72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Oké :S
  • Lelouch
    Szerintem Vash a Trigun-ból.
  • Zomil
    Az also kicsoda? :|
  • LasDen #60033
    csináltam egy szupercsapatot :DD
  • LasDen #60032
    yo
  • PetruZ
    ...és a mai rész alapján még a is képben van. :P
  • LasDen #60030
    mókázzzunk gyerekek lesz a special...vagy Ledo gyors háram Amyvel, Bellows-zal meg a többi csajjal :D
  • PetruZ
    Gargantia 11.: Hát, kb. az, amire számítani lehetett... Még két rész, de lesz valami special, teljes hosszúságú epizód is a BD kiadáson.
  • PetruZ
    A 2. évad az első után egy évvel veszi fel a fonalat, visszatértek a régi ismerősök, de csomó új karakter is bemutatkozott, 39 részen át lesz mit összegubancolni ismét. No, meg lesz elég csata is. :)
    Amúgy az animáció és a technika jelentősen jobb, az S1 második felében erősen feljavult minőség tovább finomodott, remélem, ki is tart majd a végéig.
  • LasDen #60027
    própáltam esélyt adni neki, de ez nézhetetlen...
  • PetruZ
    Upsz, elindult a Kingdom S2! Na, végre! (Amúgy nézte valaki rajtam kívül? :) )
  • PetruZ
    Amúgy a sorozat egyáltalán nem ilyen. :D Vagyis hát nem mindig... :P De remek, a vércinikus és antiszoc főhősnek is jó gondolatai és beszólásai szoktak lenni.
  • LasDen #60024
    Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.
  • roolandsan
    Ez miből?Adnék neki egy esélyt
  • LasDen #60022
  • PetruZ
    A Psycho-Pass eleinte eléggé szétszórt, rendszertelen események sorozatának tűnik, aztán lassan kezdenek összeállni a részek és a végére egy komplex, nagyon komoly sztori lesz belőle, ahol visszamenőleg mindennek megvan a magyarázata és minden a helyére kerül.
    Nálam mondjuk eleve pluszt jelentett a környezet, a cyberpunk, enyhén disztópikus háttér is, ami nagyon bejött.

Az meg, hogy a főszereplő egy "tipikus hisztiző"... hát azt nem tudom hová tenni...
  • Zomil
    Nincs, csupán rosszul emlékeztem :)
  • efti
    24? Van valami ova a 22epizodon tul?
  • LasDen #60018
    én 6 részig jutottam psycho passból, de nem nyűgözött le. elég semmilyen...
  • Máté94
    Elég nagy tévedés... :)
  • Zomil
    Sztem mondjuk egyik se jellemzö igy 24rész távlatábol a föszereplöre :)
  • Zomil
    Nagyon :)
    Az eleje kicsit gyerekes never endingnek tünik...de biztosithatlak, hogy nem az és érdemes nézni.
  • EnxTheOne
    hunter x hunter jó soroza?
  • Lelouch
    A következő részben...
  • Lelouch
    Tegnap behoztam a lemaradásomat, és zsinórban megnéztem 3 részt, úgy méginkább ez érződött. :D
  • Lelouch
    Ez a baj, mert átugornak baromi sok részt, ami az arc szempontjából nem elhanyagolható dolgokat tartalmaz.
  • efti
    Psycho pass ep1: dobasgyanus, de meg adok neki eselyt. A kornyezet jol kitalalt (bar nem kisse minority report szeru), de a fohosunk az a tipikus idegesito, hisztizos, gyerekes, Touma szeruseg, ami dobasra osztonoz.
  • Zomil
    Titan 11: Jesszusom mennyi unalmas üres fecsegés...
  • armageddon666
    Én fogom. :) nincs ott a manga referenciának.
  • Zomil
    Azért remélem nem csak annyi lesz. Nekem spec. nagyon bejön a sorozat.
  • PetruZ
    Hát, igen, erre számítok én is. De különösebben mindegy, a Gargantia csak időtöltés, másodlagos sorozat, nem is archiválom le, szóval akármi jöhet. :)
  • LasDen #60005
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kugel Apokalipszis most...
    lezárni?
    - A te gondolkodásod rossz. Az enyém jó.
    Bum-bum-bum-bum.
    - Ledo, szeretlek! Csináljuk sok gyereket!!!!
    VÉGE
  • Zomil
    Gargantia 10: omg mekkora wtf a végén
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor Kugel is valahogy a Földre került...omg, kiváncsi vagyok, hogy ellenségesen fog-e viselkedni Ledo-val. Hogy a fenébe akarják ezt 3 rész alatt lezárni?
  • LasDen #60003
    a One Piecenél jutott hasonló eszembe. héten volt hír, hogy megin kimarad 1 hét, mert még a betegséből lábadozik. És erről jutott eszembe, hogy ez az Oda annyira kihajtja magát (vagy a Jump hajtja, nem tudom), hogy szerintem simán előbb meghal, minthogy befejezhetné a szériát...
  • Máté94
    Chimera ez alapján olyan 91 rész lesz... hmm... :o
  • Lelouch
    Annyira messze, hogy már attól tartok, a mangaka magával fogja vinni a sírba a befejezést...
  • LasDen #60000
    beteg...és, messze még a vége?? :D

!!!!TÉÉÉÉK!!!!
  • Lelouch
    Ez még hagyján, de azt gondold el, hogy a sok hiatussal mindezt hány évbe került elérni. :D
  • Lelouch
    Jah. De az animét nézve, a részek számán és a tempón látszódik, hogy a Madhouse nagyon gyorsan túl akart lenni Greed Island-on, most meg próbálnak minél lassabban haladni.
  • LasDen #59997
    132?? azta kurva