72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Oké :S -
Szerintem Vash a Trigun-ból. -
Az also kicsoda? :| -
csináltam egy szupercsapatot :DD
-
yo
-
...és a mai rész alapján még a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is képben van. :Pkalózcsaj
-
mókázzzunk gyerekek lesz a special...vagy Ledo gyors háram Amyvel, Bellows-zal meg a többi csajjal :D -
Gargantia 11.: Hát, kb. az, amire számítani lehetett...
Még két rész, de lesz valami special, teljes hosszúságú epizód is a BD kiadáson.
-
A 2. évad az első után egy évvel veszi fel a fonalat, visszatértek a régi ismerősök, de csomó új karakter is bemutatkozott, 39 részen át lesz mit összegubancolni ismét. No, meg lesz elég csata is. :)
Amúgy az animáció és a technika jelentősen jobb, az S1 második felében erősen feljavult minőség tovább finomodott, remélem, ki is tart majd a végéig.
-
própáltam esélyt adni neki, de ez nézhetetlen... -
Upsz, elindult a Kingdom S2! Na, végre! (Amúgy nézte valaki rajtam kívül? :) )
-
Amúgy a sorozat egyáltalán nem ilyen. :D Vagyis hát nem mindig... :P De remek, a vércinikus és antiszoc főhősnek is jó gondolatai és beszólásai szoktak lenni.
-
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. -
Ez miből?Adnék neki egy esélyt
-
-
A Psycho-Pass eleinte eléggé szétszórt, rendszertelen események sorozatának tűnik, aztán lassan kezdenek összeállni a részek és a végére egy komplex, nagyon komoly sztori lesz belőle, ahol visszamenőleg mindennek megvan a magyarázata és minden a helyére kerül.
Nálam mondjuk eleve pluszt jelentett a környezet, a cyberpunk, enyhén disztópikus háttér is, ami nagyon bejött.
Az meg, hogy a főszereplő egy "tipikus hisztiző"... hát azt nem tudom hová tenni...
-
Nincs, csupán rosszul emlékeztem :) -
24? Van valami ova a 22epizodon tul? -
én 6 részig jutottam psycho passból, de nem nyűgözött le. elég semmilyen... -
Elég nagy tévedés... :) -
Sztem mondjuk egyik se jellemzö igy 24rész távlatábol a föszereplöre :) -
Nagyon :)
Az eleje kicsit gyerekes never endingnek tünik...de biztosithatlak, hogy nem az és érdemes nézni. -
EnxTheOne #60014 hunter x hunter jó soroza? -
A következő részben... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tegnap behoztam a lemaradásomat, és zsinórban megnéztem 3 részt, úgy méginkább ez érződött. :D -
Ez a baj, mert átugornak baromi sok részt, ami az arc szempontjából nem elhanyagolható dolgokat tartalmaz.
-
Psycho pass ep1: dobasgyanus, de meg adok neki eselyt. A kornyezet jol kitalalt (bar nem kisse minority report szeru), de a fohosunk az a tipikus idegesito, hisztizos, gyerekes, Touma szeruseg, ami dobasra osztonoz. -
Titan 11: Jesszusom mennyi unalmas üres fecsegés... -
Én fogom. :) nincs ott a manga referenciának. -
Azért remélem nem csak annyi lesz. Nekem spec. nagyon bejön a sorozat. -
Hát, igen, erre számítok én is. De különösebben mindegy, a Gargantia csak időtöltés, másodlagos sorozat, nem is archiválom le, szóval akármi jöhet. :)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kugel Apokalipszis most...
lezárni?
- A te gondolkodásod rossz. Az enyém jó.
Bum-bum-bum-bum.
- Ledo, szeretlek! Csináljuk sok gyereket!!!!
VÉGE
-
Gargantia 10: omg mekkora wtf a végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor Kugel is valahogy a Földre került...omg, kiváncsi vagyok, hogy ellenségesen fog-e viselkedni Ledo-val. Hogy a fenébe akarják ezt 3 rész alatt lezárni? -
a One Piecenél jutott hasonló eszembe. héten volt hír, hogy megin kimarad 1 hét, mert még a betegséből lábadozik. És erről jutott eszembe, hogy ez az Oda annyira kihajtja magát (vagy a Jump hajtja, nem tudom), hogy szerintem simán előbb meghal, minthogy befejezhetné a szériát... -
Chimera ez alapján olyan 91 rész lesz... hmm... :o -
Annyira messze, hogy már attól tartok, a mangaka magával fogja vinni a sírba a befejezést... -
beteg...és, messze még a vége?? :D
!!!!TÉÉÉÉK!!!! -
Ez még hagyján, de azt gondold el, hogy a sok hiatussal mindezt hány évbe került elérni. :D -
Jah. De az animét nézve, a részek számán és a tempón látszódik, hogy a Madhouse nagyon gyorsan túl akart lenni Greed Island-on, most meg próbálnak minél lassabban haladni. -
132?? azta kurva