72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szoval 2x akkora, mint az eddigi legnagyobb Greed Island arc, az szép. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hunter Exam arc: 38 fejezet, 21 rész
Zoldyck Family arc: 5 fejezet, 5 rész
Heavens Arena arc: 20 fejezet, 10 rész
Yorknew City arc: 56 fejezet, 22 rész
Greed Island arc: 66 fejezet, 17 rész
Chimera Ant arc: 132 fejezet(eddig úgy 13 fejezet lett feldolgozva 9 rész alatt) -
Szerintem az, hogy tripla vagy háromszor/háromszoros.
sanbei van odairva. De hogy ez igy mire utal vagy mi értelme fogalmam sincs :D -
Felsőjére mi van írva?
Csak az első kanjit ismerem. -
Jézusom... hosszabb lesz ez az arc, mint az eddig összes, nem? :D -
Hentai Ouji -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezen én már egy pár rész ota agyalok, hogy ezek most komolyan ruhástul születnek? :D
Lasden: lol, ez miböl? :D -
-
Ha nem hagyják abba a töltelékjelenetek beszúrását, akkor lehet még tovább is eltart majd. -
És amire ezeket legyőzik... talán jövő ilyenkorra? :D -
nem értem kuroko mangát. leléptetik azt, akiről szól az arc és jön egy random ellenfél...csak hogy hosszabb legyen az arc...és akkor még izguljak is, hogy mi lesz a meccs vége?? ne nevettessen már...faszé nem lehet normálisan végig vezetni?? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kiméra hangyák ruhával együtt születnek, LOL. :D Pitou mindenesetre nem kicsit tűnt vészjóslónak. -
HxH 84: Oké...mostmár tényleg szarban vannak Kaitoék...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény csávokat sajnáltam :( -
THX!
-
To Aru Majutsu no Index II 13. rész. -
Régen elkezdtem nézni a To Aru Majutsu no Index-et, de nem volt még teljes felirat, szóval félbehagytam. Az utolsó rész végén, amit láttam SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudja valaki, hogy ez melyik rész volt?egy repülőtéren harcoltak és az ellenséges apácarend vezetője elmenekült egy repülőgéppel, de végül lezuhant. -
Mardock scramble 1: nagyon szepen kidolgozott, igenyes darab, bar a tortenet eddig nem volt valami nagy eresztes. Talan majd a folytatasok feldobjak. -
Remek. :D
Egyébként meg ha valami nem lesz kerek, akkor végülis én is itt vagyok, hogy elmagyarázzam. -
-
Nembaj legalább van aki elmondja mit ne nézzek :D -
nem újdonság. te is mindent nézel, ami létezik :D -
Én is nézem majd, az eddigieket is néztem. :) -
eddig se igazán zavart, szóval nekem most sem lesz probléma. legrosszabb esetben dobom, de a háttérben szól és néha ránézek verzió is játszik :D
-
De nem akarok lebeszélni senkit, mert arra még jó lehet, hogy meghozza a kedvet a mangához... :D -
Elsie-vel kapcsolatban... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem nagyon lesz alkalmad nézegetni, mert alig fog szerepelni valamit... :D Haqua lesz majd Keima társa ebben az időszakban.
Meg nem igazán tudom, mennyire érdemes belevágni kellő megalapozás nélkül ebbe a cselekményszálba... Szerintem nem fog valami jól lecsapódni az anime-only nézők számára. -
én nézem majd. elsiet ellehet nézegetni :D pü-pű
-
KamiNomi S3 poszter
Egye a fene, csak adok még egy esélyt a Manglobe-nak, hátha nem szúrják el nagyon... :D Mondjuk gondolom innen más úgyse fogja nézni. -
ehehehe...így már kicsit más :D
-
Ha furcsának véled, és érdekel a miértje, akkor majd folytasd a mangával. -
-
Észreveszik azok majd... -
EnxTheOne #59965 deadman wonderland
3 rés alapján egész jó, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit furcsa hogy az őrök nem veszik észre az azonosító nélküli fehér csajt :D -
akkor biza shame on you. bár a kép a VN-ből van, de....:DD -
uh.. szégyelhetem magam, 1ik kedvenc anime, a képről mégsem ugrott be :DD -
#59960 :) -
ez melyik anime? -
Amugy meg :D
-
De ö nem teljesen trap...a tudjuk mi miatt :D -
éljen hideyoshi :DDD
vagy... :D
-
Ugye? :D