem szerepel benne.
  • EnxTheOne
    hi,
    accel world jó sorozat?
  • Zomil
    És Hana-ban már nincs Shinobu?
  • Lelouch
    Nem marad halott, a Hanamonogatari később játszódik, és ott él Araragi. Shinobu-val passz hogy mi a helyzet... A még hátralévő két könyvben jó lenne, ha kitérnének ez, és a Hanamonogatari között történtekre. Mert Nisio-ból azt is kinézem, hogy lógva hagyja az egészet...
  • Zomil
    WAT :O
    És halott is marad? Meg mi lesz igy Shinobu-vel?
  • Lelouch
    Nem. 12 történet van benne, 12 hónapot ölel fel, és minden hónapra jut egy történet. Nekomonogatari Kuro körül játszódik időben az első. Az utolsóban a spoilerek szerint
    Araragi-t megölik, és ezzel együtt megszakítják a közte és a Shinobu között lévő kapcsot.
  • Zomil
    Egyik kérdésedre se tudok válaszolni :D

Lasdenéra viszont igen: sokat :D
  • LasDen #59892
    erről hány bőrt lehet lehúzni? :D
  • Prof William
    Ez mikor jön? És pontosan miért akarja a fél ország kinyírni hőseinket? Legalább most hasznosítják azt a rengeteg mészárlóst tapasztalatukat. :)
  • Zomil
    Nem nagyon. Nadeko Medusa van benne talán?
  • Lelouch
    A spoilereket olvastad?
  • Zomil
    Ok...
  • Lelouch
    Május 22-én jött ki...
  • Zomil
    Megjelenés ideje: 2013.06.10.

Ebböl gondoltam, hogy friss, meg redditen most láttam elöször belinkelve.
  • Lelouch
    Azt látom. Csak már kijött egy ideje. A múltkor be is akartam írni ide a spoilereket, de végül nem tettem.
  • Zomil
    Ez meg az uj Higurashi, durva :D

• Zomil
    Koyomimonogatari PV
  • Lelouch
    ???
  • Zomil
  • Count Adyn
    Oreimo-ban én speciel csak ezt a párost birom:D
  • LasDen #59879
    A Pony Canon indított egy Anime Adaptation Competition-t, ahova manga/novel/scenario/plot/illusztráció vagy zene témakörben lehet beküldeni pályázatokat. A győztes 1 milliót nyer és egy esélyt, hogy anime lehessen a művéből.
    És, a verseny szabályai nem tiltják a külföldi nevezést sem. Egyedüli kitétel, hogy japán nyelven íródjon a beadandó.

Na ki akar nevezni?? :D
    Competition
  • LasDen #59878
    az egy dolog. az teljesen új content, de ez meg, fizetek azért, amit már úgyis láttam :D
  • Prof William
    De jön a második évad is.