72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nincs semmi baj a trappel :D -
Valahogy ő jutott eszembe
Mintha az egyik főszereplővel eléggé ... "összemelegedett" volna
-
De ö is beletartozik a hárembe... :DDD -
hmm...
-
Ez az egy dolog az, ami még bennem tartja a lelket az Arise-al kapcsolatban. A 'reboot', vagy legalábbis prequel nem rossz ötlet, és ha megtartja a GitS jellemző összeesküvős/politikai/mocskolódós történetét, akkor még jó is lehet... de akkor sem értem ezt a grafikai/zenei összeomlást. :( -
Hát ha a történet jo lesz akkor az legalább valamennyire kárpotolja ezeket a hiányokat :) -
Animáció, karakterdesing, zene, gadget-o-matic. Eddig ezek terén tűnik nekem gyengének a sorozat. Szomorú, mert amúgy nagy kedvencem a GitS, úgy lassan 20 éve vettem még meg a Trollbarlangban az angol nyelvű mangát. A filmeket elfogadtam, a SAC-ot pedig etalonként tekintem. De ez...
-
Akkor nem csak nekem tünt elég gyengének az animácio :S -
Hátttt.... A történet még jó lenne, de ez az animáció/desing... Szegény Motoko hogy néz már ki?!? Ehhez képest a SAC hiába sok-sok éves, de ezerszer jobban néz ki (a főcím zenéje terén lévő minőségi bukást már fel sem emlegetem...). -
EnxTheOne #59947 most miért? :D:D
ha valaki először nézi mondjuk a stay nightot, akkor izgulhat hogy ki saber, mert szerintem elég kevés ember tippelt volna arra hogy kicsoda, zeroban meg az elején mondják az igazi nevét :D
Engem nagyon zavart ugyan azoknál a karaktereknél az animáció romlás is, kb 5 év van közöttük és nagyon meglátszik :S -
bána szar, de 10-ből 9 fogorvos ezt ajánlja...:D -
Nagyobb a füstje, mint a lángja. -
ez a logika egy fasság...:D -
EnxTheOne #59943 Én a zerot néztem meg elöször, de megbántam
10 évvel korábban játszódik mint a stay night de,
sokkal újabb, vagyis ha először ezt nézed akkor zavarhat hogy a stay night sokkal rondább
a zero sokkal jobb is szerintem
illetve a szolgák kiléte az alapból titok, és elég sok szerepel mind a 2 szériában.
pl. a főszereplő kiléte kiderül a zero első részében, mig a stay nightban csak a közepe felé
szoval szerintem elsözör a stay nightot nézd :D -
Attack on Titan-t nézi valaki, kinek hogy tetszik? :) -
Ariakus #59941 Köszi, akkor meg is nézem a Zero-t, a trailer meg képek alapján nagyon igényes cuccnak tűnik. -
a Fate Night előzménye, így igazából nyugodtan meglehet nézni előtte. a kettőt főként karakterek és a közös világ köti össze. amúgy teljesen különállóak, nincs közvetlen viszony... -
Ariakus #59939 Srácok, a Fate Zero-t önmagában is meg lehet nézni vagy érdemes előtte megnézni a Fate Stay Night-ot? Stand alone cucc vagy nem? -
Kakumeiki Valvrave 10: 

-
Dettó. -
én többet vártam tőle...nagy csalódás, mind a sorozatban és a sunriseban... -
Nevetséges(en szar) sorozat. :D Ezt az évadot azért már végignézem. -
én azt már nem bírtam nézni....ott kukáztam a sorozatot :D -
8 percnyi GitS: Arise, jo lesz ez :)
(feliratot be lehet kapcsolni, van angol)
-
Hát ez csodálatos lesz.... :D
(nem is tudtam, hogy lesznek benne szolgák)
-
EnxTheOne #59931 accel world:
Egész jó anime volt, illetve nekem sokkal jobban tetszett mint mondjuk a .hack vagy a sword art online. -
Viszonylag értelmes karakternek tűnt eddig, erre ezt hozzák ki belőle...
-
6. rész: Saki... 
-
Atya ég, ez a Valvrave iszonyatosan durva... :D Ez az ötödik rész...
-
Én se azt mondom, hogy sz@r, de nem is olyan hűdejó... Nálam most az "egynek elmegy" kategóriába esik... -
Megint? :D Pedig az előző is elég sokáig volt már szerintem... :D
Momo a TLR-ból. -
engem még mindig szórakoztat. nincs vele baj... -
Megint más logo? :D
Ki van rajta? -
Hataraku Maou-sama! 9.: Az ötödik rész óta már nem az igazi... -
Én helyből nem jegyeztetem meg a böngészővel a belépési adataimat. -
Engem 2honapja naponta kiléptet... -
IP változáskor újra be kell lépni valószínüleg. -
Nálam már hónapok óta szarakodik
-
nem tudjátok mi van MAL-lal? Úgy 2 naponta folyton be kell lépnem. sorry we cant you stay logged in.... -
de ha ott van Wilson, akkor nem is lakatlan. Chuck Noland is ott bújkál valahol :D